НАЧАЛО Прессъобщения

Притежателите на Ethereum Classic и Bitcoin Cash следят предпродажбата на Pushd в очакване на пазарни промени

05.05.2024 17:15 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Притежателите на Ethereum Classic и Bitcoin Cash следят предпродажбата на Pushd в очакване на пазарни промени

Прогнозите са, че пазарният спад ще приключи през следващите няколко седмици. С тази новина, която циркулира в пространството на социалните медии, притежателите на токени активно инвестират и диверсифицират портфейлите си за повече приходи преди края на второто тримесечие.

Сред тези инвеститори са притежателите на Ethereum Classic и Bitcoin Cash. Според информацията притежателите са заинтересовани от предварителната продажба на платформата за електронна търговия Pushd.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това се дължи на очакваните пазарни промени, които протоколът ще постигне преди края на второто тримесечие.

Ethereum Classic може да получи подкрепа скоро

Протоколът, стартиран през 2015 г., имаше за цел да предостави на потребителите възможността да хостват и поддържат децентрализирани приложения (dApps). Ethereum Classic е уникален, тъй като протоколът продължи да използва консенсусен механизъм, познат като Proof-Of-Work (доказателство за работа) – най-сигурният механизъм в крипто екосистемата.

Новините съобщават, че скоро Ethereum Classic може да отбележи масивен отскок в продажната си цена. Световният крипто пазар се стреми да осигури на Ethereum Classic достатъчно капитал и тласък през следващите седмици.

Bitcoin Cash може да отбележи печалби след халвинг събитието на Биткойн

Bitcoin Cash е протокол, създаден, за да доминира в глобалното парично движение с бързи транзакции. Проектиран като система от типа „peer-to-peer“, Bitcoin Cash се използва в крипто общността като децентрализирана криптовалута. Освен това Bitcoin Cash може да поддържа смарт договори и приложения за екосистеми, което го прави изключително ценен в крипто общността.

Pushd се бори да затвърди името си сред пазара през 2024 г.

За целите на сигурността протоколът на Pushd премина през строг одитен процес, за да се гарантира, че платформата е защитена от злонамерени участници и дейности. След като премина успешно одита, протоколът започна своята дейност по предварителна продажба, а проверките за сигурност бяха запазени.

От една страна, платформата ще използва прозрачност, за да запази честността на своите потребители. При това положение всички транзакции в платформата ще бъдат публично достъпни, което ще улесни проверките.

Друга мярка за сигурност е блокирането на ликвидността на протокола за най-малко 20 години. С това инвеститорите са защитени от измамни дейности, като например rug-pull измами. Според информацията, предоставена от разработчиците Протоколът сам по себе си не може да бъде хакнат отвън. Целта на Pushd е през 2024 г. да бъде най-сигурната платформа за онлайн търговия, привличайки потребители от всеки край на света.

За да научите повече за предварителната продажба на Pushd, кликнете тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.