НАЧАЛО Прессъобщения

Прогноза за цената на Bitcoin Spark: Защо анализаторите казват, че BTCS е предназначен да стигне над $250

септември 7, 2023 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Bitcoin Spark: Защо анализаторите казват, че BTCS е предназначен да стигне над $250

Новите DeFi проекти въведоха усъвършенствани технологии в блокчейн екосистемата. В бързо променящия се технологичен свят на DeFi, вълнуващи проекти нахлуха в пространството с огромна полезност.

Тези проекти също използват блокчейн технологията, но имат нови технологични реформи, включително слоеве за смарт договори и смарт алгоритми.

Тъй като DeFi продължава да се развива, тези проекти играят ключова роля в оспорването на традиционните финансови методи като настоящите банкови системи. Тези проекти предлагат и чудесни инвестиционни инструменти за инвеститорите.

Например, Bitcoin Spark е нов DeFi проект, който предлага на инвеститорите подобен шанс за инвестиране в Биткойн, когато той беше $2.

Какво е Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark е авангардна блокчейн технология, която има за цел да осигури различни методи за генериране на приходи за участниците в блокчейн.

Платформата използва консенсусен механизъм, познат като доказателство за процес (Proof-of-Process, PoP).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Валидаторите, участващи в проекта, получават възнаграждение за генериране на нови токени и повишаване на сигурността. Проектът има собствена валута, BTCS, която се използва като токен за плащане на такси за газ.

Прогноза за цената на Bitcoin Spark

Цената на Bitcoin Spark може да се повиши на фона на очаквания бичи пазар, който може да се случи през първите тримесечия на 2024 г.

Крипто анализаторите смятат, че проектът ще зададе нови темпове в крипто сектора. Дигиталната валута вече е създала интерес сред големите и дребните инвеститори, въпреки че се намира в четвъртата си фаза на ниво предварителна продажба.

Анализаторите твърдят, че BTCS е предопределена да стигне до над $250

Крипто ентусиастите вярват в скока на новия проект за дигитална валута – Bitcoin Spark.

Нова иновативна платформа насърчава мащабируемостта и прозрачността в екосистемата на счетоводните книги. На фона на крипто зимата на пазара, платформата е предназначена да се представя невероятно, тъй като няколко предприемачи се насочиха към нишата, готови да инвестират капитала си.

Децентрализираната платформа използва изцяло нова система за пътна карта. Пътните карти са от съществено значение, тъй като изобразяват развитието на даден проект от началните фази към периода след стартирането му. Пътната карта е добре разработена и подробно описана от една фаза до друга.

Дигиталните валути трябва да бъдат проверявани чрез одиторска програма. Ето защо три убедителни одиторски компании – Cogitos, Contract Wolf и Vital Block – са извършили одит на системите за смарт договори на платформата и процесите за опознаване на клиенти (KYC).

За разлика от Биткойн и Етериум, които използват механизми за доказване на работата и на залога, Bitcoin Spark съчетава двата механизма в нов – доказателство за процеса. Мрежата използва механизма proof-of-process за награждаване на валидатори, които генерират нови блокове в екосферата.

Платформата разполага и с калкулатор на възнагражденията, който помага на валидаторите да потвърдят печалбата на мрежата, преди да се включат в потвърждаването на блокове.

Освен това мрежата разполага с четири слоя: слой за изпълнение, където се създава блок, докато се избират валидатори; слой за консенсус, който дава възможност за постигане на споразумение между всички валидатори; проверка на валидността на новия блок; слой за добив, който улеснява обработващата мощност и слой за награди, който разпределя наградите в екосистемата.

Задушаването на мрежата е проблем, с който се сблъскват някои платформи за дигитални валути, като например Етериум.

Bitcoin Spark насърчава валидаторите чрез своите олекотени операционни системи. Това увеличава броя на валидаторите на платформата, които участват в разработването на проекта. Когато броят на валидаторите рязко нарасне, тогава сигурността на мрежата се увеличава. Освен това олекотената способност на Bitcoin Spark улеснява работата на мрежата с малки захранващи устройства.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.