НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Cardano (ADA) – какво следва за криптовалутата?

02.12.2023 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Cardano (ADA) – какво следва за криптовалутата?

Някои анализатори поддържат оптимистична перспектива по отношение на потенциала на Cardano (ADA) да достигне нови върхове в бъдеще.

Наскоро крипто анализаторът Али Мартинес заяви, че според него Cardano (ADA) в момента се намира в това, което той описа като “решаваща зона на търсене”.

Мартинес сподели още, че по време на фазата на търговия между $0.37 и 0,38, 166,470 портфейла са придобили 4.88 милиарда ADA токена, оценени на над $1.85 милиарда.

Анализаторът вярва, че ADA може да изкачи нови годишни върхове, ако запази позицията си над тази критична зона, подчертавайки минималната съпротива напред и силната подкрепа надолу.

От друга страна “Lucid” сподели,  че монетата може да нарасне до $14. Тази спекулация се основава на предположението, че глобалната пазарна капитализация може да нарасне до $10 трилиона, като пазарната капитализация на ADA може да достигне $500 милиарда.

Lucid спомена, че в момента Cardano има 1% доминация в пазарната капитализация на цялата индустрия, предполагайки, че блокчейн индустрията неизбежно ще стигне до ниво от $10 трилиона.

Lucid предостави и по-консервативна оценка, като предположи, че ADA може да достигне $3, ако пазарната ѝ капитализация достигне $100 милиарда. Важно е обаче да се отбележи, че тази първа прогноза може да изглежда амбициозна, като се има предвид настоящата пазарна капитализация на Cardano е $13 милиарда.

Други анализатори, сред които Дан Гамбардело и FieryTrading, също коментираха потенциални сценарии за бъдещите цени на ADA.

Гамбардело предположи, че токенът може да поскъпне до $11 малко след халвинг събитието на Биткойн, насрочено за април следващата година, като пазарната му капитализация може да достигне $400 милиарда.

От друга страна, FieryTrading поддържа по-бича позиция, прогнозирайки, че ADA ще достигне $35 до 2025 г., позовавайки се на потвърдени модели в пазарното поведение:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Нова бомбастична прогноза за цената на Етериум

Според Марк Юско, главен изпълнителен директор и основател на Morgan Creek Capital, има потенциал Етериум (ETH) да достигне петцифрена цена.

25.02.2024 11:00 1 мин. четене

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Меме криптовалута на ръба на огромен пробив нагоре

Въпреки че множество активи на пазара на криптовалути отбелязват забавяне на натрупаните преди това печалби, има признаци, че някои от тях може да са подготвени за бичи пробив, включително Pepe (PEPE), виден конкурент на друг меme токен – Dogecoin (DOGE).

24.02.2024 14:00 2 мин. четене

4 алткойна, които могат да избухнат след предстоящата актуализация на Етериум

През 2024 г. се очакват значителни промени в сектора на децентрализираните финанси и криптовалутите особено с предстоящите важни събития.

24.02.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.