НАЧАЛО Прессъобщения

Притежателите на Tron (TRX) трупат Raboo (RABT), ще пробие ли отново Bitcoin (BTC) над $72,000?

26.03.2024 9:06 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Притежателите на Tron (TRX) трупат Raboo (RABT), ще пробие ли отново Bitcoin (BTC) над $72,000?

Иновациите са ключът към безграничния успех в крипто сферата! Безпрецедентният ръст на цената на Bitcoin и токена Raboo (RABT) го доказа многократно.

Рязкото нарастване на интереса към Ordinals и интереса към Bitcoin ETF беше най-важното събитие през първото тримесечие на 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Raboo обаче щурмува крипто сферата, като предефинира меме културата с гениална комбинация от AI и Social-Fi. Притежателите на Tron (TRX) проявяват все по-голям интерес към този изгряващ продукт, тъй като предварителната му продажба предизвиква вълнение. Докато анализаторите поставят под въпрос скока на Bitcoin (BTC) отвъд нивото на съпротива от $72,000, може ли Raboo (RABT) да изпревари тези гиганти? Нека разберем.

Raboo (RABT) предефинира културата на меметата

Токенът Raboo (RABT) е иновативен проект за мемета, управляван от изкуствен интелект, който има за цел да използва най-съвременни технологии и да въведе ред в хаотичната, деградирала меме индустрия. В основата си Raboo (RABT) използва ненадмината сигурност, за да създаде по-безопасна, приобщаваща, справедлива и прозрачна екосистема за всички. Освен това Raboo (RABT) предоставя на своята динамична общност различни възможности за пасивно печелене.

Започва революция в областта на меметата. Безграничната смесица от хумор и авангардни иновации на RABT може да промени изцяло играта. Секторът на криптовалутите с изкуствен интелект процъфтява, като само за няколко седмици пазарната му капитализация се удвои до $25.1 милиарда. Компанията Raboo (RABT), която се намира в пресечната точка на AI и меме културата, е подготвена да яхне тази вълна от ентусиазъм. Нейната предварителна продажба продължава да обръща внимание на примамливата цена от само $0.003 в първия етап.

Цената на Tron се срива до негативна прогноза въпреки развитието на екосистемата

Въпреки че Tron (TRX) започна като мрежа за дигитални развлечения и управление на съдържание, тя се разрасна отвъд границите си и се превърна в изключителна DeFi и dApp екосистема. Въпреки това, Tron (TRX) не може да се похвали с нищо от месеци. Подобно на замък срещу течението, оптимизмът му постепенно избледнява, след като реалността му нанася унищожителен удар.

Преди няколко месеца компанията Circle прекъсна връзките си с Tron (TRX), хвърляйки сянка на съмнение върху токена Tron (TRX). Като добавим и неволите, цената на Tron отбеляза 7-дневен спад от 0,5%, с което 30-дневната ѝ загуба достигна 12%. Въпросите продължават да се въртят около Tron (TRX), тъй като притежателите му се насочват към текущата предварителна продажба на токена Raboo (RABT).

Цената на Bitcoin достигна нов ATH. Може ли да пробие отново над $72,000?

Bitcoin (BTC), незаобиколимият крипто крал, отново се раздвижи и се покачи до нов исторически връх над $73,000. Неудържимият скок на цената на Bitcoin до нов ATH напомни на всички за трайната сила на криптовалутата, като същевременно потвърди важността на иновативното развитие.

Анализаторите прогнозираха завръщане на Bitcoin (BTC) над историческия му връх, пробивайки психологическото ниво от $73,000. Фактори като ъпгрейдът Taproot, предстоящото халвинг събитие на Bitcoin (BTC) и неотдавнашното одобрение на спот Bitcoin (BTC) ETF допринесоха за тази бича прогноза. Въпреки тези развития, Raboo (RABT) и неговият революционен подход към меме токените предлагат по-убедително повествование.

От меме към мейнстрийм: Може ли Raboo (RABT) да предизвика следващата крипто вълна?

Макар че токена (BTC) остава огромна сила, потенциалът на RABT не може да бъде пренебрегнат. Нейната уникална комбинация от изкуствен интелект, меме култура и насоченост към общността я поставя в позиция да се превърне в катализатор на следващата голяма вълна в приемането на криптовалути. Тъй като бъдещето на Tron (TRX) е забулено в несигурност, Raboo (RABT) е готова да претендира за своя дял от светлината на прожекторите.

Можете да участвате в Raboo (RABT) тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.