НАЧАЛО Прессъобщения

Прогноза за цената на криптовалутите: Ентусиаст определи по-висока целева цена на Borroe Finance в сравнение със Solana и Dogecoin

25.05.2024 14:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на криптовалутите: Ентусиаст определи по-висока целева цена на Borroe Finance в сравнение със Solana и Dogecoin

Solana (SOL) е най-бързият блокчейн в крипто индустрията, докато Dogecoin (DOGE) е най-голямата меме монета.

Въпреки че SOL и DOGE са част от повечето блокчейн инвестиционни портфейли, крипто аналитиците прогнозират, че през тази година по-висока възвръщаемост на инвестициите може дойде от Borroe Finance ($ROE).

Продължавайте да четете, за да видите прогнозите и мненията на експертите за тези токени.

>>КУПУВАНЕ НА $ROE ТОКЕНИ СЕГА<<

$ROE се подготвя да донесе 100Х увеличение на цената през 2024 г.

В качеството си на Web3 бизнес, постоянното получаване на краткосрочни заеми често може да бъде предизвикателство. За да решат този проблем, разработчиците на проекта създадоха Borroe Finance.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Borroe Finance е задвижван от AI пазар за набиране на средства, който осигурява ликвидност на Web3 участниците в сектора, като им позволява да продават бъдещите си приходи с отстъпка. За да гарантира безопасността на процеса на набиране на средства, Borroe Finance включи в своя протокол за отпускане на заеми оценка на риска с помощта на AI.

Освен това потребителите на Borroe Finance могат лесно да издадат бъдещите си постъпления в NFT и да ги продадат за $ROE токени. $ROE е родната монета на Borroe Finance и ще се продава за $0.025, когато стартира след няколко дни. Според крипто експертите китовете чакат $ROE да се появи на основния крипто пазар. В резултат на това може да станем свидетели на рекорден 100Х скок на цената на $ROE и да се търгува за $2.50 преди края на годината.

>>КУПУВАНЕ НА $ROE ТОКЕНИ СЕГА<<

SOL запазва бичата траектория в средата на май

На 20 май Solana представи Trident (първия си fuzzer с отворен код). Според експертите Trident е базирана на rust рамка, която ще тества програмите на Solana, за да гарантира, че в екосистемата се доставя само сигурен код. Тази рамка е създадена от Ackee Blockchain Security (група от старши разработчици на блокчейн и експерти по киберсигурност) и се поддържа от фондация Solana.

Благодарение на повишената мрежова сигурност на Solana, SOL поддържаше бичия си ход през третата седмица на май. На 14 май алткойнът се търгуваше за $143. Седмица по-късно SOL спечели 23.7% и се продаваше за $176. Според някои инвеститори в дигитални активи SOL вероятно ще достигне $200 преди края на месеца, ако запази сегашната си траектория на растеж. Експертите твърдят, че Solana е домакин на успешни меме монети, като по този начин увеличава търсенето на SOL на свободния пазар.

DOGE поскъпва седмици след пускането на GigaWallet

През първото тримесечие на 2024 г. Фондацията Dogecoin пусна първата версия на своя GigaWallet. Според документа за пускане на пазара „GigaWallet е бекенд услуга, която предоставя удобен интеграционен API за платформи като онлайн магазини, борси, платформи за социални медии за програмни транзакции на варианти на DOGE и Dogecoin“. С GigaWallet електронната търговия и други онлайн бизнес транзакции могат да се сключват безпроблемно с Dogecoin.

Благодарение на пазарното приемане на GigaWallet, в средата на май DOGE отбеляза двуцифрен ръст на цената. На 14 май DOGE се търгуваше за $0.1465. Седем дни по-късно DOGE поскъпна с 14.67% и се продаваше за $0.168. Dogecoin е най-голямата меме монета на крипто общността и експертите смятат, че тя ще успее като средство за обмен. Ако повече предприятия приемат DOGE като метод за плащане, токена вероятно ще се търгува за $0.3560 преди края на годината.

Научете повече за Borroe Finance ($ROE) тук:

Посетете предварителната продажба на Borroe Finance | Присъединете се към групата в Telegram | Следвайте Borroe Finance в (X) Twitter


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 18:00 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Shiba Inu и Solana във възход: Защо Furrever Token е скритият скъпоценен камък на 2024 г.

 ?

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, Shiba Inu и Solana отбелязват значителен растеж на годишните графики, привличайки вниманието на инвеститори и ентусиасти.

14.06.2024 12:02 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.