НАЧАЛО Прессъобщения

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

29.05.2024 14:18 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

Новата меме монета идва с някои вълнуващи функции, а инвеститорите се надяват до 100Х покачване на цената от този обещаващ новак.

Защо инвеститорите в Cardano и XRP се преместват в Raboo?

Според последните събития в криптоновините Cardano и Ripple може да се окажат в беда. Голяма част от техните инвеститори са се насочили към други възможности на пазара.

Първо, появиха се пазарни индикатори, които предполагат, че сезонът на алткойните може да е по-близо, отколкото очаквахме. И тъй като пазарът се позиционира за бичи тренд, инвеститорите предвидимо биха потърсили крипто проектите с най-голям потенциал за печалба. И точно тук се появяват меме монетите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


От известно време насам меме монетите са едни от най-привличащите вниманието проекти на крипто пазара, тъй като те върнаха големите маржове на печалба. Затова е логично инвеститорите в Cardano и XRP да обмислят мемори монети.

Освен това Cardano и XRP преживяха дълъг период в мечата част на графиките. Двете монети са на известно разстояние от най-високите си стойности за всички времена. И тъй като мечките продължават да се сражават с биковете, инвеститорите може би са прави да обмислят други възможности.

При цена от $0.4627 Cardano е на под 85% от тригодишния си връх. Историята е подобна за XRP, тъй като цената на монетата е с около 84% под нейния ATH отпреди цели шест години. Въпреки че тези монети все още запазват репутацията си на топ криптовалути, инвеститорите търсят нови възможности с проекти с висок потенциал.

Raboo се превръща в лъч на надеждата за инвеститорите в Cardano и XRP, а крипто експертите вече го отбелязват като една от най-добрите криптовалути, които трябва да се наблюдават. Предварителната продажба на Raboo прави страхотни цифри, главно благодарение на превъзходните си характеристики.

Raboo: Защо инвеститорите преминават към проекта?

Технологичните постижения на Raboo, сътрудничеството с общности и солидните перспективи за предварителна продажба я открояват сред другите криптовалути. Може би в следващия кръг на най-високо оценените меме монети Raboo ще се превърне в лидер. Тази криптовалута все още е сравнително нова на пазара и инвеститорите ще трябва да изчакат и да видят дали Raboo е в състояние да постигне прогнозираното увеличение от 100Х.

Анализирайки предварителната продажба на Raboo, експертите смятат, че тя може да нарасне с до 233% до краят ѝ, като според разработчиците на проекта вярват, че стойността му може да се увеличи 100Х в деня на старта.

Основните области, които отличават Raboo, са изкуственият интелект на платформата и функцията Post-to-Earn. Тя позволява на потребителите да създават съдържание от социалните мрежи и да печелят пари чрез продажбата на меме монети.

Освен това токеномиката на Raboo проучва иновативни идеи, включително стейкинг, NFT пазар и изгаряне на токени, за да се осигури трайно търсене на криптовалутата.

Представяне на предварителната продажбата: Силен старт на Raboo

Предварителната продажба на Raboo е доста актуална на пазара с впечатляващ ценови прогрес. Понастоящем цената на токена $RABT е $0.0042 в третия етап на публичните предварителни продажби, а проектът е набрал над $1.5 милиона досега. Такова мощно начало сочи големи обещания и показва висок оптимизъм на инвеститорите в проекта.

Успехът на предварителните продажби и оптимизмът около проекта Raboo придават на платформата качества, които да привличат нови потребители.

Заключение

Докато притежателите на Cardano и XRP търсят нови възможности, Raboo се откроява със силното си представяне в предварителните продажби и обещанието за вълнуваща платформа, която интегрира изкуствен интелект и социални финанси. След като крипто общността се вълнува от потенциала на Raboo, е ясно, че тази нова меме монета може да бъде една от най-интересните криптовалути за наблюдение от страна на инвеститори, които търсят значителна възвръщаемост.

Предварителната продажба на Raboo бързо достига капацитет, отразявайки движещия се влак на възможностите. Според много потребители Raboo се отличава с уникални атрибути и потенциал за значително разрастване в категорията на меме монетите.

Помислете за проучване на предварителната продажба на Raboo сега, за да се възползвате от това нейното развитие на крипто пазара.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
X (Twitter): https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.