НАЧАЛО Прессъобщения

Пригответе се: Предстоят ли експлозивни 100% ралита? Прогноза за движенията на топ монетите през тази седмица

19.03.2024 9:06 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пригответе се: Предстоят ли експлозивни 100% ралита? Прогноза за движенията на топ монетите през тази седмица

В тази статия ще може да разгледате потенциалната експлозия на едни от най-добрите меме монети тази седмица. Пазарът на меме монети се вълнува от нов живот, а инвеститорите очакват ръстове от 100%.

Част от тези монети, са сочени като такива, които могат да променят портфейла ви завинаги: KangaMoon (KANG), Pepe (PEPE), Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) и Floki (FLOKI).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


KangaMoon (KANG): Изгряваща звезда на меме монетите

KangaMoon (KANG) прави вълни в областта на меме монетите с текущата си предварителна продажба, която вече е събрала над $1,600,000 и очаква тази седмица да достигне границата от $2 милиона. Но вълнението не спира дотук: KangaMoon обяви и голямо листване на първокласна централизирана борса през второто тримесечие на 2024 г. Листването ще повиши значително техния профил.

KangaMoon се отличава от другите меме монети с това, че е нещо повече от токен; тя е и основната вътрешна валута на предстоящата Play-to-Earn (P2E) игра на KangaMoon. Това означава, че можете да използвате KANG за подобрение на героите си и за закупуване на предмети в играта, което ѝ дава реално приложение.

Тъй като предварителната продажба вече е в етап 3, цената на KANG е само $0.01125 за брой – 125% скок от първоначалната стойност от $0.005. Този процент обаче ще се увеличи през второто тримесечие на 2024 г., тъй като експертите прогнозират евентуално 100Х покачване след листването на KANG на борсата.

Това, което прави KangaMoon уникална, е нейният подход, насочен към общността. С други думи, всеки може да спечели тази иновативна мемори монета, като споделя/коментира/ретуитва публикации в социалните меме. Този фактор, както и връзките ѝ с пазара на P2E NFT игри (чийто размер се очаква да достигне $885 милиона до 2028 г.), правят KANG една от най-добрите меме монети, които да наблюдавате в момента.

Pepe (PEPE): Зелена вълна

През последния месец Pepe (PEPE), меме криптовалута, която работи на блокчейна на Ethereum, гордо скочи с близо 800%. По данни на CoinMarketCap цената на Pepe скочи от $0.000001017 до $0.00000606 към 19 март. Пазарната ѝ капитализация също нарасна от $431 милиона на $2.54 към момента на писане на статията милиарда.

Техническият анализ за тази меме монета също представя бича картина, тъй като 21 индикатора мигат в зелено. Освен това Pepe Coin сега се търгува над 21-дневната си ЕМА. Поради всички тези причини експертите направиха бича прогноза за цената на Pepe. Те прогнозират потенциален скок до $0.000013 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Dogecoin (DOGE): Един от оригиналните титани на меме монетите

Представен като шега през 2013 г., Dogecoin (DOGE) продължава да лае за внимание. Със своя талисман куче от породата Шиба ину и меме произход, DOGE се превърна в синоним на “меме монета” в съзнанието на много хора. Що се отнася до движението на цената на Dogecoin, само през последния месец тя скочи от $0.081 до $0.13 към 19 март. Пазарната ѝ капитализация нарасна от $11.60 милиарда на $18.8 милиарда към момента на изготвяне на статията.

Криптовалутата Dogecoin вече има 19/30 (63%) зелени дни на търговия. Освен това 28 технически индикатора показват сигнали за покупка. Пазарните анализатори остават бичи настроени, тъй като тази меме монета се търгува над 100- и 200-дневните си ЕМА. Техните прогнози за цената на Dogecoin предвиждат покачване до $0.25 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Shiba Inu (SHIB): Показва огромен растеж

Shiba Inu (SHIB) е друга меме монета, която наскоро попадна в заглавията на вестниците. По данни на CoinMarketCap цената на Shiba Inu се е увеличила от $0.000009401 до $0.00002493 през последния месец – почти 160% ръст към момента на писане на статията. За това време пазарната капитализация на Shiba Inu се е увеличила от $5.54 милиарда на $14.7 милиарда.

Техническият анализ показва, че тази бича тенденция може да се задържи. Тази меме монета сега се търгува над 50- и 100-дневните си пълзящи средни стойности. Нещо повече, 25 технически индикатора показват зелена светлина за монетата Shiba Inu. Експертите вземат под внимание тези фактори, когато правят своите прогнози за цената на Shiba Inu. Те предвиждат скок до $0.000059 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Floki (FLOKI): От меме монета до Web3 проект

Floki (FLOKI) стартира като меме монета, вдъхновена от кучето на Илон Мъск. Сега тя се е превърнала в цялостен Web3 проект, обхващащ DeFi, NFT и Metaverse. Floki трансформира това, което някога беше просто хайп около меметата, в нещо реално.
Напоследък криптовалутата на Floki бележи възход. С други думи, данните на CoinMarketCap показват, че стойността на FLOKI е скочила от $0.00003088 до $0.00017 само в рамките на 30 дни. Това е почти 410% увеличение. Пазарната ѝ капитализация се е увеличила от $295 милиона до $1.63 милиарда за този период. С 27 технически индикатора в зелено, пазарните анализатори прогнозират скок до $0.000351 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Заключение

В обобщение, KangaMoon, Pepe, Dogecoin, Shiba Inu и Floki са меме монети, които трябва да се наблюдават. Една от тях обаче се откроява – KangaMoon, тъй като според информацията има много предимства пред своите колеги, като например ниска пазарна капитализация от $11.25 милиона. С други думи, тази меме монета ще се нуждае от много по-малко нови средства, които да бъдат инжектирани в нея, за да може цената ѝ да се покачи.

Не само това, KangaMoon има действителна функционалност, което я поставя над 99% от меме монетите, тъй като при тях такава липсва. Поради тази причина KANG може да се окаже най-добрата меме монета, която да наблюдавате. Тези, които се присъединят сега, ще получат и 10% бонус при всяка покупка – отлична възможност.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.