НАЧАЛО Прессъобщения

Предварителната продажба на VC Spectra (SPCT) развълнува пазара, тъй като Filecoin (FIL) и ApeCoin (APE) улавя тенденциите

ноември 7, 2023 14:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на VC Spectra (SPCT) развълнува пазара, тъй като Filecoin (FIL) и ApeCoin (APE) улавя тенденциите

Крипто пазарът се представя впечатляващо досега през четвъртото тримесечие на 2023 г.

Бичото представяне доведе до това, че топ криптовалути като Filecoin (FIL) и ApeCoin (APE) започнаха да улавят интереса на инвеститорите.

Междувременно VC Spectra (SPCT), която си осигури $2.4 милиона в своята сийд/частна продажба, продължава да се представя по-добре от популярните криптовалути, като досега е отбелязала ръст от 587.5%.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Защо VC Spectra (SPCT) засенчва водещи криптовалути като Filecoin (FIL) и ApeCoin (APE) въпреки тяхното възстановяване? Продължете да четете, за да разберете!

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Обобщение 

  • Filecoin (FIL) поскъпва със 7% за една седмица благодарение на новините за последователния растеж на екосистемата му.
  • ApeCoin (APE) консолидира печалбите си около $1.3, но биковете идват скоро.
  • VC Spectra (SPCT) продължава да привлича инвеститорски интерес по време на публичната си предварителна продажба. 

Filecoin (FIL) регистрира 7% седмична печалба: Предстои ли още?

Filecoin (FIL) се представи прилично през последните седем дни, считано от 28 октомври. На 28 октомври Filecoin (FIL) се търгуваше за около $3.68. Въпреки това, новините от 30 октомври, позовавайки се на доклада на Messari за третото тримесечие на Filecoin, разкриха, че пазарът за съхранение на Filecoin (FIL) се е разширил с повече от 45% на тримесечна база. Това отбеляза петото тримесечие на последователен растеж за Filecoin (FIL). 

Тази новина доведе до рязък скок на цената на Filecoin (FIL) и до 4 ноември цената на FIL се стабилизира около $3.97. Тази цена означава ръст от 7.88% за една седмица. Интересното е, че експертите смятат, че новината за последователния растеж на Filecoin ще доведе до това, че токенът може да продължи да поскъпва. 

За да бъдат точни, анализаторите определят прогнозата за цената на Filecoin за края на ноември на $4.54.

Нещо повече, анализаторите смятат, че Filecoin (FIL) ще задържи тези печалби, тъй като все повече инвеститори се стичат да го купуват. За тази цел експертите определят прогнозата за цената на Filecoin в края на декември на $4.81. 

ApeCoin (APE) се колебае около $1.3: идват ли скоро биковете?

ApeCoin (APE) се представя по-слабо от 28 октомври, когато се търгуваше за около $1.36. Въпреки че на 26 октомври Yuga Labs спечели $1.6 милиона в дело за нарушаване на търговска марка Bored Apes, цената на ApeCoin не успя да набере сила и до 4 ноември ApeCoin (APE) се покачи до $1.38.

Това действие на ApeCoin накара инвеститорите да потърсят прогнозата за цената на монетата за остатъка от 2023 г. Според експертите цената на Apecoin може да нарасне до $2.21 до края на ноември и до $2.32 до края на декември. 

Анализаторите обвързват тази прогноза с листването на ApeCoin на борсата GroveX на 1 ноември. Търговията с ApeCoin (APE) на GroveX започна на 2 ноември и анализаторите смятат, че цената на APE ще продължи да се покачва, тъй като все повече потребители започват да търгуват с токена. 

VC Spectra (SPCT) продължава да набира скорост по време на публичната си предварителна продажба!

VC Spectra (SPCT), децентрализиран хедж фонд и платформа за търговия, отбеляза силно търсене от началото на публичната си предварителна продажба. Успехът на платформата произтича от нейната визия да демократизира достъпа до блокчейн и финтех инвестиции. Освен това VC Spectra (SPCT) обещава да предложи на инвеститорите печелившо инвестиционно преживяване. 

За да постигне тези цели, VC Spectra (SPCT) използва най-съвременни технологии като AI алгоритми и машинно обучение. Освен това VC Spectra разпределя инвестициите в пет фонда, за да сведе до минимум риска и да увеличи печалбите. Тези характеристики правят SPCT, родния токен на платформата VC Spectra, монета, която може да си заслужава да следите.

Към ноември VC Spectra е в етап 4 на текущата си публична предварителна продажба, като цената на токена SPCT е $0.055. Тази цена представлява 587.5% печалба от първоначалната цена на етап 1 от $0.008.

Инвеститорите от етап 1 могат да видят значителни печалби, когато VC Spectra (SPCT) достигне целевата стойност от $0.080 в края на предварителната продажба, което представлява 900% увеличение от първоначалната инвестиционна стойност.

Инвеститорите, закупили VC Spectra (SPCT) на цена от $0.055, могат да спечелят 45.45%, когато токенът достигне целта от $0.080. Анализаторите обаче смятат, че нарастващото търсене ще доведе до това VC Spectra (SPCT) да достигне $0.080 по-рано, предлагайки на инвеститорите по-голяма възвръщаемост. 

За да посрещне инвеститорите на етап 4, VC Spectra (SPCT) активира ограничен бонус върху всички депозити.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.