НАЧАЛО Прессъобщения

Преглед на възхода на скритите скъпоценни камъни в сферата на криптовалутите (TON, SPCT, SEI)

05.12.2023 9:57 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Преглед на възхода на скритите скъпоценни камъни в сферата на криптовалутите (TON, SPCT, SEI)

Докато притежателите на Toncoin (TON) и Sei (SEI) се радват на възходяща траектория, много инвеститори все още се насочват към VC Spectra (SPCT). 

Toncoin привлича вниманието с базираните на Telegram раздавания и високопоставени слухове за собствеността. VC Spectra прави крачки в DeFi сектора с успешна предварителна продажба. Междувременно Sei привлича интерес със значителни подобрения на мрежата си. Коя е най-добрата криптовалута, в която да инвестирате? Нека разберем повече за тези скрити скъпоценни камъни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


>>КУПИ SPCT ТОКЕН СЕГА <<

Обобщение

  • Цената на Toncoin скочи, повлияна от слуховете, че главният изпълнителен директор на Telegram притежава TON.  
  • Обявяването от страна на Sei Labs на v2 ъпгрейд за мрежата от първи слой доведе до значително увеличение на цената.
  • VC Spectra (SPCT) се откроява в DeFi сектора , като предлага висока възвръщаемост и стратегии за управление на риска.

Toncoin (TON) предизвика организиране на подаръци в Telegram

Неотдавнашният скок на цените на Toncoin (TON) привлече интереса на инвеститорите, обусловен до голяма степен от въвеждането на функцията “Giveaways” в Telegram. Нещо повече, цената на Toncoin (TON) се повиши и поради слуховете, че главният изпълнителен директор на Telegram притежава известно количество Toncoin (TON) в своя крипто портфейл. 

Един от водещите алткойни в началото на ноември, Toncoin (TON), отбеляза забележителен напредък, изтласквайки цената си до 11месечни върхове. От 1 ноември насам Toncoin (TON) отбеляза значително увеличение от над 11%. На 1 декември той се търгува на цена около $2.40. Въпреки това ралито на Toncoin (TON) спря, тъй като отрицателната инерция взе връх.

Според техническия анализ Toncoin (TON) намира подкрепа между $2.33 и $2.43, съвпадащи с 20-дневната ЕМА. Освен това MACD на Toncoin (TON) се намира на ниво -0.001, което се е подобрило от -0.004. Ето защо експертите смятат, че може да има потенциално бичо пресичане на MACD за този по-малко известен DeFi проект. 

SEI се издига, тъй като Sei Labs представи v2 ъпгрейд на своята мрежа SEI L1

На 29 ноември Sei Labs обяви въвеждането на ъпгрейди на версия 2, включително поддръжка на Ethereum Virtual Machine (EVM), което беше постигнато чрез интегрирането на Geth. С това съобщение SEI v2 е на път да се превърне в първата паралелизирана EVM блокчейн мрежа.

С рекорден скок от над 126.11% през ноември SEI достигна исторически връх от $0.295 на 29 ноември. Всичко това се дължеше на социалния хайп от трайно обявяване на v2 ъпгрейдите в мрежата на SEI. На 1 декември цената на SEI беше около $0.245.

Експертите разкриват, че ако SEI продължи да преодолява ключови нива на съпротива, цената на алткойна все още е в потенциална по-нататъшна възходяща тенденция. Техническият анализ доказва, че тя се намира над 20- и 50-дневната ЕМА, което подпомага възходящия тренд на цената ѝ. Освен това линията MACD се намира на $0.03606, което подчертава силата на SEI в бичия пазар. 

VC Spectra (SPCT): Отключване на силата на тайния скъпоценен камък

Ако инвеститорите се чудят каква криптовалута да наблюдават сега, то VC Spectra (SPCT) проправя пътя си да се превърне във водещ играч в света на криптовалутите. VC Spectra (SPCT), един от най-добрите DeFi проекти, привлече заслужено внимание благодарение на своята уникална точка на продажба и значителна възвръщаемост. 

Една от причините, поради които експертите смятат, че VC Spectra (SPCT) е скрит скъпоценен камък, е неговата несравнима висота в света на финтех и блокчейн пейзажа. Тя предлага безпроблемно и ефективно потребителско изживяване, използвайки блокчейн технологията. Освен това VC Spectra осигурява пълен контрол над инвеститорите върху техните инвестиции и ги обезпечава чрез използване на смарт договори.

Наред с това VC Spectra използва и аритметични и систематични стратегии за търговия. VC Spectra (SPCT) също така дава приоритет на управлението на риска.

Тъй като предварителната продажба продължава, VC Spectra (SPCT) се намира на етап 5 от нея. По време на този етап SPCT вече е направила огромен скок от 862.5%, като цената ѝ е $0.077. Но това не е всичко. VC Spectra (SPCT) ще предложи 900% възвръщаемост на инвестициите, ако SPCT достигне целевата цена от $0.080 до края на предварителната продажба.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Купувайте слуховете, продавайте новините; предварителната продажба на Kelexo (KLXO) предизвиква огромно вълнение сред притежателите на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB)

В света на криптовалутите предварителната продажба на Kelexo (KLXO) предизвиква вълнение сред притежателите на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB), които се надяват на значителни печалби.

22.02.2024 22:02 3 мин. четене

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 22:01 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

22.02.2024 21:34 3 мин. четене

Притежателите на Ethereum Classic (ETC) и Uniswap (UNI) наблюдават следващия ход на Kelexo (KLXO), тъй като предварителната продажба продължава

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите, текущата предварителна продажба на Kelexo (KLXO) привлече значително внимание, като накара инвеститорите и притежателите на Ethereum Classic (ETC) и Uniswap (UNI) да следят внимателно развитието ѝ.

22.02.2024 21:05 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.