НАЧАЛО Прессъобщения

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

29.05.2024 20:00 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и JasmyCoin (JASMY) са три от най-известните алткойни в последно време, за които някои крипто експерти прогнозират, че ще предоставят добри резултати с бичи прогнози за цените през 2024 г.

ETFSwap (ETFS) може да се покачи с 45,000% с прогноза за цената до $6

С прогнозирано рали от над 45,000% от водещи пазарни експерти в крипто индустрията, ETFSwap (ETFS), който в момента се продава на ниската цена от $0.00854 в етап 1 от предварителната продажба на своето крипто ICO, е програмиран да се покачи до ценовия регион от $6 в бичия период, надминавайки 33Х прогнозите за печалби за топ алткойните Arbitrum (ARB) и JasmyCoin (JASMY).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Безпрецедентният ръст на цената на ETFSwap в криптовалутната индустрия може да се свърже с няколко фактора, включително популярността му сред най-добрите криптоанализатори, инвеститорите на дребно и интелигентните инвеститори, за които се забелязва, че се струпват на бройки. Полезният токен на ETFSwap, ETFS, е изграден върху децентрализирана платформа от световна класа, за която се вижда, че измества популярните DeFi конкурентни платформи, като Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), в класациите благодарение на подобрените полезности на платформата, които създават несравними възможности за печалба от богатство и случаи на използване за търговци и инвеститори.

На децентрализираната платформа ETFSwap (ETFS) всеки търговец и инвеститор е изложен на света на печеливши ETF-и и криптовалути, включени в списъка за търговия, с уникални предимства и ливъридж за увеличаване на инвестиционните портфейли до 10,000%. Като предоставя на търговците и инвеститорите до 50Х ливъридж, докато търгуват с изброените ETF-и, налични в платформата, ETFSwap (ETFS) може да е перфектната рецепта за изграждане на богатство.

Търговците на ETF и крипто инвеститорите в платформата ETFSwap (ETFS) DeFi се надяват да регистрират огромни инвестиционни успехи, тъй като използват различни бързи инструменти и помощни средства, създадени за рентабилността на всеки потребител. DeFi платформата ETFSwap (ETFS) интегрира функция за размяна, която позволява на инвеститорите и търговците бързо да разменят функционалния токен ETFS за широк набор от регистрирани ETF и печеливши криптовалути. Също така, чрез използване на уникалните ETF инструменти, като например ETF Tracker, ETF Screener и ETF Finder tool, налични в платформата ETFSwap (ETF), на инвеститорите се гарантира много висок процент на успеваемост на инвестициите, тъй като те могат да търсят и проследяват, наблюдават и проверяват своите инвестиции в ETF.

Функцията за стейкинг на ETFSwap е друга смайваща DeFi функционалност, използвана от активните потребители на платформата и инвеститорите, които получават пасивен доход с възнаграждения за стейкинг до 87% доходност, когато добавят активи към ликвидния пул.

Платформата DeFi също така насърчава всеобхватна среда за потребителите и инвеститорите. Тя дава възможност на всеки инвеститор да се възползва от $10 трилионната традиционна икономика на ETF сектора, когато токенизира реални активи (RWA) за търговия във веригата, с предимствата на незабавни разплащания 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

ETFSwap (ETFS) може да се похвали с изключително сигурна платформа за търговия с ETF, одитирана от водещата компания за сигурност CyberScope. Също така платформата ETFSwap (ETFS) зачита неприкосновеността на личния живот на потребителите и инвеститорите, като позволява на търговците и инвеститорите да участват във всички търговски дейности анонимно, без да се налагат изисквания за KYC регистрация.

Arbitrum (ARB) очаква пробив с бичи прогнози за цените около него

Най-познатите криптоанализатори и пазарни експерти правят бичи ценови прогнози за родния токен ARB на блокчейн платформата от втори слой Arbitrum. Arbitrum (ARB), който преживява първия си бичи поход, показва повишен потенциал за ръст на цените, тъй като се стреми към пробив над възходящия триъгълник на времевата рамка на 2-часовата търговска графика. Според анализаторите, Arbitrum се очаква да увеличи мащаба си 12 пъти в пика на бичия цикъл през 2024 г.

Към момента на писане на статията Arbitrum се търгува на цена от $1.16, което представлява увеличение от 1% през последните 7 дни, според отчетите за данни за търговията на CoinMarketCap.

Jasmycoin (JASMY) е готов за 33Х рали на токените?

JasmyCoin (JASMY) се бори да бъде най-добре представящият се, въпреки че изостава от ETFSwap (ETFS) в предстоящите бичи пазари с прогноза за 33Х движение на цените. Заедно с най-добрите алткойни ETFSwap (ETFS) JasmyCoin (JASMY) ще има първостепенна функция на бичите пазари, силно търсена от големите китове и институционалните играчи.

По време на писане на статията JasmyCoin (JASMY) се търгува на цена от $0.0244, което представлява спад от 4% през последния ден на търговия, според отчетите за търговия с коингоини на Jasmycoin (JASMY).

Заключение

Функционалният DeFi токен на ETFSwap (ETFS) представлява революционен ценови потенциал, който може да превърне малки инвестиции от $100-$200 в богатство за поколенията през следващите месеци на бичия цикъл, според прогнозата за 45,000% рали на цената му, направена от разработчиците на проекта. Това го поставя доста по-напред от Arbitrum (ARB) и JasmyCoin (JASMY).

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете сайта на предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.