НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Приемането на BAT се увеличава покрай старта на Brave 1.0

НОЕ. 18, 2019 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Приемането на BAT се увеличава покрай старта на Brave 1.0

Brave Software обяви официалния старт на популярния си уеб браузър, ориентиран към поверителност.

Междувременно, няколко технически индикатора сочат, че неговата родна криптовалута, Basic Attention Token (BAT), е актив с бича тенденция.


Brave 1.0 е тук


Brave е уеб браузър с отворен код с вграден рекламен блокер, проследяване и защита на сигурността. Той анонимно следи вниманието на потребителя, след което награждава издателите с BAT чрез интегрираната програма “Brave Rewards”. Приблизително 70 процента от приходите от реклама се разпределят между нейните потребители.


В блог публикация на Brave Software бе разкрито, че официалната версия на уеб браузъра е пусната. Той вече е достъпен за Windows, Linux, Android, iOS и macOS.


Брендън Айх, съосновател и главен изпълнителен директор на Brave Software, вярва, че Brave 1.0 е решението на “надзорния капитализъм ,който е поразил мрежата”.


“Brave е отговорът. Brave 1.0 е реформирана версия на браузъра, която преобразува мрежата, така че да постави на първо място потребителите [...]

С Brave, мрежата може да бъде полезно преживяване за всички, без потребителите да плащат с поверителността си.”


Преминаването към стабилната версия на Brave идва след успеха, който бета версията му пожъна през последните три години. В средата на октомври фирмата обяви, че ежедневните ѝ активни потребители са над 2,8 милиона. А месечните - достигнаха връх от 8 милиона.


Рекламите в браузъра с отворен код също отбелязват експоненциално увеличение, достигащи честота на кликване от 14 процента. Това представлява 7 пъти повече от средното за индустрията.


Днес Brave има близо 9 милиона активни потребители месечно по целия свят. Това постижение е свързано със значителния растеж на верифицираните им издатели. От началото на годината броят на проверените уебсайтове, които включват “The Washington Post”, “The Guardian” и “Wikipedia”, нарасна с 3.5 пъти. Междувременно броят на проверените издатели, идващи само от YouTube, скочи 11 пъти.


Нарастването на популярността на Brave може да бъде забелязано и в неговата родна криптовалута, BAT. От края на септември, BAT нарасна от $ 0,15 до $ 0,27, което представлява 84,5% увеличение. Сега, тази криптовалута би могла да започне да търси нови висини.


BAT технически анализ


От дългосрочна гледна точка, токенът излезе от дълга фаза на консолидиране. През това време цената му беше в низходящ паралелен канал, който изглежда е част от значителен бичи флаг. Това се счита за модел на продължение, който се развива на 1-седмичната графика на BAT от февруари.


Подемът от 400%, който накара тази криптовалута да достигне $ 0,50 в средата на април, оформи дръжката на флага. И 70-процентната корекция до $ 0,15 в края на септември създаде знамето. Този модел предполага 80-процентен скок в цената, според височината на дръжката на флага.


Ако натискът за купуване продължи да се увеличава, това може да доведе до придвижване до 38.2 нивото на фиб корекция, което е $ 0,35. Криптовалутата трябва първо да пробие над 50 нивото на фиб корекция с достатъчно обем, за да удари 38.2.


Въпреки това, близо под 65 фиб може да отслаби бичия импулс. Ако това се случи, токенът може да спадне до $ 0,22 или дори $ 0,19.


Напред и нагоре


Неотдавнашното партньорство с “Everipedia“ създава нови възможности. С милионите месечни уникални потребители, които има платформата, Brave вероятно ще продължи да увеличава своята популярност. Остава да видим дали BAT ще настигне ръста на браузъра Brave.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Музикантите вече ще могат да продават творбите си за XRP

Ripple представи нова платформа, наречена xSongs, която позволява на създателите на съдържание да качват дигиталната си музика и да я продават за криптовалутата XRP.Тези, които са заинтересовани в то...
ДЕК. 11, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Истанбул хард форкът вече е пуснат

Процесът завърши в 0:25 UTC в неделя. Истанбул е осмия хард форк като цяло, като първите промени в кода бяха одобрени през юни 2019 г. (Eth 2, основният преход на мрежата към PoS, се очаква през 2021 ...
ДЕК. 9, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Сравниха копаенето на Етериум с комунизъм

Спорно решениеТази увеличаваща се трудност (наричана още "Ледена епоха") е парче код, който има за цел изкуствено да забави издаването на Етериум монети чрез постепенно увеличаване на трудността на...
ДЕК. 7, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Вече може анонимно да се изпраща Етериум за под $1

Групирането на Етериум транзакциите намалява разходите за gasПроектът Nightfall предлага използването на ZK-Snarks, технологията, съвместима с Eтериум, за покриване на транзакции. Освен това, екипъ...
ДЕК. 6, 2019 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света