НАЧАЛО Прессъобщения

Прогноза за цената на Bitcoin Spark: Топ Ethereum кит предвижда цена от $625 за BTCS

октомври 10, 2023 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Bitcoin Spark: Топ Ethereum кит предвижда цена от $625 за BTCS

Блокчейн ентусиастите и онлайн предприемачите винаги са жадни за следващият голям проект в крипто пространството, независимо от преобладаващите пазарни условия.

За да се възползват от борбата между биковете и мечките, блокчейн инвеститорите трябва да притежават “трето чувство” за идентифициране на потенциални крипто проекти, преди те да реализират значителни печалби.

Въпреки че инвестирането в утвърдени криптовалути все още превъзхожда средните стойности на пазарната възвръщаемост за всички финансови активи, новаците често дават експоненциална възвръщаемост, която увеличава огромните печалби.

Bitcoin Spark е отличен пример за новак, който китовете на Етериум наблюдават. Един от водещите китове на Етериум прогнозира, че цената на BTCS ще скочи до $625 от стартовата си цена от $10.

Кои са Етериум китовете?

Етериум е основна децентрализирана инфраструктура, която поддържа хиляди проекти, включително решения за мащабиране от втори слой и нови ICO-та като Bitcoin Spark.

Платформата поддържа и други децентрализирани инфраструктури, като незаменяеми токени и блокчейн игри. Поради тези причини броят на потребителите и капиталовите печалби на Етериум значително нараснаха.

Въпреки това Етериум има голяма пазарна капитализация, която ограничава потенциала му да възнаграждава притежателите на ETH с капиталови печалби. Ето защо топ китът на Етериум инвестира и в Bitcoin Spark, като прогнозира, че токените BTCS може да стигнат до ниво от $625.

Каква е цената на Bitcoin Spark BTCS?

Bitcoin Spark е новак в крипто пространството, привличайки инвестиции от Етериум китовете поради приложенията си в DeFi сферата. Прозрачността и отчетността на платформата се разсейват от желанието на основателите на проекта да се подложат на интензивна проверка от множество водещи одиторски платформи.

Платформата успешно премина всички одити, включително анализ на smart договориte от Vital Block, Cognitos и Contract Wolf, заедно с KYC одити, извършени от Vital Block и Cognitos.

ICO събитието на Bitcoin Spark се провежда в основната мрежа на Етериум, като позволява на инвеститорите да купуват BTCS токени за $3.

ICO се намира във фаза 7 и всяка продажба автоматично начислява 7% бонус от закупената сума.

Цената би трябвало се повиши в следващата фаза, което дава шанс на инвеститорите да се възползват от настоящата фаза и да вземат токени на преференциални цени.

Ако прогнозата за цената на Етериум китът най-накрая се сбъдне, инвеститорите, които са инвестирали във фаза 7, ще реализират кумулативна капиталова печалба от 20,800%.

Bitcoin Spark възнамерява в дългосрочен план да се превърне в мрежа без газ. Платформата обаче ще начислява такси за транзакции по време на началните етапи на мрежата, за да стабилизира екосистемата и постоянно да попълва майнинг пуловете с BTCS токени.

След една до две години обаче мрежата би трябвало да е установила множество потоци на приходи, за да попълва непрекъснато пуловете за добив с достатъчно BTCS токени, които да обслужват възнагражденията за добив и валидиране на мрежата.

Таксите за транзакции в мрежата на Bitcoin Spark ще се влияят от основното търсене и сложността на инициирания договор. Най-малката единица токени BTCS се нарича Spark и ще бъде еквивалентна на 0.000000000001 или 10^(-12) BTCS.

Bitcoin Spark ще използва нов консенсусен механизъм, наречен доказателство за процес (Proof-of-{Process, PoP), обхващащ дейностите по добив и стейкинг, за да гарантира сигурността на мрежата. Платформата също така ще осигури високопроизводителен блокчейн с по-бързи и по-евтини такси за транзакции от Биткойн.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.