НАЧАЛО Прессъобщения

Преглед на Chainlink (LINK): Kelexo (KLXO), Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB) с интересни пазарни движения – Кой може да направи 35Х?

13.03.2024 21:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Преглед на Chainlink (LINK): Kelexo (KLXO), Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB) с интересни пазарни движения – Кой може да направи 35Х?

Най-новото вълнение в сферата на криптовалутите е около Chainlink (LINK), която се покачи до най-високата си точка от повече от година, разпалвайки пламенни дискусии в платформите на социалните медии и предизвиквайки рязко нарастване на търговската активност. 

Общността освен това е в очакване на развитието на една от платформите, която е в етап на предварителна продажба – Kelexo (KLXO) – и нейните обещания за 35Х, които заинтересоваха пазар.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) стана свидетел на впечатляващ скок, достигайки най-високите си ценови нива от повече от година. На 10 март Chainlink (LINK) достигна връхна стойност от приблизително $21.7, отбелязвайки значително увеличение от 8.45%. Този скок беше стимулиран от повишения обем на търговията и засилената активност в социалните медии.

Нещо повече, дневният индекс на относителна сила (RSI) предполага стабилна бича тенденция, което потенциално може да доведе до още по-високи цени. През март при Chainlink (LINK) обемът на търговията на два пъти надхвърли $1.2 милиарда, което показва нарастващ интерес както от страна на търговците, така и от страна на инвеститорите.

Solana (SOL) отбелязва ръст на децентрализираните борси

Solana (SOL) отбеляза забележителни скокове в обема на търговията, особено при децентрализираните борси (DEX). На 5 март DEX на Solana (SOL) достигна рекорден дневен обем на търговия от $2.85 милиарда. През последните 24 часа Solana (SOL) стана свидетел на обеми на търговия, надхвърлящи $6.3 милиарда, като същевременно поддържа ценово ниво на 20-месечния връх от $144. Затвърждавайки позицията си сред 5-те най-големи криптовалути, Solana (SOL) е готова да привлече значителна ликвидност, тъй като се доближава до критичната граница от $150.

Shiba Inu (SHIB) очаква по-нататъшен растеж

Shiba Inu (SHIB) предприе впечатляващо рали през последните няколко седмици, демонстрирайки забележителни печалби на седмичните, 14-дневните и месечните ценови графики. През този период Shiba Inu (SHIB) се издигна до 11-та по големина криптовалута по пазарна капитализация. CoinCodex прогнозира стабилна траектория на растеж, като предвижда курс от $0.000113 до 7 април 2024 г., докато Changelly очаква курсът повишение до $0.000097 до края на март. Очакваните събития като халвинга на Биткойн (BTC) и потенциалното изгаряне на токени допълнително подхранват очакванията за развитието на Shiba Inu (SHIB).

Kelexo (KLXO) прави революция в децентрализираното кредитиране

В сферата на децентрализираните финанси (DeFi) Kelexo (KLXO) породи видимо вълнение, предлагайки платформа за децентрализирано peer-to-peer кредитиране. За разлика от традиционните DeFi платформи за кредитиране, които обслужват избрани демографски групи, Kelexo (KLXO) има за цел да създаде удобна за потребителите екосистема за кредитиране и заемане на криптовалути. 

Понастоящем във фазата на предварителна продажба на цена от $0.04 за токен, Kelexo (KLXO) представлява примамлива възможност за значителна възвръщаемост. С фокус върху достъпността и овластяването на потребителите, Kelexo (KLXO) се стреми да демократизира достъпа до финансови услуги в рамките на DeFi пространството.

По същество, докато Chainlink (LINK) продължава възходящата си траектория, Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB) се появяват отново, за да оглавят заглавията на вестниците,, борейки се да променят бъдещето на децентрализираното финансиране, обещавайки значителни печалби и революционни иновации.

За повече информация относно предварителната продажба на Kelexo (KLXO) посетете уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 11:10 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.