НАЧАЛО Други

Причината защо крипто адаптацията все още не е налице

МАЙ. 20, 2018 23:36 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Причината защо крипто адаптацията все още не е налице

Ако криптовалутите са пред "взрив", тогава трябва да има активни страни, желаещи да обменят.

 

Онези, които ще ги приемат за стоките или услуги, които предоставят, и онези, които ще искат да ги използват, за да плащат на други за продукти или услуги, които им се предлагат.


Макар че изглежда естествено, мина десетилетие и все още не сме видяли дори 5% от населението на света да има по-голям интерес към криптовалутите. Защо? Това би било най-разумният въпрос, който трябва да си зададем в момента.

Различни финансови експерти са казали различни неща по този въпрос, но неотдавна Джон Рейни, който е настоящият главен финансов директор на PayPal (глобална онлайн система за обработка на плащания, която поддържа парични преводи и също така служи като алтернатива на хартиените пари) в опит да популяризира PayPal заяви, че пазарът на криптовалути е изключително нестабилен. Той казва, че това е причината поради която мнозинството не е приело все още криптовалутите.


Опитвайки се да дообясни гледната си точка, той каза:Ако сте търговец и имате, да речем, 10-процентна маржин на продукт, който продавате и например приемате биткойн, а на следващия ден той се променя с 15%, вече сте под водата за тази транзакция.

Макар че това е много вярно, никой собственик на бизнес не иска да губи пари. Знаейки, че сте събрали пълни плащания за една секунда и в следваща секунда, вие сте на няколко долара назад. Това е разочароващо. Също така, от страна на купувача, той би могъл да си купи криптовалути, за да направи плащането в един момент, а за следващия недостига за да купи това, от което се нуждае. Това е огромен проблем.

Но с крипто, също може да се случи и обратното. Вашите средства могат лесно да се удвоят за секунда. Но може ли да наречем това късмет?

Въпреки предизвикателствата, които криптовалутите представляват, това все още е по-добро предимство в сравнение с други цифрови методи на плащане, най-вече PayPal, като се имат предвид проблемите му. PayPal като платформа напоследък е има повече проблеми, отколкото криптовалутите.

Собствениците на фирми могат да получат своите средства на платформата за 180 дни. Макар че стойността може да не падне, кой иска да изчака 180 дни, преди да получи достъп до средствата си.

За щастие, Джак Дорси, който е главен изпълнителен директор на Square, конкурент на PayPal споделя различен поглед към тези виртуални валути. Square наскоро представиха услугата за обработка на плащанията за Биткойн и резултатите до голяма степен са успешни. Джак в изявлението си заяви, че очаква да бъде "валутата за интернет" в крайна сметка.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Grayscale купува още MANA, LPT, LINK, FIL

Grayscale купува повече алткойни за своите тръстовеГолемият криптовалутен фонд Grayscale купи още алткойни, за да добави към наскоро пуснатите си крипто тръстове - MANA, LPT, FIL и LINK.Покупките са н...
МАЙ. 8, 2021 20:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale отчита загуба за Q1

Според 10-Q декларацията, тръста увеличава своите BTC до 654,600, което е с 8% повече от края на 2020 г. Компанията заяви, че общата стойност на притежаваните от нея BTC е над $38,4 милиарда, кое...
МАЙ. 7, 2021 20:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

‘DeFi отприщи вълна от иновации’ - вестник на Федералната банка на САЩ

DeFi е общото име за сложно преплетена мрежа от децентрализирани приложения (DApps) и платформи, базирани на интелигентните договори на Етериум. Основната идея, която стои зад екосистемата, е да се съ...
МАЙ. 7, 2021 18:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бум на броят на битоматите по целия свят

От само 7,756 през май 2020 г. автоматите, поддържащи различни криптовалути, достигнаха 19,452 към май 2021 г.По-голямата част от машините се намират в САЩ. Броят на криптоматите, инсталирани в страна...
МАЙ. 7, 2021 17:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света