НАЧАЛО Прессъобщения

Превърнете монетите в кеш чрез Bitcoin Spark, XRP и THORChain

октомври 25, 2023 15:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Превърнете монетите в кеш чрез Bitcoin Spark, XRP и THORChain

В бързо развиващата се технологична вселена дигиталните валути се появиха с гръм, за да привлекат вниманието на институционалните и рисковите капиталисти. 

Екосистемата на дигиталните валути успя да превземе сферата с гръм и трясък, като накара повечето инвеститори да вложат парите си в нови проекти. 

Според мнозина XRP, Bitcoin Spark и THORchain, са сред водещите крипто инициативи, които обещават бъдещо развитие за секторът, задвижван от блокчейн технологията. Bitcoin Spark е сред водещите проекти за дигитална валута, които имат за цел да засилят развитието на децентрализирана екосистема.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.


Блокчейн проектът разполага с невероятна система, която възпрепятства линейното разпределение на наградите, позволявайки на малки и големи участници да печелят огромни награди чрез дейности по добив. 

Какво представлява XRP? 

XRP е криптовалута създадена от Ripple, мрежа, която стартира през 2012 г. Децентрализираната платформа има за цел да осигури място за развитие и приемане на криптовалутната общност. 

Какво е THORChain? 

THORChain се счита за междуверижен децентрализиран ликвиден протокол. Децентрализираната платформа подобрява директните суапове между различни токени от първи слой. Освен това дигиталната мрежа е изградена на базата на комплекта за разработване на софтуер или SDK – най-съвременен механизъм, вграден в блокчейн технологията. Според информацията THORChain поддържа много различни блокчейни едновременно. 

Bitcoin Spark новата криптовалута, която поражда вълнение

Bitcoin Spark е новата децентрализирана платформа, която привлече инвеститорите, присъединили се към блокчейн технологията. Проектът разполага със интересен консенсусен механизъм и ориентирани към бъдещето системи, които обещават развитието на DeFi.

Проектът има уникална пътна карта, в която подробно е описано неговото развитие, от началния период към този на стартирането, определен за 30 ноември, заедно с целите след стартирането. 

Cognitos и Vital Block вече инспектираха проекта. Одитиращите организации извършиха проверка на функционалностите на смарт договора на платформата и процесите по опознаване на клиента (KYC). 

Платформата оценява валидаторите, тъй като те са ключови елементи в блокчейн технологията. За разлика от други тежки мрежи, които хабят енергия, докато проверяват транзакциите, Bitcoin Spark е лека мрежа, която пести енергия.

Механизмът на проекта също така позволява на платформата да управлява мрежата с устройства с по-ниска мощност, като например смартфони. Освен това, тъй като устройствата с ниска мощност управляват мрежата, се увеличава броят на валидаторите, което води до повишаване на сигурността на платформата.

Механизмът също така позволява на Bitcoin Spark да избегне претоварването на мрежата, което се наблюдава в други блокчейни поради наличието на много валидатори. Bitcoin Spark разполага със система която позволява на разработчиците да използват доста езици за програмиране, съвместими с Ethereum bytecode. 

Многоезиковата функция на системата на платформата позволява на блокчейн разработчиците да използват езици като Vyper и Solidity при създаването на децентрализирани приложения, в сравнение с Ethereum, който предпочита Solidity повече от други езици. 

Разработчиците на Bitcoin Spark ще интегрират паралелен слой, който позволява внедряването на допълнителни договори, при които се използва езика Rust, поради което ще се подобри сетълментът на транзакциите с мрежата на Биткойн.

По този начин се насърчават иновациите и по-широкият обхват на технологичните системи. Понастоящем платформата се намира в осма фаза на предварителната си продажба. 

Научете повече за BTCS и ICO:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.