Home

Преглед на динамиката на пазара: Bitcoin, Ethereum и Furrever Token17.05.2024 15:40 5мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Преглед на динамиката на пазара: Bitcoin, Ethereum и Furrever TokenПазарът на криптовалути е изпълнен с активност, подчертана от значителните движения при основните играчи като Bitcoin и Ethereum, както и при нововъзникващите токени като Furrever Token.

Всяка от тези криптовалути се ориентира към уникални предизвикателства и възможности, като оформя траекториите си по различни начини. В тази статия се разглеждат неотдавнашното превъзходство на Bitcoin, потенциалът на Ethereum за значително увеличение на цените и нововъзникващата привлекателност на Furrever Token, тъй като той издълбава ниша в конкурентния крипто пазар.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Bitcoin изпреварва Ethereum в последното пазарно рали: Какво задържа ETH?

Изминалата седмица на пазарите на криптовалути беше преобладаващо бича, но Ethereum се бореше да се изравни с впечатляващото представяне на Bitcoin. Въпреки че общата пазарна капитализация отбеляза увеличение от 5.5%, Ethereum не се възползва напълно от тази възходяща тенденция.

Преди повече от пет дни ETH затвори над $3,000, но оттогава изостава от BTC с 22% от началото на 2024 г. Това изоставане подчертава предизвикателствата пред Ethereum да не изостава от Bitcoin, особено в условията на променящите се макроикономически пейзажи в САЩ.

Пазарите наскоро реагираха положително на данните за индекса на потребителските цени (CPI), който отбеляза 3.4% годишно увеличение за април, съответстващо на очакванията. Този положителен икономически показател обаче не успя да подкрепи Ethereum, който продължава да изостава от Bitcoin.

Съществен фактор, допринасящ за несигурността сред инвеститорите, е очакваното на 23 май 2024 г. решение на SEC относно заявлението на VanEck за спот ETF за Етериум. Неяснотата около това решение накара търговците да се въздържат от по-нататъшни инвестиции в Етериум, докато резултатът не стане по-ясен.

Въпреки оптимизма за дългосрочния потенциал на Ethereum, евентуалното отхвърляне на ETH ETF от SEC може да предизвика краткосрочна корекция на пазара. Ерик Балчунас, старши ETF анализатор в Bloomberg, остава скептичен относно одобрението на такъв ETF през тази година, особено поради предпазливата позиция на SEC по отношение на продукти, които потенциално могат да бъдат класифицирани като ценни книжа, особено тези, включващи стейкинг услуги.

В обобщение, въпреки че крипто пазарът като цяло преживя положителна седмица, Ethereum все още не е доказал, че може да поддържа темпото на Bitcoin в тази бича среда.

Ще достигне ли Ethereum $10,000 до края на годината? Анализаторите се произнасят

Ethereum (ETH) наскоро надхвърли границата от $3,000, разпалвайки дискусии за потенциала му за значително увеличение на цената. Няколко фактора, сред които намаляващото съотношение на пазарната стойност към реализираната стойност (MVRV), отрицателният нетен поток на борсата и евентуалното одобрение на спот ETF за Ethereum в САЩ, се разглеждат като ключови фактори, които биха могли да повишат пазарната стойност на ETH.

Неотдавнашното дневно увеличение на Ethereum с 4% породи вълна от оптимизъм сред анализаторите, което подсказва възможността за предстоящ бичи ръст. Анализаторът Майкъл ван де Поуп твърди, че Ethereum може скоро да достигне по-високи нива на подкрепа, намеквайки за предстоящи „добри времена“. Междувременно CryptoYoddha прогнозира още по-оптимистичен сценарий, като предвижда, че ETH може да се покачи до $10,000 до края на годината.

Според World of Charts в момента Ethereum излиза от „консолидация на падащ клин“, наблюдавана на 12-часов таймфрейм, което предполага продължаване на възходящия тренд, който скоро може да изтласка цената му до $4,500.

