НАЧАЛО Прессъобщения

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

22.05.2024 13:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

И двата токена се търгуваха в сравнително тесен диапазон в средата на май въпреки значителния напредък на екосистемата. От друга страна, експертите смятат, че Rebel Satoshi ($RECQ) има шанс да направи революция в световните финанси. Нека видим какво казват анализаторите за тези токени.

Вторият етап на предварителната продажба на $RECQ преминава 73% от етапа

Новият DeFi проект, наречен Rebel Satoshi, който наскоро се появи в Web3 индустрията, според експертите може да се окаже една от най-революционните платформи след Биткойн. Rebel Satoshi е движение, ръководено от общността, което планира да разформирова сегашния финансов световен ред и да се противопостави на шансовете, като използва блокчейн технологията. Според съобщенията Rebel Satoshi планира да набере $100 милиона, като даде възможност на вярващите в Web3 технологията да станат част от проекта.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


$RBLZ е управленският токен на Rebel Satoshi и в момента много от крипто ентусиастите го акумулират в Uniswap. За щастие, $RECQ (функционален токен на Rebel Satoshi) се продава за $0.0044 във втория етап на предварителна продажба, като той е е завършен на 73.4%. След като този етап приключи, $RECQ ще влезе в третия си етап на предварителна продажба и ще се продава за $0.0055. Според анализаторите това бичо движение на цените на $RECQ ще осигури на ранните инвеститори в $RECQ 25% възвръщаемост на инвестициите от първоначалните им покупки.

BCH се колебае на фона на обновяването на системата

На 15 май мрежата на Bitcoin Cash изпълни дългоочакваното обновяване на алгоритъма за автоматично ограничаване на размера на блоковете (ABLA). Според експерти този ъпгрейд е решил проблема с по-нататъшното увеличаване на ограничението за размера на блоковете на Bitcoin Cash. Благодарение на този ъпгрейд платформата вече разполага с нужната пропускателна способност, за да служи като глобална резервна валута.

Въпреки това положително развитие на екосистемата, BCH поддържаше вариращо движение на цените в началото на май. На 9 май BCH се търгуваше на цена от $452. Седмица по-късно BCH поскъпна с незначителните 1,18% и се търгуваше за $457. Като форк на Биткойн, експертите смятат, че BCH ще преживее масивен ценови скок по-късно тази година благодарение на успешното халвинг събитие на BTC, което се случи през април. Ето защо може да видим BCH да се търгува за $550 преди края на годината, което не е много далеч спрямо сегашната му цена от $507 към 22 май.

Експертите обявяват LTC за новия крал на Web3 плащанията

На 10 май Bitcoinist (една от водещите световни платформи за крипто новини) обяви, че Litecoin вече е новият крал на ончейн плащанията. Докладвайки за Bitcoinist, Скот Матерсън отбеляза, че Litecoin сега е опция номер едно за крипто плащания в BitPay с около 41.67% от общия брой плащания. Освен това Litecoin наскоро беше регистриран в Binance Pay.

Въпреки че Litecoin бележи стабилен напредък, цената на LTC остава в застой. По данни на Coimarketcap на 9 май LTC се търгуваше за $81. Седем дни по-късно LTC успя да се повиши с 0.57% и се продаваше за $82.2. Освен това данните показват, че добивът на Litecoin се е увеличил значително след халвинг събитието му, състояло се през 2023 г. В резултат на това експертите смятат, че LTC ще се търгува над $100 преди края на второто тримесечие, което не е толкова далеч спрямо цената му на 22 май, която се колебае около $87.

За най-новите актуализации и повече информация, не забравяйте да посетите официалния уебсайт на Rebel Satoshi или да се свържете с Rebel Red чрез Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.