НАЧАЛО Прессъобщения

Прогноза за цената на Bitcoin Spark: DeFi ветеран-трейдър прави изненадваща прогноза, че BTCS ще стигне $125

септември 11, 2023 17:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Bitcoin Spark: DeFi ветеран-трейдър прави изненадваща прогноза, че BTCS ще стигне $125

Стъпките на опитните трейдъри и инвеститори се следват значително в крипто пространството, тъй като често водят до приятна възвръщаемост.

При това положение DeFi ветеран трейдър наскоро направи прогноза, според която цената на Bitcoin Spark (BTCS) ще стигне до $125.

Какво представлява DeFi?

DeFi, съкращение от “Decentralized Finance” (децентрализиран финанси), е новаторска финансова екосистема, изградена върху блокчейн технология, която има за цел да революционизира традиционните финансови услуги, като елиминира посредници като банките. 

В DeFi финансовите транзакции и услуги се извършват директно между потребителите чрез децентрализирани приложения (dApps) и смарт договори върху блокчейн платформи. DeFi предлага широка гама от услуги, включително отпускане на заеми, заемане на средства, търговия и други, като всички те се управляват от прозрачен и автономен код, а не от централизирани органи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Този иновативен подход не само увеличава достъпността на финансовите услуги, но и повишава прозрачността и сигурността в света на финансите, което го превръща в трансформираща сила в пространството на криптовалутите и блокчейн.

Какво представлява Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark е нова блокчейн мрежа, която се стреми да реши ограниченията на традиционните блокчейн мрежи. Тя предоставя по-бърза, по-евтина и по-скалируема платформа за изграждане и използване на смарт договори и децентрализирани приложения (dApps).

Bitcoin Spark осигурява бърза и рентабилна обработка на транзакциите, като има малко време за добиване на блок, разширени възможности за транзакции на блок и огромен брой възли. Тя осигурява мащабируемост чрез използване на многослоен дизайн, който включва отделен слой за смарт договори с множество системи за изпълнение, които достигат до край в основната мрежа. 

Този многопластов дизайн също така насърчава разнообразието от смарт договори и dApps в рамките на екосистемата, като позволява използването на множество езици за програмиране. 

Мрежата Bitcoin Spark отива още по-далеч, като интегрира свои собствени реални приложения. Тя използва новаторски консенсус, наречен доказателство за процес (Proof-of-Process,PoP), който нелинейно възнаграждава потребителите за валидиране на блокове и предоставяне на изчислителна мощност. 

Мрежата ще бъде изключително лека, което ще позволи дори на устройства с ниска мощност да участват във валидирането. Екипът разработчици на Bitcoin Spark ще пусне приложение, което може да се инсталира на устройства, използващи Windows, Android, iOS, Linux и Mac OS, позволявайки на потребителите да валидират блокове, като разрешават достъп до процесорния блок на устройствата. 

Приложението няма да взаимодейства или да се намесва във функциите на операционната система на устройството и непрекъснато ще регулира използваната изчислителна мощност, като отчита живота на батерията и нуждите от едновременна употреба на устройството. 

Изчислителната мощност, предоставена от валидаторите, ще бъде “отдадена под наем” на лица и организации, които се нуждаят от значителна дистанционна изчислителна мощност. Тези, които използват тази услуга, ще плащат с помощта на BTCS, които след това ще бъдат прехвърлени на валидаторите.

Освен това уебсайтът и приложението Bitcoin Spark ще имат малки пространства за реклами. Общността ще наблюдава рекламите, за да осигури безопасна и надеждна рекламна платформа. Тези, които използват Bitcoin Spark за рекламиране, ще трябва да плащат с BTCS, а приходите ще се разпределят между участниците в мрежата и екипа на разработчиците.

Може ли Bitcoin Spark да достигне $125? 

Няколко са факторите, поради които Bitcoin Spark може да достигне $125. Иновативната технология и реалните приложения на проекта означават потенциал за значително приемане, което може да доведе до съществено увеличение на цената. 

Освен това Bitcoin Spark има максимално предлагане от 21 милиона BTCS, което предполага потенциал за дългосрочно увеличение на цената, пример за което е Биткойн (BTC). Всъщност някои анализатори смятат, че Bitcoin Spark може да пренапише историята на Биткойн.

Нещо повече, Bitcoin Spark се намира в етапа на първоначално предлагане на монети (ICO), което предполага ниска пазарна капитализация, проправяща пътя за безпрецедентни ценови скокове. 

В допълнение към това, стартирането на Bitcoin Spark съвпада с началото на следващия крипто бичи ръст, който в исторически план води до значителни ценови ралита за “скъпоценните камъни” с ниска капитализация. Bitcoin Spark продава BTCS токени на цена от $2.25 и предлага 10% бонус във Фаза 4 на ICO.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

ApeMax ли е следващата голяма криптовалута, която ще избухне? Най-добрата предварителна продажба за 2023 г.

Във вечно динамичната крипто екосистема непрекъснато се появяват нови токени, всеки от които има за цел да донесе уникална полезност или иновация.

септември 23, 2023 19:05 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.