НАЧАЛО Прессъобщения

Преглед на алтернативите на Bitcoin Cash (BCH) с нарастващия потенциал на VC Spectra (SPCT) и THORChain (RUNE)

ноември 10, 2023 11:47 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Преглед на алтернативите на Bitcoin Cash (BCH) с нарастващия потенциал на VC Spectra (SPCT) и THORChain (RUNE)

На фона на мечите перспективи пред Bitcoin Cash (BCH), VC Spectra (SPCT) набра впечатляващите $2.4 милиона в частната си сийд продажба, а сега е в ход публичната предварителна продажба, като цената на токена SPCT вече се е покачила с 587.5%.

Междувременно THORChain (RUNE) отбеляза забележителен ценови скок, достигайки $3.31. Останете с нас, за да проучим защо инвеститорите обмислят VC Spectra (SPCT) и THORChain, а не Bitcoin Cash (BCH).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


>>КУПУВАНЕ НА SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Мечи изгледи за Bitcoin Cash (BCH) през 2024 г.

Цената на Bitcoin Cash (BCH) отбеляза 7% ръст за един месец, достигайки $244 през ноември. Според някои пазарни показатели обаче възходящият импулс на цената на Bitcoin Cash (BCH) може да е изправен пред потенциална корекция.

Един от обезпокоителните признаци е високата ликвидация на шорт позициите, което предполага, че търговците, които са залагали срещу Bitcoin Cash (BCH), може да бъдат принудени да продадат своите авоари, което потенциално може да доведе до понижение на цената.

Техническите индикатори също подкрепят мечи изгледи за цената на Bitcoin Cash (BCH). Индикаторът Wave Trend сигнализира за потенциално пресичане в зоната на свръхпокупка, докато индексът на относителната сила (RSI) показва меча дивергенция. Тези сигнали предполагат, че цената на Bitcoin Cash (BCH) може да се нуждае от корекция.

Въпреки тези мечи индикатори е важно да се отбележи, че пазарът на криптовалути е непредсказуем и движенията на цената на Bitcoin Cash (BCH) могат да бъдат волатилни. Макар всичко това обаче анализаторите са настроени мечи за BCH, като прогнозата за цената на Bitcoin Cash е за $190 за 2024 г.

VC Spectra (SPCT) – децентрализиран хедж фонд с реална функционалност

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, който предлага уникална комбинация от подходите на децентрализираните финанси (DeFi) и традиционните хедж фондове. VC Spectra осигурява на инвеститорите достъп до нови ICO-та, тримесечни дивиденти и обратно изкупуване, както и право на глас при вземането на инвестиционни решения.

Токенът SPCT е родната валута на платформата VC Spectra и работи върху блокчейна на Биткойн. Използва се за обмен, децентрализирана търговия, управление на активи и такси за транзакции. SPCT токените са дефлационни и имат механизъм за изгаряне, който премахва токените от обращение, когато се разпределят дивиденти или обратни изкупувания.

В момента тече публичната предварителна продажба на VC Spectra, като цената на алткойн монетите SPCT вече се е увеличила с 587.5%, достигайки $0.055. Първоначалната прогноза на VC Spectra за цената на SPCT токените до края на публичната предварителна продажба беше $0.080, но сега се очаква цената да надхвърли тази стойност.

>>КУПУВАНЕ НА SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

THORChain (RUNE): Причини за впечатляващия скок

THORChain (RUNE) стана свидетел на забележително покачване на цената си, като за един месец тя скочи с над 100%. Този скок, достигнал $3.31 през ноември, се дължи на стабилните фундаменти, които стоят в основата на екосистемата на THORChain (RUNE).

Скокът на таксите за ликвидност, съчетан с разрастващата се потребителска база, за което свидетелства нарастващият брой уникални суапове, показва нарастваща активност в мрежата. Освен това значителните вливания на ликвидност и нарастващите облигации RUNE, временно извадени от спекулативно обращение, подчертават устойчивостта на екосистемата THORChain.

Разширяването на Savers, едностранни инструменти за ликвидност, допълнително подчертава потенциала за повишаване на стойността на RUNE. Тези събития колективно сигнализират за процъфтяваща екосистема THORChain, стимулират търсенето на RUNE и тласкат цената му към нови висоти.

Анализаторите очакват THORChain (RUNE) да достигне $4 през 2024 г. Това според мнозина прави RUNE една от най-добрите криптовалути за инвестиране през 2023 г.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.