НАЧАЛО Прессъобщения

Предварителната продажба на SpaceCatch надхвърля $1.6 милиона, а FOMO подхранва ентусиазма на инвеститорите

18.12.2023 13:01 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на SpaceCatch надхвърля $1.6 милиона, а FOMO подхранва ентусиазма на инвеститорите

Няколко дни след като SpaceCatch обяви приключването на първата фаза от предварителната продажба на токена $CATCH, набирайки $600,000, SpaceCatch бързо премина половината от целевата сума за набиране на средства от $2.2 милиона, като вече достигна $1.6 милиона.

Първата фаза на предварителната им продажба, когато от проекта набраха $600,000, приключи за по-малко от 10 дни. След това те вече достигнаха $1.6 милиона, което засили вълнението и FOMO (страх от пропуснати възможности), подчертавайки забележителния потенциал на SpaceCatch.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Предварителната продажба на SpaceCatch достига впечатляващи цели – набрани са над $1.6 милиона общо, като $400,000 от тях бяха събрани само през последните 72 часа

В забележителна актуализация на новините, предоставени от SpaceCatch през последните седмици, SpaceCatch, крипто проект, който интегрира части от блокчейн игрите, разширената реалност (AR) и виртуалната реалност (VR), разкри вчера, че е осигурил над $1.5 милиона в рамките на текущото си събитие за предварителна продажба на токени.

Съобщението беше споделено на 14 декември 2023 г. чрез акаунта на SpaceCatch в Х (Twitter), а през следващите 72 часа бяха набрани още $400,000, с което общата сума достигна $1.6 милиона, отбелязвайки значителен напредък към крайната си цел за набиране на средства от $2,200,000.

Това подчертава силата на една подкрепяща общност, чиито членове искрено вярват в проекта и са готови да допринесат за неговото развитие, независимо от предизвикателствата.

Като се има предвид настоящата динамика, ранните инвеститори може да пожелаят да действат бързо и да купят $CATCH на сегашната цена от $0.08. При оставащи по-малко от $600,000 за набиране, предстоящият стартов кръг ще предложи токени $CATCH на цена, започваща от $0.09, така че настоящият етап предоставя примамлива възможност за тези, които искат да закупят $CATCH на по-изгодна цена.

Освен това инвеститорите, участващи в предварителната продажба, не само придобиват $CATCH токени, но и се радват на ексклузивен достъп до всички предстоящи събития и инициативи в рамките на екосистемата на CATCH.

Тъй като стойността на $CATCH продължава да се покачва, ранните инвеститори са готови да се възползват от потенциално изгодна възможност.

Процес на закупуване на $CATCH

За тези лица, които се интересуват от стартиране на своето пътуване като ранен инвеститор в предварителната продажба на $CATCH, те трябва да:

1. Да се уверят, че имат един от поддържаните портфейли. Те могат да намерят списък на поддържаните портфейли на уебсайта на SpaceCatch под бутона “Connect Wallet” (Свържи портфейла).

2. Натиснете бутона “Connect Wallet” и изберете съответната опция. След като свържат портфейл, те ще имат три възможности за избор:

  • Да купят CATCH с ETH: Трябва да имат достатъчно ETH в крипто портфейла (минимум $50). Въведете сумата ETH, която искате да смените за CATCH, кликнете върху “Купи сега” и потвърдете транзакцията, като вземете предвид показаната цена на газа.
  • Купи CATCH с USDT: При тази опция потребителите трябва да въведат въпросната сума USDT, с която искат да закупят CATCH, да кликнат върху “Купи сега” и да потвърдят покупката.
  • Закупуване на CATCH с карта: Кликнете върху бутона “Купи с карта”, въведете необходимите данни и закупете CATCH. Имайте предвид, че тази опция не е налична в момента, но скоро ще бъде.

За SpaceCatch

SpaceCatch е крипто игра, включваща различни технологии и игрови модели, като изработва една от най-завладяващите игри, базирани на блокчейн, до момента. С основен фокус върху разширената реалност (AR) и виртуалната реалност (VR), SpaceCatch разтърси една вселена с изключително интригуващ поглед.

Във вселената на SpaceCatch извънземни са нахлули в нашия свят, а играчите, известни като Catchers, имат решаващата мисия да възстановят мира на Земята. Извънземните притежават разнообразни сили и макар да представляват огромно предизвикателство за улавяне, играчите могат да подобрят способностите си, за да се съревновават ефективно с тях.

SpaceCatch използва два различни игрови модела: Play-to-Earn (P2E) и Move-to-Earn (M2E). И двата модела приканват потребителите да се включат в галактиката на SpaceCatch, като вникнат в сложността на извънземната заплаха за Земята. Нещо повече, в режима на игра M2E потребителите могат да изпитат силата на AR, като безпроблемно съчетаят SpaceCa с детайли от реалния живот и заобикалящата среда.

Останете запознати с случващото се около проекта

За повече подробности относно SpaceCatch и текущата предварителна продажба на токени, не забравяйте да посетите официалния уебсайт на проекта и да следите профилите на платформата в Telegram, Discord, Twitter, YouTube, Instagram, Medium и CoinMarketCap.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Uniswap (UNI) се обновява, Binance плаща глоба; Algotech (ALGT) излита с 275%

Новостартиралият проект Algotech (ALGT) постигна голям успех в текущата си фаза на предварителна продажба.

29.02.2024 10:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.