НАЧАЛО Прессъобщения

Президентът на Ел Салвадор Найиб Букеле си партнира с Кати Ууд, за да привлече инвеститори в страната с помощта на Биткойн; тези криптовалути могат да последват примера при скок на цените

05.06.2024 10:15 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Президентът на Ел Салвадор Найиб Букеле си партнира с Кати Ууд, за да привлече инвеститори в страната с помощта на Биткойн; тези криптовалути могат да последват примера при скок на цените

Президентът на Ел Салвадор Найиб Букеле е създал партньорство с Кати Ууд, за да привлече вниманието на инвеститорите към страната с помощта на Биткойн, като междувременно се очаква някои други криптовалути да се покачат заедно с Биткойн в резултат на това.

Междувременно, тъй като ентусиастите очакват рали в цената на Биткойн, XRP, DOGE, ADA и Kangamoon може да последват примера им в ценовия скок.

KangaMoon: Една от следващите меме монети, която се бори да реализира 100Х

KangaMoon (KANG) бързо се издига до върха на пазара на меме монети благодарение на уникалната си комбинация от комбинацията на Play-to-Earn на SocialFi и GameFi моделите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


На този етап от предварителната продажба KangaMoon е събрала над $7.5 милиона и се намира в бонусния етап. Проектът има за цел да представи напълно поглъщаща среда за игри, наречена “Kangaverse”, където потребителите могат да участват в турнири на тема битки със собствените си KANG герои.

Тези, които не се радват на самите игри, също могат да участват в случайни предизвикателства за различни награди. На пазара на KangaMoon тези награди – които обикновено се присъждат като KANG токени и други безценни предмети в играта – могат да бъдат конвертирани в реални пари. Междувременно местният KANG токен функционира както като токен за управление, така и като гейминг валута.

По време на бонусната фаза на предварителната продажба стойността на местния KANG токен се увеличи с 400% от началната му цена от $0.005 до $0.025 в момента. Освен че носи значителни печалби на първоначалните си инвеститори, KangaMoon има повече от 32,000 регистрирани потребители и бързо се разраства. Най-хубавото е, че неотдавнашното партньорство на RaidShark и KangaMoon само ще увеличи тези цифри, като насърчи по-голямо участие на общността.

Разработчиците също така прогнозират, че стойността на KANG токена може скочи доста, след като бъде регистриран на борсата BitMart, въпреки че CoinMarketCap и CoinGecko вече са регистрирали монетата.

Цената на Биткойн се консолидира на фона на приемането от страна на Аржентина

Съществуват опасения, че Аржентина може да приеме Биткойн след неотдавнашните дискусии за дигитална валута със Салвадор. Според експертите тези дискусии не означават пълна промяна в посока Биткойн. Подкрепящите BTC президентски избори на Хавиер Милей в края на 2023 г. разтърсиха традиционния банков сектор на Аржентина. Предвижданията за приемане на Биткойн нараснаха бързо.

Правителството одобри използването на дигиталния актив в някои договори, но това не означава, че Биткойн е напълно приет.

Междувременно цената на Биткойн се консолидира между нивата от $67,000 хил. и 71 хил. долара, въпреки че пазарната капитализация на Биткойн малко намаля. В момента пазарната капитализация на Биткойн възлиза на 1,3278 трлн. долара и е намаляла с 0,74%.

Анализ на графиката на цената на XRP

Цената на XRP се колебае около по-ниските си стойности, продължавайки бавното си представяне. С пазарна капитализация от $29.3 милиарда и текуща цена от $0.5282, тя е на седмо място в класацията на CoinМarketCap. За десетте си години в пространството на криптовалутите XRP е преживял своите възходи и спадове, като цените са достигали до $3.84 и до $0.002802. До 2022 г., когато започна и правният спор XRP срещу SEC, монетата имаше прилична пазарна стойност.

В резултат на това цената на криптовалутата постоянно намаляваше с течение на времето. През последните две години стойността достигна само $0.5, като през март 2024 г. достигна връх от $0.718, както се вижда на графиката на цената на Ripple. През следващите няколко месеца цената може да се повиши до $10 поради по-добри резултати в правните спорове и вълнението от предстоящия алткойн сезон.

Анализ на графиката на цената на Dogecoin

В продължение на десетилетие Dogecoin също е част от индустрията на криптовалутите. Именно тази меме монета създаде хайпа около меме монетите и спечели подкрепата на множество известни личности. В момента цената на Dogecoin е $0.1654, което е по-добре, отколкото беше в началото, и продължава да се покачва. За десет години Dogecoin е достигнал върхове от $0.7376 и дъна от $0.00008547, както се вижда от графиката на цената на Dogecoin.

Търсенето на Dogecoin, меме монета с ниска стойност, нарасна въпреки ниската му стойност и в крайна сметка той стигна до осма позиция в CoinMarketCap с пазарна капитализация от $23.7 милиарда. Очаква се, че цената на Dogecoin може да се повиши до $1.15 тази година поради ралито на меме монетите, създадени на тема куче.

Пазарната капитализация на Cardano е намаляла с течение на времето

Cardano демонстрира потенциал в миналото, като достигна най-високата си цена от $3.1 и имаше пазарна капитализация от $91 милиарда. При настояща пазарна капитализация на Cardano от около $16.5 милиарда, алткойнът се оценява на $0.455 към момента на изготвяне на статията. Cardano все още е основен играч на алткойн пазара, с максимално предлагане от 45 милиарда ADA и циркулиращо предлагане от 35.6 милиарда ADA.

Прогнозите за цената на Cardano са силно променливи. Според прогнозите на консерваторите бъдещата цена на Cardano ще бъде между $5 и $12, което означава пазарна капитализация между $178 и $428 милиарда. По-оптимистичните оценки сочат, че цената на Cardano може да достигне $38, което би повишило пазарната й капитализация до около $1.3 трилиона.

Може ли KangaMoon да надмине другите криптовалути?

С пазарна капитализация от само $25 милиона KangaMoon е далеч по-малка от много други криптовалути. Това е значително предимство, тъй като предполага, че цената на KANG може да се повиши рязко с по-малко свежо финансиране.

Поради тази причина експертите прогнозират, че KANG ще бъде сред следващите меме монети, които ще повишат стойността си през този цикъл. За да закупите KANG токените, кликнете върху линковете, предоставени по-долу.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.