НАЧАЛО Прессъобщения

Преглед на Dogecoin – Ще успее ли Retik Finance да надмине DOGE през 2024 г.?

17.12.2023 8:01 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Преглед на Dogecoin – Ще успее ли Retik Finance да надмине DOGE през 2024 г.?

В тази статия може да видите анализ на цената на Dogecoin, както и сравнение на монетата с една изгряваща звезда - Retik Finance.

Retik Finance (RETIK) се занимава с децентрализирани DeFi решения за крипто общността. Родният токен на платформата, RETIK, предлага различни приложения в рамките на платформата.

Dogecoin (DOGE): Базирана на меме криптовалута с ограничена употреба

Представена през 2013 г., криптовалутата Dogecoin се отличава със своя талисман – кучето шиба ину, игриво творение на Били Маркъс и Джаксън Палмър като лека алтернатива на Биткойн. Наречен на известното меме “doge”, Dogecoin (DOGE) добави забавен елемент в света на криптовалутите.

Според някои анализатори на Dogecoin му липсва ясна цел и често се разглежда като шега без осезаема полезност. Проекта има малка полезност и функционалност в сравнение с други криптовалути. Това прави стойността му силно непредсказуема и лесно повлияна от интернет хайпа. Dogecoin (DOGE) е в решаваща степен свързан с тенденциите в социалните медии; без хайпа неговата популярност и стойност намаляват.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Retik Finance (RETIK): Революционно решение за крипто плащания

Retik Finance интегрира криптовалутите в глобалните плащания, като гарантира бързина, удобство и сигурност. DeFi дебитните карти на проекта позволяват безпроблемни плащания навсякъде, използвайки крипто и фиатни валути. Те също така дават възможност за теглене на пари в брой от банкомати по целия свят.

DeFi дебитни карти

Retik Finance предлага DeFi дебитни карти, които позволяват на потребителите да плащат с крипто или фиатна валута при всеки търговец или доставчик на услуги по света. Трябва само да сканирате Retik картата си и да потвърдите транзакцията, точно както при традиционните дебитни карти. След това разходът се приспада директно от крипто баланса в свързания ви портфейл.

Вече не е необходимо да посещавате централизирана борса като Binance, за да конвертирате авоарите си в пари в брой и да извършвате тегления. Освен това можете да се възползвате от до 5% награди за кешбек при всяка транзакция.

Портал за плащания

Платежният портал със смарт договорите на Retik Finance дава възможност на търговците и доставчиците на услуги по целия свят да интегрират крипто плащанията в бизнеса си, като се възползват от икономика за трилиони долари. Като начислява само 1% такса за транзакция, Retik Pay спестява на бизнеса прекомерните такси, начислявани от традиционните системи, като му позволява по-големи маржове на печалба.

DeFi портфейл

Retik Finance разполага с многоверижен, високозащитен DeFi портфейл без попечителство, който поддържа различни токени и активи в различни блокчейни. Можете да съхранявате токените си в този портфейл, без да се притеснявате, че ще ги загубите или откраднете. Портфейлът е силно защитен чрез крипто и мултисиг технология.

Суап агрегатор

Retik Finance разполага със суап агрегатор, който позволява на потребителите да обменят токени и активи в различни блокчейни при най-добри цени и най-ниски такси. Суап агрегаторът е свързан с различни децентрализирани борси и ликвидни пулове, като Uniswap, PancakeSwap и SushiSwap. Това означава, че можете да получите достъп до най-добрата ликвидност и цени за вашите сделки.

P2P кредитиране, задвижвано от AI

Retik Finance разполага с платформа за peer-to-peer кредитиране, задвижвана от AI, която позволява на потребителите да заемат или дават назаем криптоактиви при ниски лихвени проценти. Можете да използвате тази функция, за да получите ликвидност за сделките си или да получавате пасивен доход от неизползваните си активи. Задвижваната от изкуствен интелект система съчетава кредитополучатели и кредитори въз основа на техните предпочитания и рискови профили.

Безсрочни фючърси и опции

Retik Finance разполага с платформа за безсрочни фючърси и опции, която позволява на потребителите да търгуват с крипто деривати с ливъридж и ниски такси. Можете да използвате тази функция, за да хеджирате рисковете си или да спекулирате с движението на цените на различни криптоактиви. Платформата се захранва от смарт договори и оракули, които осигуряват справедливо и прозрачно изпълнение.

Присъединете се към предварителната продажба на Retik 

Retik Finance не е просто проект, това е движение. Според информацията екипът, който стои зад Retik Finance, е могъл да вземе средства от рисковите фондове въз основа на това колко добра е концепцията, но те са решили да се насочат към честно и прозрачно стартиране. Те са искали да дадат на всеки човек шанс да печели пари.

Retik Finance беше златният спонсор на наскоро приключилата среща на върха “World Blockchain Summit”, проведена в Банкок, където показа своя потенциал и растеж. Проекта също така постигна забележителни успехи в своята предварителна продажба, като наскоро надхвърли $800,000, въпреки че е на около мессец.

Retik в момента е във втори етап на своята предварителна продажба на цена от $0.04 за токен. Това е оферта за ограничен период от време, така че ако ви е интересно не я пропускайте. Присъединявайки се към предварителната продажба, ще се класирате за раздаване на $333,000.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт: https://retik.com/
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Uniswap (UNI) се обновява, Binance плаща глоба; Algotech (ALGT) излита с 275%

Новостартиралият проект Algotech (ALGT) постигна голям успех в текущата си фаза на предварителна продажба.

29.02.2024 10:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.