НАЧАЛО Прессъобщения

Прогноза за цената на Ethereum и Shiba Inu: Преминаване през спекулациите за одобрение от SEC и макро волатилност

11.06.2024 11:20 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Ethereum и Shiba Inu: Преминаване през спекулациите за одобрение от SEC и макро волатилност

Пазарът на криптовалути наблюдава отблизо Ethereum (ETH), тъй като платформата преминава през период на значителен потенциален растеж.

Очакванията, свързани с одобрението на SEC за Ethereum ETF, са в състояние да внесат нова динамика в движението на цените на ETH.

Ако SEC даде зелена светлина, може да станем свидетели на значителни колебания на пазара. Напоследък Ethereum намери подкрепа около границата при $3,676, като се бореше да преодолее нивото на съпротива от $3,730. Към 11 юни обаче цената му спадна до $3,500. Анализаторите предполагат, че преодоляването на тази бариера може да насочи Етериум към бича траектория с цели на ниво $4,094 и дори $4,868.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този потенциал за възходящ импулс се подхранва от по-широки макроикономически фактори и регулаторни решения. Изравняването на пълзящата средна и приближаването на RSI към неутрална територия показват, че пазарът на Етериум може да изпита повишена волатилност през следващите седмици. За трейдърите и инвеститорите това означава, че внимателното следене на ключовите нива на подкрепа и съпротива е от решаващо значение. Тъй като Етериум продължава да демонстрира устойчивост, крипто общността е оптимистично настроена за неговото бъдеще, особено с евентуалното одобрение на ETF, което би могло да узакони и увеличи институционалните инвестиции в ETH.

Мечтите на Shiba Inu за ETF: Може ли SHIB да достигне $0.01?

Shiba Inu (SHIB), меме монетата, която завладя въображението на мнозина, предизвиква вълни с възможността за одобрение на ETF. Въпросът, който вълнува всички, е дали SHIB би могла да достигне заветната стойност от $0.01, ако ETF бъде одобрен. Понастоящем се търгува далеч под тази цел, но одобрението на SHIB ETF несъмнено би довело до значителен приток на капитал и интерес както от страна на инвеститорите на дребно, така и от страна на институционалните инвеститори.

Общността на Shiba Inu е доста ангажирана и оптимистично настроена за бъдещето. Този колективен ентусиазъм, съчетан със стратегически разработки като потенциалния ETF, позиционира SHIB като забележителен претендент в крипто пространството. Въпреки това, достигането на $0.01 ще изисква съществени пазарни промени и продължителен ръст в приемането и полезността. За инвеститорите перспективата за SHIB ETF носи както вълнение, така и известна доза скептицизъм, тъй като пътуването до $0.01 включва преодоляване на регулаторни пречки и пазарна нестабилност.

Реферална програма на Furrever Token: Уникална възможност в крипто пространството

На фона на големите събития в Ethereum и Shiba Inu, Furrever Token (FURR) се откроява с уникалния си подход към криптовалутата. Създаден, за да революционизира крипто пространството с неустоима доза чар, Furrever Token предлага възхитително и ангажиращо преживяване за потребителите. За разлика от традиционните крипто проекти, Furrever Token се съсредоточава около управлявана от общността екосистема, изпълнена с очарователни изображения на котешка тематика и ангажиращи предизвикателства.

Един от най-завладяващите аспекти на Furrever Token е неговата нова реферална програма. Тази иновативна система позволява на потребителите да печелят 10% в $FURR токени за всеки депозит, направен чрез техния личен реферален линк. Това създава отлична възможност за пасивен доход, като добавя значителна стойност към това да сте част от общността на Furrever Token. С текуща цена от $0.000732 и потенциал за до 15Х възвръщаемост, този токен представлява примамлива възможност за инвеститори, които искат да диверсифицират портфейлите си.

Текущата предварителна продажба вече е събрала над $1.3 милиона, което показва стабилен интерес и подкрепа от страна на крипто общността. Понастоящем в етап 9 от предварителната продажба, Furrever Token има за цел да събере общо $1.9 милиона, като се предвижда цената да се увеличи в етап 10. Проектът е одитиран от Securi Lab, което гарантира сигурна платформа за всички потребители. Пътната карта на Furrever Token очертава амбициозните ѝ планове да продължи да изгражда и разраства своята уникална екосистема.

Това включва непрекъснато интегриране на съдържание на тема котки и функции на общността, като бъдещите изненади с ексклузивно съдържание на сладки дигитални котки ще бъдат обявени от екипа.

Чарът на Furrever Token се крие не само в неговата възхитителна тема, но и в ангажимента му към сигурността и ангажираността на общността.

Платформата насърчава топла и приятелска среда, като насърчава потребителите да участват в редовни предизвикателства и да споделят любовта си към котките. Рефералната системата препращане добавя още едно ниво на ангажираност, като улеснява потребителите да печелят награди, докато популяризират проекта.

За тези, които се интересуват от присъединяване към общността на Furrever Token, всички покупки и създаване на реферални връзки могат да бъдат направени чрез официалния уебсайт furrevertoken.com.

Предварителната продажба приема различни начини на плащане, включително USDT, BNB, ETH и MATIC. Включете се в оживена общност от над 5,000 членове в официалния канал в Telegram, където администраторите и модераторите са изключително активни и отзивчиви.

Като използва вълнението около мерките за сигурност на Solana, бичите тенденции на Ethereum и потенциала за въвеждане на Shiba Inu ETF, Furrever Token предлага уникална, приятна и потенциално доходоносна възможност в крипто пространството.

Не пропускайте шанса да станете част от този очарователен и иновативен проект. Присъединете се към общността на Furrever Token още днес и се възползвайте от новата реферална система, за да увеличите печалбите си от криптовалути!

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега:

Посетете официалния уебсайт на Furrever TokenПосетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 токена, изградени на Етериум, готови за ръст: Топ предложения за експлозивни печалби

Три токена на Етериум – RCO Finance (RCOF), SCOTTY и Notcoin (NOT) – привлякоха вниманието на анализаторите и търговците в екосистемата.

15.06.2024 17:00 4 мин. четене

Защо китовете в Shiba Inu залагат на Furrever Token и изоставят Dogwifhat и Pepe CoinПейзажът на криптовалутите непрекъснато се развива, като инвеститорите постоянно търсят възможности, които обещават висока възвръщаемост.

15.06.2024 12:30 4 мин. четене

Най-добрата монета на 2024 г.? Проучване на пет от най-големите претендентти за откриването на следващия голям хит

Светът на криптовалутите се развива, а меме монетите вече се придвижват към върха на хранителната верига. Преди това те не бяха голям проблем в крипто общността и не получаваха почти никакво внимание след появата на Shiba Inu и Dogecoin.

15.06.2024 11:30 6 мин. четене

Механизмът за доказване на грешки на Optimism пристигна! Какво може да означава това за Ethereum и новата звезда Raboo!

Развитието отново разтърси DeFi сектора – това вече е почти ежеседмично – и този път идва от мрежите от втори слой на Ethereum.

15.06.2024 10:59 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.