НАЧАЛО Прессъобщения

Преследване на мечтата за 100x: Optimism, Ethereum, Pomerdoge – Какво прогнозират експертите?

август 30, 2023 19:04 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Преследване на мечтата за 100x: Optimism, Ethereum, Pomerdoge – Какво прогнозират експертите?

В това вълнуващо преследване на 100-кратната мечта се ориентираме в сложния свят на криптовалутите, като се фокусираме върху трима ключови играчи - Pomerdoge (POMD), Optimism (OP) и Ethereum (ETH).

Pomerdoge, който в момента е във фазата на предварителна продажба, дразни с интригуващата възможност за значителна възвръщаемост за ранните инвеститори. Нека разгледаме по-отблизо кой от тези три актива се откроява като потенциален променящ правилата на играта в индустрията.

Натиснете тук, за да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Pomerdoge (POMD): нещо повече от поредната меме монета

В свят, доминиран от криптовалути на меме тематика, Pomerdoge излиза на сцената, за да предизвика утвърдените гиганти като Dogecoin. 

Pomerdoge уникално преплита “Play-to-Earn” гейминг модела с наследството на меметата, предлагайки на играчите както забавление, така и реални финансови перспективи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Предложението на Pomerdoge отива отвъд забавлението; играчите могат наистина да печелят от състезанията и активното участие в нейната жизнена екосистема. Тази способност за осигуряване на реална полезност отличава Pomerdoge в претъпканата арена на меме монетите.

Сърцето на тази динамична платформа е нейната игрална арена. Там участниците не просто играят; те се състезават, свързват се и най-важното – печелят. С надеждността на блокчейна на Ethereum, който стои в основата ѝ, участниците в Pomerdoge могат да се отдадат на сигурност.

Но амбициите на Pomerdoge не спират до играта. Отдадеността, прозрачността и сигурността на проекта е похвална, което личи от успешното му партньорство за одит с Interfi Network и твърдото решение да блокира ликвидността си, осигурявайки стабилност за общността си.

Вече има осезаем ентусиазъм около Pomerdoge, като милиони POMD токени бяха продадени само за $0.007 за брой по време на първата фаза на предварителната продажба. Наблюдателите, които станаха свидетели на стремителния възход на Dogecoin през 2017 г., виждат паралели и се споменава, че Pomerdoge ще отрази този успех и може да достигне $1 до 2024 г.

Optimism (OP): Сътрудничеството с Coinbase и скокът на цената с 39%

Хайпът около Optimism достигна трескава височина с партньорството на платформата с Coinbase по продукт от втори слой. Тази новина не само демонстрира нарастващата значимост на Optimism, но и предизвика значителен скок на цената от 39%, като в рамките на само 24 часа стойността ѝ достигна $2.38.

След като се справи със спада до $0.90 в средата на юни, Optimism възвърна част от загубените си позиции и в момента се колебае около $1.55. Мнозина са оптимистично настроени за перспективите на Optimism, като предполагат, че токенът потенциално може да достигне границата от $5.00 преди 2025 г.

И все пак, за притежателите на Optimism, които са в търсене на още по-изгодни възможности, пазарните анализатори се обединяват около едно общо мнение: Pomerdoge изглежда е най-примамливият залог. Тъй като предварителната продажба на Pomerdoge все още е в началната си фаза, прозорецът на възможностите за експоненциална възвръщаемост изглежда широко отворен.

Докато Optimism се справя добре, пространството на втори слой става все по-пренаселено, като проекти като Arbitrum крадат пазарен дял от Optimism. Ето защо потенциалът за 100-кратна възвръщаемост, който Pomerdoge предлага, е просто твърде труден за устояване от много инвеститори.

Ethereum (ETH): Потенциалът на мечтата за $10,000 срещу потенциала на Pomerdoge (POMD)

Като безспорен крал на смарт договориte, Ethereum измина дълъг път от първоначалното си предлагане на монети през 2014 г. Понастоящем стойността на Ethereum се колебае около $1,750 за токен, а някои анализатори прогнозират, че до 2024 г. тя може да надхвърли $10,000.

Въпреки това растежът може да бъде забавен, ако проблемите с мащабирането продължат да тормозят блокчейна на Ethereum. На седмичната графика при актива се наблюдава и страховитият “кръст на смъртта”. Последният път, когато това се случи, цената на Ethereum спадна с 60%.

От друга страна, изглежда, че Pomerdoge се противопоставя на мечата тенденция. Все по-голям брой Ethereum ентусиасти, вероятно усещайки по-големи обещания в по-новите начинания, разменят своите ETH за POMD по време на събитието за предварителна продажба на Pomerdoge.

Анализаторите отбелязват, че съпротивата от $2,000 е ключовото ниво за Ethereum, което трябва да се наблюдава. Ако цената успее да преодолее тази бариера, тя може да се насочи към $2,500 и $10,000 в по-дългосрочен план. И все пак тези печалби бледнеят в сравнение с потенциала на Pomerdoge, където възвръщаемост от 100х не е изключена.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) днес:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.