НАЧАЛО Прессъобщения

Преглед на успеха на Bitcoin Spark в общността на BNB

септември 4, 2023 8:01 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Преглед на успеха на Bitcoin Spark в общността на BNB

Успехът на Bitcoin Spark в общността на BNB (Binance Coin) е забележителен. Този иновативен форк на оригиналния Биткойн успя да обособи уникална ниша в екосистемата на BNB, привличайки отдадени последователи. 

Bitcoin Spark (BTCS): Привличането на BNB

Пътят на Bitcoin Spark към успеха в общността на BNB е завладяваща история, която хвърля светлина върху динамиката на бързо развиващия се пазар на криптовалути.

Bitcoin Spark (BTCS) се роди от желанието да се преодолеят ограниченията на традиционния Биткойн, особено по отношение на мащабируемостта и енергийната ефективност. Екипът по разработката му си постави за цел да създаде криптовалута, която да предлага по-висока скорост на транзакциите, по-ниска консумация на енергия и повишена сигурност, като същевременно остане вярна на децентрализирания дух на блокчейн технологията. Освен тоеа BTCS разработи изцяло нова блокчейн технология, позната като доказателство за процес (Proof-of-Process, PoP).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Разработчиците на BTCS непрекъснато търсят начини за подобряване на функциите и възможностите на криптовалутата. Този стремеж да остане в челните редици на технологичния напредък е спечелил на BTCS репутацията на напредничав и динамичен проект. 

BTCS се възползва от интеграцията си с приложението Bitcoin Spark, за да разгърне цялостната си екосистема – от добива до разпределението на наградите. Приложението позволява на тези, които не разполагат с изчислителна мощ, да наемат.

BTCS привлича инвеститори в достъпната си четвърта фаза на ICO с цена $2.25, а общността на BNB е водеща в диверсификацията на BTCS. Притежателите на токени от четвъртата фаза ще се радват на 10% бонуси и може да спечелят 489% при успешно стартиране на цена от $10 за BTCS през ноември.

Какво е BNB?

BNB е родната криптовалута на борсата Binance, която изпълнява няколко основни функции в екосистемата на Binance. Освен това Binance Coin може да се използва за заплащане на такси за търговия на борсата Binance. 

Търговците, които използват BNB за покриване на таксите си за търговия, получават отстъпки, което я прави привлекателна опция за често търгуващите с криптовалути. Binance провежда продажби на токени на своята платформа, в които потребителите могат да участват, използвайки BNB. Това осигурява полезност за притежателите на BNB за достъп до нови проекти и токени за криптовалути. 

BNB могат да бъдат стейкнати в платформата на Binance, за да се печелят награди. Binance предлага различни опции за стейкинг с различни периоди на блокиране и възвръщаемост. Binance Coin е съвместима с Етериум, който поддържа смарт договори и децентрализирани приложения (dApps). 

Binance Smart Chain придоби популярност като алтернатива на Етериум поради по-ниските такси за транзакции и по-бързото време за потвърждаване. BNB се използва широко в пространството на децентрализираните финанси (DeFi) и пазарите на незаменяеми токени (NFT), изградени върху Binance Smart Chain.

Как да купя BNB?

Можете да закупите BNB, като изберете реномирана борса за криптовалути, която поддържа Binance Coin. Някои популярни борси, на които можете да закупите BNB, включват Binance, Kraken, Coinbase и Bitfinex. 

Регистрирайте се, за да придобиете сметка на избраната от вас платформа, след като предоставите някои лични данни и завършите процеса на проверка на самоличността в съответствие с правилата за опознаване на клиента (KYC). 

Активирайте двуфакторното удостоверяване (2FA), за да защитите профила си. Можете да свържете акаунта си в борсата с мобилно приложение като Google Authenticator.

Депозирайте средства в обменната си сметка. Обикновено можете да депозирате фиатна валута (като долари, евро и др.) или други криптовалути, в зависимост от поддържаните от борсата методи за депозиране. 

След като депозирате средствата си, преминете към раздела за търговия на борсата. Изберете търговската двойка в зависимост от валутата, която искате да използвате, за да купите BNB. Можете да подавате различни видове поръчки, като зададете типа на поръчката и въведете сумата на BNB, която искате да купите. 

Проверете два пъти данните за поръчката, включително сумата и цената, и потвърдете покупката. След приключване на покупката можете да съхранявате своите BNB токени на борсата или да я прехвърлите в сигурен портфейл за криптовалута. 

Ако решите да използвате портфейл за криптовалута, уверете се, че сте направили резервно копие на частните ключове или фразите за възстановяване на портфейла си и ги съхранявате на сигурно място. 

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.