Подкрепящите покачването на стойността на Ethereum метрики включват MVRV съотношението, което значително намаля от средата на март, показвайки потенциална възможност за покупка. Освен това нетният поток на борсата на Ethereum показа значителни изходящи движения през изминалия месец, което предполага преминаване към самостоятелно попечителство от страна на инвеститорите, което обикновено облекчава натиска от продажби.

Освен това очакването за одобрение на спот ETH ETF в САЩ би могло да окаже значително влияние върху цената на ETH, което потенциално да доведе до скок, въпреки че може да предизвика и „продажба на новината“, подобно на минали събития с одобрения на BTC ETF.

Furrever Token (FURR): Изгряваща звезда на пазара на криптовалути

На фона на конкурентния пейзаж на Ethereum и Solana, Furrever Token (FURR) се утвърждава като привлекателна инвестиционна перспектива. С текущата си цена от само $0.000648, Furrever Token представлява свежа и привлекателна възможност с потенциал за до 15Х възвръщаемост.

Изграден върху BNB-20 блокчейна, Furrever Token може да се похвали с общо предлагане от 9 милиарда токена. От тях 65% се предлагат по време на предварителната продажба, 25% са предназначени за децентрализирани борси, а 10% се запазват от екипа, като се обезпечават за една година, за да се гарантира доверието и стабилността на общността. Очарованието на токена се крие в неговата уникална екосистема, включваща дигитални стикери на тема котки, емотикони и интересни предизвикателства за общността, които внасят игрив и интерактивен елемент в предложенията му.

Към днешна дата Furrever Token е набрал над $1.1 милиона и е близо до приключване на 8-ия етап на предварителна продажба, като амбициите му са да достигне $1.9 милиона, преди да дебютира на PancakeSwap. Проектът дава приоритет на сигурността и създаването на подкрепяща общност, подчертано от строги одити и активна група в Telegram.

Значим акцент е състезанието за печалба на $20,000 за най-висока обща сума на покупките от страна на инвеститорите, което ще продължи до 27 май и ще възнагради десетте най-големи купувачи с награди на стойност от $5,000 до $1,000, като по този начин ще повиши привлекателността на инвестицията.

Тези, които се интересуват да станат част от тази разрастваща се общност, може да посетят furrevertoken.com, за да си осигурят токени преди края на предварителната продажба. Инвестирането във Furrever Token не само предлага потенциална възвръщаемост, но и осигурява приятно и ангажиращо преживяване в света на криптовалутите.

За допълнителна информация или каквато и да е помощ във връзка с Furrever Token се обръщайте само чрез официалния канал на [email protected], за да избегнете потенциални измами.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега Присъединете се към официалния уебсайт на Furrever Token
Присъединете се към раздаването на $20,000
Присъединете се към официалната група в Telegram
Следвайте официалния акаунт в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

Ентусиастите на криптовалути често търсят обещаващи активи отвъд Биткойн. Някои алтернативи притежават уникални качества, показващи силен потенциал за бъдещ растеж.

24.07.2024 16:32 5мин. четене

Крипто обучителната платформа 99Bitcoins навлиза в последната фаза на предпродажбата си. Събира $2.5 милиона

Водещата платформа за крипто образование, 99Bitcoins ($99BTC), навлиза в последния етап на предварителната си продажба и ще завърши усилията за набиране на средства до 6 август.

24.07.2024 15:15 5мин. четене

XRP е в центъра на вниманието след слуховете за сетълмент; експерт все още смята, че DTX и ADA са по-добри покупки под цената от $1

Внимателно наблюдаваната правна битка между Ripple (XRP) и Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) привлече голямо внимание, особено след неотдавнашните слухове за възможно споразумение.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Тази AI криптовалута отразява Solana преди 10x ралито, ето защо крипто ентусиаст я смята за следващия NEAR Protocol

Готови ли сте за случай на дежавю? Algotech (ALGT), иновативна платформа, използваща изкуствен интелект за алгоритмична търговия, преживява рязък скок на интереса, който има невероятна прилика с фазата на Solana (SOL) преди ралито.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.