НАЧАЛО Прессъобщения

Притежателите на Cardano и XRP получават награди, тъй като новият меме токен Raboo се покачва с 40%

25.05.2024 8:55 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Притежателите на Cardano и XRP получават награди, тъй като новият меме токен Raboo се покачва с 40%

След години на непрестанен растеж крипто пазарът навлезе във фаза на консолидация, оставяйки много инвеститори със загуби в добре познати монети като XRP и Cardano (ADA).

Raboo ($RABT) се противопостави на общата тенденция с изненадващото 40% увеличение на стойността си. Експертите са също толкова положително настроени към меме монетата, подкрепена от изкуствен интелект, която предлага възможна възвръщаемост след предварителната продажба. Ето и последната актуализация:

Cardano (ADA) се ориентира в мъгливия крипто пазар

Криптовалутата, която захранва блокчейна Cardano, Cardano (ADA), понастоящем се търгува на цена от около $0.46, което представлява ръст от около 0.5% през последния ден. Цената на Cardano не отбеляза значителни увеличения или намаления през предходната седмица, но достигна най-висока стойност от около $0.50.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки че не е имало значителни ценови колебания, са се появили някои дневни вариации. Имаше няколко малки дневни колебания, но не и значителни ценови промени. В някои дни цената може да е започнала малко по-високо от $0.45, с известни колебания, преди да се установи на сегашното ниво.

Очаква се скоро да бъде пуснат Vasil Hard Fork, важна актуализация, която обещава по-добра мащабируемост на мрежата и възможности за смарт договори. Ако това се окаже успешно, то може значително да увеличи привлекателността на Cardano за разработчиците и потребителите, което може да стимулира по-нататъшни увеличения на цената в бъдеще.

XRP преживява пазарна стагнация, но правната битка помрачава бъдещето

Макар да не демонстрира значителни печалби, XRP избегна и големи загуби, като в момента се колебае около границата от $0.53 към 25 май 2024 г. За XRP последните няколко дни не бяха напълно равни. От време на време цената падаше малко под $0.53, но успяваше отново да се повиши, като за кратко докосна границата от $0.54.

Експертите посочват настоящия правен спор между Ripple Labs и SEC като основна причина за нестабилността на цената на XRP. В резултат на това инвеститорите наблюдават предпазливо в очакване на приключването на съдебния процес, което се отразява на цената.

Дори с трудностите, пред които е изправена в момента, XRP има възможност да се развива в бъдеще. Стойността и функционалността на XRP може да се повишат драстично, ако Ripple спечели съдебното дело и отвори вратата за повече хора да използват нейните решения за трансгранични плащания.

Предварителната продажба на Raboo намеква за успешна AI меме монета, подготвяща се за 100Х растеж

Новината за увеличението на стойността на Raboo с 40% идва като добре дошла изненада за крипто общността, особено за тези, които притежават Cardano и XRP, тъй като Raboo предложи ексклузивен ранен достъп до предварителната продажба на своя токен за притежателите на тези утвърдени монети.

Разработчиците на проекта са доста оптимистично настроени за развитието на Raboo, като коментират за потенциално 233% увеличение на цената по време на самия период на предварителната продажба на монетата, последвано от умопомрачителен 100Х скок при пускането ѝ на пазара. Ако тези прогнози се сбъднат, инвеститорите в Raboo може да се окажат в златна мина.

Платформата планира да бъде уникална, като включва AI технология и насърчава силна общност. Raboo обещава функции като платформата „Post-to-Earn“, позволяваща на меме ентусиастите да печелят от съдържанието си в социалните медии. Освен това Raboo се стреми да свърже ентусиастите на меме монетата в световен мащаб, като създаде жизнена общност от съмишленици.

Предварителната продажба на Raboo, която сега е в етап 3, вече може да се похвали с впечатляващите $1,440,000, събрани към 23 май 2024 г. Цената на токените на платформата по време на предварителната продажба започна от $0.003 и сега е $0.0042 за Raboo токена ($RABT). С вълнението и възходящата тенденция в покупките на токени от инвеститорите, няколко анализатори посочиха, че Raboo може да осигури потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите.

Без съмнение Raboo е проект, който има силата да промени разказа за меме монетите. Имате възможност да участвате в пътуването от самото начало по време на предварителната продажба на токени.

Заключение

Да бъде просто поредната меме монета не е достатъчно за Raboo. Платформата планира да влезе в топ 20 на криптовалутите по пазарна капитализация и да се стреми към висшата лига. Със съвременен привкус на изкуствен интелект това би ги поставило в една лига с титани на индустрията като Dogecoin и Shiba Inu.

Дали Raboo ще бъде следващото голямо нещо в мемовете? Докато времето ще покаже, едно нещо е сигурно: няма да искате да пропуснете предварителната продажба на Raboo.

Кликнете тук, за да научите повече за предварителната продажба на Raboo.
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
X (Twitter): https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.