НАЧАЛО Прессъобщения

Прогноза за цената на Bitcoin Spark: Може ли BTCS да изпревари Solana до $100?

септември 6, 2023 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Bitcoin Spark: Може ли BTCS да изпревари Solana до $100?

Растежът на дадена дигитална валута зависи пряко от полезността, която тя предоставя, както и от шума, който създава. По-перспективните проекти са винаги тези, които предлагат повече ползи за инвеститорите.

Крипто проектите, които предлагат значителни ползи, обикновено привличат много инвеститори, тъй като китовете и институциите се втурват да получат част от действието на масово намалени цени. Solana e сред един от най-големите дигитални активи в крипто нишата по отношение на пазарната капитализация. Тази нова алтернатива на Bitcoin обаче ще достигне $100 по-бързо от Solana.

Прогноза за цената на Solana

Solana е сред проектите, обозначени като “убийци на Ethereum”, поради своята платформа за смарт договори. Екосистемата се разрасна неимоверно през последния бичи пазар с автономна инфраструктура, състояща се от NFT, пазари за NFT и блокчейн игри, за да споменем само някои от тях. Въпреки това SOL, родната дигитална валута на платформата, пострада изключително много, когато разследващите разкриха тесните ѝ връзки с фалиралите фирми Alameda Research и борсата FTX. Цената на Solana остава обещаваща. Въпреки това повечето инвеститори гледат към нова алтернативна платформа на Bitcoin, наречена Bitcoin Spark.

Bitcoin Spark ще достигне $100 по-бързо от Solana

Въпреки че Solana някога вървеше по правилния път, изглежда, че царуването на проекта приключи, давайки началото на растежа на Bitcoin Spark. За разлика от Solana, която имаше за цел да детронира Ethereum, Bitcoin Spark предлага уникални решения на предизвикателствата, на които стават свидетели потребителите на Web3 в мрежата на Bitcoin. Проектът дава на инвеститорите златна възможност да инвестират в платформата в ранните етапи на нейното развитие с цел огромни печалби.

Бидейки хард форк на Bitcoin или значителен ъпгрейд, бъдещето на Bitcoin Spark остава положително наклонено към бъдещото бичо представяне на Bitcoin. Въпреки това BTCS, местният токен за комунални услуги и газ на проекта, се продава за $2.25 в четвъртия етап на ICO. Това е шанс за инвеститорите да купят в проекта и да се възползват от капиталовите печалби, след като проектът заработи в основната мрежа.

Bitcoin Spark е революционен проект. Мрежата Bitcoin Spark ще бъде по-бърза, по-сигурна и по-евтина (до известна степен безплатна) от традиционните мрежи, захранвани с блокчейн, като Bitcoin и Ethereum. Bitcoin Spark има за цел да разпределя награди и да използва консенсуса “доказателство за работа” (proof-of-work) с нов метод за валидиране, наречен “доказателство за процес” (proof-of-process).

Методът за валидиране proof-of-process ще обхваща proof-of-work и proof-of-stake, за да позволи на миньорите и валидаторите да управляват устройства, които активно модерират работата на мрежата.

Добивът на BTCS се различава от добива на Bitcoin. Добивът на BTCS изисква по-малко изчислителна енергия, по-малко електроенергия и по-малко първоначални инвестиции и разходи за поддръжка. Мрежата позволява на миньорите да печелят токени BTCS чрез решаване на по-малко сложни алгоритми в сравнение с тези, решавани при добива на Bitcoin. По тази причина екипът на Bitcoin Spark разработва приложение за добив, предназначено да позволи на участниците, включително на миньорите на дребно, да използват своите преносими електронни устройства за добив на BTCS токени.

Процесът на добив ще изисква само някои разрешения на високо ниво от използваното устройство и висока интернет скорост до 50mb/s. От друга страна, добивът на Bitcoin Spark ще бъде по-децентрализиран, като ще позволи на неограничен брой миньори да започнат процеса на добив.

Първоначално мрежата ще начислява такси за трансакции в продължение на една или две години, преди да премине към мрежа без газ. Но как ще се плаща на миньорите, ако потребителите не плащат такси за трансакции? Е, платформата ще набира средства чрез два основни потока от приходи, идващи от външни играчи. Bitcoin Spark ще въведе рекламни функции и ще отдава назаем изчислителна мощност, като и двете ще бъдат заплащани от клиентите в токени BTCS, които ще попълват басейните за добив и ще се използват за възнаграждение на валидаторите на мрежата.

Научете повече за Bitcoin Spark на:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Най-добрите инвестиции за уикенда? Pepe (PEPE), XRP и Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Когато става дума за крипто инвестиции, винаги трябва да сме наясно, че потенциалът на различните проекти се развива по различно време, затова и трябва да уцелите момента.

септември 29, 2023 19:19 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.