НАЧАЛО Други

Приложението Klever вече е достъпно в App Store и Google Play

август 29, 2020 11:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Приложението Klever вече е достъпно в App Store и Google Play

Приложението Klever, разширената и ребрандирана версия на TronWallet, вече може да бъде изтеглено както от потребители на Android, така и от тези на iOS.

Мулти-верижният портфейл се предлага с множество нови функции, като например възможността за директен обмен на един токен с друг, защита на Klever OS и стейкинг на KLV, родния токен на приложението, за 16% APR.

“One-in-all” Портфейл за криптовалута

Klever, четвъртото поколение на TronWallet, предлага напълно преработен дизайн и подобрено потребителско изживяване с набор от нови изгледи.

Klever понастоящем поддържа хиляди токени на блокчейните на Биткойн, Етериум и Tron, като се очаква да бъдат добавени още топ протоколи директно след старта. Той позволява съхраняването на адреси директно в облака, което го отличава от множеството конкурентни портфейли.

Klever позиционира своя богат на функции портфейл за криптовалута като “one-in-all” приложение за потребители на криптовалута, чиято функционалност се простира далеч отвъд безопасното съхранение на монетите.

Чрез интегрирането на лекия браузър Klever, един от проектите на изследователската група на Klever Labs, компанията се опитва да замени dApp еxplorer. Браузърът предупреждава потребителите за високорискови уебсайтове, но оставя на тях да решат да не подкопават етоса на децентрализацията.

Междувременно, функцията Klever Swap, едно от най-забележителните неща за новата итерация на TronWallet, дава възможност за размяна на повече от 100 криптовалути в приложението. Инструментът се задвижва от ботове, които постоянно търсят най-добрите цени на крипто борсите. Услугата за обмен начислява такси в родния токен на Klever.

Klever Staking, Klever Bank и други

Както бе съобщено, Klever беше домакин на In-App Offering (IAO) на токена KLV миналата седмица (от 20 август до 24 август).

Според данните на CoinGecko, KLV е нараснал с над 600 процента, откакто е включен в списъка на TronTrade тази седмица, като дневният му обем на търговия надхвърля 3,5 милиона долара.

С официалното стартиране на приложението, Klever предлага и нова стейкинг услуга в приложението, която първоначално е достъпна за KLV и TRX. Потребителите ще могат да печелят до 16 процента годишна възвръщаемост със своите неактивни криптовалути:

Функцията KLV стейкинг ще увеличи настоящото циркулиращо предлагане чрез използване на инфлационен смарт договор, който намалява всяка година. Целта е да се възнаградят потребители, които залагат KLV, за да подкрепят проекта. Всички такси от инструмента за суап се преобразуват в KLV чрез откупуване от пазара. Всяка седмица ще изгаряме KLV въз основа на събраните такси за замяна на KLV.

Стейкингът има за цел да подпомогне нарастващата екосистема Klever, която се задвижва от новата операционна система Klever, осигуряваща напреднала сигурност и криптиране на военно ниво, както и безпроблемна интеграция на блокчейн портфейл в мобилни устройства.

С прясно инжектираните 1,54 милиона долара, събрани по време на IAO, в момента екипът на Klever работи по нови инициативи като Klever Bank (екосистемен компонент, който ще позволи създаването на местна банка във вашия портфейл, както и предплатени кредитни карти), Klever Browser, Klever Blockchain и Klever Exchange.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

БРИКС: Саудитска Арабия иска да финансира алианса

Според информацията Новата банка за развитие (NDB), известна още като “банката на БРИКС”, в момента обсъжда потенциалното си партньорство със Саудитска Арабия.

май 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Ето на какво се дължи ускорената дедоларизация според Лин Олдън

Макроикономическият експерт Лин Олдън идентифицира два важни фактора, които подхранват вълната на дедоларизация.

май 29, 2023 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.