НАЧАЛО Прессъобщения

Привържениците на Theta Network (THETA) и Monero (XMR) проучват възможностите за електронна търговия с Pushd (PUSHD), цената на токените в етап 6 е определена на $0.125

29.03.2024 11:02 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Привържениците на Theta Network (THETA) и Monero (XMR) проучват възможностите за електронна търговия с Pushd (PUSHD), цената на токените в етап 6 е определена на $0.125

Тъй като крипто пазарът продължава да се развива, се създават иновативни протоколи, които предлагат уникална стойност на крипто общността.

Ето защо най-добрите крипто анализатори твърдят, че бъдещето изглежда обещаващо за криптовалутата и нейната глобална общност. Протоколите на Theta Network (THETA) и Monero (XMR) са чудесен пример за това.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Привържениците на Theta Network (THETA) и Monero (XMR) проучват потенциала на Pushd (PUSHD)в електронната търговия. Освен това при Pushd (PUSHD), който вече е в шестия етап на предварителната си продажба нещата изглеждат добре, тъй като токенът се продава само за $0.125. Тази цена определя идеалната входна точка за всеки млад инвеститор, който иска да стане милионер през 2024 г.

Продажбите на Theta Network (THETA) са около $77 милиона дневно

Theta Network (THETA) е известна със своята децентрализирана мрежа за доставка на видео съдържание. При основаването си Theta Network (THETA) бе създадена, за да направи революция в стрийминг индустрията. Web3 инфраструктурата на Theta Network (THETA) позволява на медийните компании да стимулират ангажираността на потребителите както никога досега. Токенът на Theta Network (THETA) се продава за $2.95 към 29 март. Освен това обемът на търговия с Theta Network (THETA) възлиза на около $48 милиона за последните 24 часа.

Monero (XMR) сега заема 55-то място по пазарна капитализация

Повечето потребители на Monero (XMR) са крипто ентусиасти, които ценят неприкосновеността на личните данни и сигурността. Monero (XMR) е криптовалута, фокусирана върху неприкосновеността на личния живот, известна със своите функции за анонимност. След като поевтиня с 3% през последните седем дни, Monero (XRM) сега се продава за $135 за токен.

Намирайки се на 55-то място на крипто пазара, Monero (XMR), дневният обедм на търговия е на стойност около $43 за последния ден. Според новините Monero (XMR) може да претърпи увеличение на цената през следващите няколко дни.

Защо инвеститорите купуват Pushd (PUSHD) в световен мащаб

Протоколът Pushd (PUSHD) се позиционира като водеща платформа за онлайн търговия. Като децентрализирана платформа, Pushd (PUSHD) ще накара притежателите на неговите токени да бъдат управители на платформата. В Pushd (PUSHD) на всички потребители им трябват около 3 минути, за да се регистрират в платформата, и след като това стане, те могат да продължат и да обявят всичките си стоки с тяхната продажна цена в Pushd (PUSHD).

След това всеки може да закупи посочените продукти директно от тях, без участието на трета страна или дълъг процес. За клиентите, които използват Pushd (PUSHD), процесът на плащане е максимално опростен. Без KYC процес хората могат незабавно да закупят какъвто и да е продукт.

Като потребител, който за пръв път се включва в пазара, силно ви препоръчваме да проверите активността на предварителните продажби на Pushd и да се присъедините към защитниците на Theta Network (THETA) и Monero (XMR) в проучването на Pushd (PUSHD).

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 11:10 3 мин. четене

Крипто пейзажът след халвинга на Биткойн: Защо тези меме монети може да са по-добри от Етериум?

След дългоочакваното халвинг събитие на Биткойн пазарът на криптовалути стана свидетел на неочакван феномен.

24.04.2024 10:31 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.