НАЧАЛО Други

Причината защо крипто адаптацията все още не е налице

МАЙ. 20, 2018 23:36 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Причината защо крипто адаптацията все още не е налице

Ако криптовалутите са пред "взрив", тогава трябва да има активни страни, желаещи да обменят.

 

Онези, които ще ги приемат за стоките или услуги, които предоставят, и онези, които ще искат да ги използват, за да плащат на други за продукти или услуги, които им се предлагат.


Макар че изглежда естествено, мина десетилетие и все още не сме видяли дори 5% от населението на света да има по-голям интерес към криптовалутите. Защо? Това би било най-разумният въпрос, който трябва да си зададем в момента.

Различни финансови експерти са казали различни неща по този въпрос, но неотдавна Джон Рейни, който е настоящият главен финансов директор на PayPal (глобална онлайн система за обработка на плащания, която поддържа парични преводи и също така служи като алтернатива на хартиените пари) в опит да популяризира PayPal заяви, че пазарът на криптовалути е изключително нестабилен. Той казва, че това е причината поради която мнозинството не е приело все още криптовалутите.


Опитвайки се да дообясни гледната си точка, той каза:Ако сте търговец и имате, да речем, 10-процентна маржин на продукт, който продавате и например приемате биткойн, а на следващия ден той се променя с 15%, вече сте под водата за тази транзакция.

Макар че това е много вярно, никой собственик на бизнес не иска да губи пари. Знаейки, че сте събрали пълни плащания за една секунда и в следваща секунда, вие сте на няколко долара назад. Това е разочароващо. Също така, от страна на купувача, той би могъл да си купи криптовалути, за да направи плащането в един момент, а за следващия недостига за да купи това, от което се нуждае. Това е огромен проблем.

Но с крипто, също може да се случи и обратното. Вашите средства могат лесно да се удвоят за секунда. Но може ли да наречем това късмет?

Въпреки предизвикателствата, които криптовалутите представляват, това все още е по-добро предимство в сравнение с други цифрови методи на плащане, най-вече PayPal, като се имат предвид проблемите му. PayPal като платформа напоследък е има повече проблеми, отколкото криптовалутите.

Собствениците на фирми могат да получат своите средства на платформата за 180 дни. Макар че стойността може да не падне, кой иска да изчака 180 дни, преди да получи достъп до средствата си.

За щастие, Джак Дорси, който е главен изпълнителен директор на Square, конкурент на PayPal споделя различен поглед към тези виртуални валути. Square наскоро представиха услугата за обработка на плащанията за Биткойн и резултатите до голяма степен са успешни. Джак в изявлението си заяви, че очаква да бъде "валутата за интернет" в крайна сметка.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Curve Finance ще разпредели $3 милиона от такси на потребителите

През май 2020 г. Curve разкри, че ще децентрализира своята платформа. Управлението беше посредством нейния токен за управление, CRV. Компанията ще доставя токени на потребителите въз основа на това ко...
НОЕ. 30, 2020 19:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бивш ръководител в LVMH се присъединява към Ledger

LVMH е създадена през 1987 г. от сливането на къщата на висшата мода Louis Vuitton и Moët Hennessy, която пък се формира от сливането на производителя на шампанско Moët & Chandon и производителя н...
НОЕ. 30, 2020 17:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Производителят на копачки Canaan отчита $12 милиона в загуби за Q3

Компанията публикува неодитиран финансов отчет на 30-ти ноември. Canaan реализира $24 милиона нетни приходи през третото тримесечие на тази година, което представлява спад от 75,7% в сравнение със $10...
ДЕК. 1, 2020 09:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Извънредно: Ripple продават част от дяла си в MoneyGram

Ripple са настроени да продават част от участието си в MoneyGramСпоред доклад на The Block, публикуван на 28-ми ноември, Ripple е готов да продаде една трета от дела си в MoneyGram. Трябва да се отбел...
НОЕ. 30, 2020 16:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света