НАЧАЛО Прессъобщения

Притежателите на Aave (AAVE) и Uniswap (UNI) преминават към платформата за заеми на Kelexo (KLXO), примамени от прогнозата за 20X възвръщаемост

27.03.2024 16:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Притежателите на Aave (AAVE) и Uniswap (UNI) преминават към платформата за заеми на Kelexo (KLXO), примамени от прогнозата за 20X възвръщаемост

Волатилният характер на крипто пазара гарантира, че инвеститорите винаги са в търсене на нови инвестиционни възможности, за да защитят капитала си, а също и да увеличат печалбите си.

Тези инвеститори често са готови да изпробват нови и иновативни идеи и технологии. Перспективата за реализиране на печалби на един непроучен пазар ги мотивира да преследват вълнуващи нови проекти. Ето защо непрекъснатото въвеждане на нови проекти и впечатляващи токени в пространството на криптовалутите го превръща в място за активност на инвеститорите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Появата на Kelexo (KLXO) привлече значителен инвеститорски интерес. Притежателите на криптовалути като Aave (AAVE) и Uniswap (UNI) вече инвестираха в предварителната продажба на платформата за кредитиране, тъй като смятат, че тя има потенциал да надмине конкурентите си.

Aave (AAVE): Растеж и нова инвестиционна стратегия

Aave (AAVE) отбеляза значителен ръст през последния месец, като поскъпна с 27% до текуща цена от $131. Това подобрение при Aave (AAVE) е резултат от положителната тенденция на целия пазар, при която повечето крипто токени увеличиха стойността си. Програмата за възнаграждение за заслуги на Aave (AAVE) също доведе до повишаване на интереса към Aave (AAVE) сред инвеститорите.

От друга страна, инвеститорите в Aave (AAVE) се насочиха към Kelexo (KLXO) в стремежа си да се позиционират за бъдещи пазарни печалби. Тези инвеститори в Aave (AAVE) са привлечени от иновативния характер на платформата Kelexo (KLXO), която има за цел да подобри достъпа на потребителите до заеми и кредити. При цена на Kelexo (KLXO) от $0.05 инвеститорите в Aave (AAVE) ще се стремят да реинвестират пазарните си печалби в предварителната продажба.

Инвеститорите в Uniswap (UNI) са привлечени от предварителната продажба на Kelexo (KLXO)

Смята се, че инвеститорите в Uniswap (UNI) са недоволни от ценовата активност на Uniswap (UNI) и се стремят да диверсифицират инвестициите си. Търсенето на по-доходоносни инвестиции е довело до това, че големите притежатели на Uniswap (UNI) обмислят да купят много Kelexo (KLXO) токени по време на предварителната продажба.

Цената на Uniswap (UNI) се повиши в началото на март, което доведе до значителни печалби, тъй като цените на Uniswap (UNI) достигнаха $17 – ниво, наблюдавано за последен път през януари 2021 г. Въпреки това, масивното понижение на цените доведе до спад на цените на Uniswap (UNI) до $12, като 7-дневната графика на CoinMarketCap показва увеличение от 12% за 7 дни. Въпреки че се прогнозира, че цената на Uniswap (UNI) ще се покачи в бъдеще, нейните инвеститори смятат, че Kelexo (KLXO) има по-голям потенциал за растеж.

Инвеститорите на Uniswap (UNI) са очаровани от характеристиките и обещаните предимства на платформата Kelexo (KLXO). Ниските цени на Kelexo (KLXO) също ще подтикнат тези инвеститори на Uniswap (UNI) да купуват повече токени.

Прогнозата за 20Х възвръщаемост на Kelexo (KLXO) предизвиква наплив от инвеститори

Прогнозата за 20Х печалба след предварителната продажба на Kelexo (KLXO) доведе до привличането на още инвеститори. Съобщава се, че притежателите на крипто токени като Aave (AAVE) и Uniswap (UNI) са в процес на закупуване на голямо количество Kelexo (KLXO), тъй като искат да получат част от печалбите на платформата.

Kelexo (KLXO) е нова платформа за кредитиране, която дава възможност на потребителите да заемат и отпускат заеми незабавно, използвайки криптовалута. Платформата използва блокчейн технологията, за да осигури на потребителите сигурни, прозрачни и непроменими транзакции.

Освен услугите по отпускане на заеми, Kelexo (KLXO) предлага няколко други впечатляващи функции, включително дебитна карта, която позволява на потребителите да имат достъп и да харчат средствата в портфейла си навсякъде по света, както и услуга за суап, която позволява на потребителите да обменят криптовалути без комисионни такси

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

17.04.2024 11:02 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.