НАЧАЛО Прессъобщения

Прогноза за цената на Filecoin за 2023 г. – не пропускайте Aptos и Collateral Network

май 30, 2023 10:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Filecoin за 2023 г. – не пропускайте Aptos и Collateral Network

Нарастващото търсене на дигитално съхранение на данни стимулира растежа на Filecoin (FIL), но накъде ще се насочи токенът FIL през 2023 г.?

От друга страна, Aptos (APT) и Collateral Network (COLT) са два други проекта, които не бива да пропускате. Нека разберем защо!

>>КУПETE НА ТОКЕНИ COLT СЕГА<<

Прогноза за цената на Filecoin (FIL) през 2023 г.

Filecoin отбеляза впечатляващо представяне през тази година благодарение на нарастващото търсене на дигитално съхранение на данни и новите разработки, които мрежата прави.

Например, цената на Filecoin рязко се повиши след пускането на Filecoin Виртуална Машина (FVM). Успехът на хакатоните на Filecoin също допринесе за повишаването на цената на токена на проекта.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Filecoin се възползва и от партньорството си с браузъра Brave. Това означава, че потребителите на портфейла на Brave вече могат автоматично да архивират метаданните си в мрежата на Filecoin.

Според анализатори от индустрията търсенето на децентрализирано дигитално съхранение на данни се очаква да се увеличи, тъй като все повече хора, предприятия и институции осъзнават значението на сигурността на данните и децентрализацията. Търсенето и стойността на монетите на Filecoin също вероятно ще се увеличат с нарастването на популярността на Filecoin.

Към момента на изготвяне на статията Filecoin (FIL) се търгува на цена от $4.62, като 24-часовият обем на търговията е около $76. милиона. Експертите прогнозират, че до края на 2023 г. Filecoin (FIL) ще се търгува между $9.71 и $11.58.

Aptos (APT) запазва бичия си импулс

Aptos е друг токен, който изглежда ще има бичи ръст през 2023 г. Всъщност Aptos последователно поддържа бичия си импулс, който започна към края на миналата година.

Като най-новия блокчейн проект от първи слой, Aptos привлича много разработчици на DeFi приложения благодарение на предимствата, които предоставя, като мащабируемост, скорост, ниски разходи и анонимност.

Aptos използва ефективна комбинация от консенсус за доказване на залог и шардинг (sharding), която му позволява да обработва хиляди транзакции в минута. Разработчиците, които търсят бързи, евтини и мащабируеми решения, преминават към Aptos и спомагат за повишаване на цената на APT токените.

Aptos също така си партнира с Mastercard за разработване на система за плащане и проверка на самоличността във веригата. Компанията обяви, че ще проведе своите хакатони в Амстердам през юни тази година. Съобщението предизвика хайп около Aptos, привличайки повече инвеститори към проекта.

Анализаторите прогнозират, че цената на Aptos (APT) ще бъде в диапазона от $18.03 до $22.06 до края на 2023 г.

>>КУПETE COLT ТОКЕНИ СЕГА<<

Collateral Network (COLT): Web3 пионерът в P2P кредитирането

Collateral Network е друг проект, силно препоръчван от експертите в крипто индустрията. Това е нова Web3 платформа за peer-to-peer кредитиране, която има за цел да преобърне настоящата кредитна индустрия, чиято стойност в момента се оценява на $4.5 трилиона. Благодарение на иновативния подход на проекта, експертите прогнозират, че предварителната продажба ще приключи с 3,500% увеличение спрямо първоначалната цена на токена от $0.0001.

Collateral Network позволява на всеки, включително на малките и средните предприятия, да освободи ликвидност чрез широк спектър от физически активи, като например превозни средства, недвижими имоти, бижута и произведения на изкуството и да ги използва като обезпечение, за да заеме пари от кредитори в платформата. Това е първата в света блокчейн платформа, която позволява отпускането на заеми срещу физически активи.

>>КУПETE COLT ТОКЕНИ СЕГА<<

Това, което прави Collateral Network още по-уникална, е използването на NFT за предоставяне на тези обезпечения. NFT се издават срещу физически активи и се разделят на по-малки части, така че множество заемодатели да могат да предоставят средства за един заем. В замяна на това заемодателите получават пасивен доход, който се изплаща всяка седмица.

Платформата Collateral Network се захранва от COLT, нейния собствен токен. Притежаването на COLT има редица предимства, включително отстъпки от таксите за търгуване/заемане, достъп до търгове на предмети и награди за стейкинг.

Понастоящем COLT е в етап на предварителна продажба, като цената му се е повишила с 40% за няколко седмици. Експертите прогнозират, че до края на предварителната продажба цената на COLT ще скочи с 3,500% и ще достигне $0.35 от първоначалната цена от $0.01. А след като се появи на големите борси, се очаква стойността на монетата да скочи 100 пъти. Затова най-добрият момент за покупка на COLT токени е сега.

Научете повече за предварителната продажба на Collateral Network тук:

Уебсайт: https://www.collateralnetwork.io/

Предварителна продажба: https://presale.collateralnetwork.io/register

Телеграм:https://t.me/collateralnwk

Twitter:https://twitter.com/Collateralnwk


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.