НАЧАЛО Други

Причината защо крипто адаптацията все още не е налице

МАЙ. 20, 2018 23:36 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Причината защо крипто адаптацията все още не е налице

Ако криптовалутите са пред "взрив", тогава трябва да има активни страни, желаещи да обменят.

 

Онези, които ще ги приемат за стоките или услуги, които предоставят, и онези, които ще искат да ги използват, за да плащат на други за продукти или услуги, които им се предлагат.


Макар че изглежда естествено, мина десетилетие и все още не сме видяли дори 5% от населението на света да има по-голям интерес към криптовалутите. Защо? Това би било най-разумният въпрос, който трябва да си зададем в момента.

Различни финансови експерти са казали различни неща по този въпрос, но неотдавна Джон Рейни, който е настоящият главен финансов директор на PayPal (глобална онлайн система за обработка на плащания, която поддържа парични преводи и също така служи като алтернатива на хартиените пари) в опит да популяризира PayPal заяви, че пазарът на криптовалути е изключително нестабилен. Той казва, че това е причината поради която мнозинството не е приело все още криптовалутите.


Опитвайки се да дообясни гледната си точка, той каза:Ако сте търговец и имате, да речем, 10-процентна маржин на продукт, който продавате и например приемате биткойн, а на следващия ден той се променя с 15%, вече сте под водата за тази транзакция.

Макар че това е много вярно, никой собственик на бизнес не иска да губи пари. Знаейки, че сте събрали пълни плащания за една секунда и в следваща секунда, вие сте на няколко долара назад. Това е разочароващо. Също така, от страна на купувача, той би могъл да си купи криптовалути, за да направи плащането в един момент, а за следващия недостига за да купи това, от което се нуждае. Това е огромен проблем.

Но с крипто, също може да се случи и обратното. Вашите средства могат лесно да се удвоят за секунда. Но може ли да наречем това късмет?

Въпреки предизвикателствата, които криптовалутите представляват, това все още е по-добро предимство в сравнение с други цифрови методи на плащане, най-вече PayPal, като се имат предвид проблемите му. PayPal като платформа напоследък е има повече проблеми, отколкото криптовалутите.

Собствениците на фирми могат да получат своите средства на платформата за 180 дни. Макар че стойността може да не падне, кой иска да изчака 180 дни, преди да получи достъп до средствата си.

За щастие, Джак Дорси, който е главен изпълнителен директор на Square, конкурент на PayPal споделя различен поглед към тези виртуални валути. Square наскоро представиха услугата за обработка на плащанията за Биткойн и резултатите до голяма степен са успешни. Джак в изявлението си заяви, че очаква да бъде "валутата за интернет" в крайна сметка.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Поредният милиардер проявява интерес към крипто пространството

Льоб е известен с превръщането на $3 милиона в хедж фонд на стойност $17,5 милиарда през годините и е добре известна фигура на Уолстрийт. Сега крипто секторът е мястото, където той търси нова възможно...
МАР. 3, 2021 18:31 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нова блокчейн платформа ще се бори с 'тиранията' на социалните медии

Ларимър се насочва към "Големите технологии"Ларимър сподели публикация в GitHub, обяснявайки концепцията на новия си проект. Той описа устойчива на цензура мрежа, която отразява "производителността и ...
МАР. 3, 2021 20:36 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

NFT са като ICO през 2017 година, според създателя на Лайткойн

Чарли Лий за NFTОснователят на Лайткойн, Чарли Лий, не е голям почитател на незаменяемите токени (NFT), процъфтяващият крипто подсектор, който отбеляза невероятен растеж, достигайки оценка от $3,44 ми...
МАР. 3, 2021 15:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто борсата FTX добавя поддръжка за PayPal

От FTX Exchange заявиха, че техните потребители могат да извършват транзакции като използват всяка валута, тъй като една от възможностите на PayPal е конвертирането на валути без загуба на време. Това...
МАР. 2, 2021 22:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света