НАЧАЛО Прессъобщения

Предварителната продажба на Pullix (PLX) достигна етап 7, предизвиквайки вълнение: Shiba Inu (SHIB) и Optimism (OP) са в центъра на вниманието

28.01.2024 9:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на Pullix (PLX) достигна етап 7, предизвиквайки вълнение: Shiba Inu (SHIB) и Optimism (OP) са в центъра на вниманието

Предварителната продажба на Pullix (PLX) достигна етап 7. В същото време алткойните Shiba Inu (SHIB) и Optimism (OP) са в центъра на вниманието.

Pullix (PLX) предизвиква вълнение в крипто общността, поставяйки началото на нова алткойн мания. Shiba Inu (SHIB) и Optimism (OP) са начело, привличайки вниманието на инвеститорите на този непредсказуем пазар.

Но с набраните близо $5 милиона, може ли Pullix – проект, който в момента е в 7 етап от предварителна си продажба, да се превърне в следващия 70х токен през 2024 г.?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Pullix (PLX): Поскъпване със 150%

Pullix (PLX) наскоро влезе в заглавията на вестниците, тъй като предварителната му продажба достигна етап 7. Тези, които са закупили родния токен PLX по-рано, се радват на 150% ръст на инвестициите. Но тъй като Pullix може да се превърне в любима платформа за търговия на милиони фенове, това може да е само върхът на айсберга.

В своята същност Pullix може да направи революция в онлайн търговията, като съчетае най-доброто от CEX и DEX в едно. Следователно можете да очаквате дълбока ликвидност, висок ливъридж от 1,000:1 и достъп до всички класове активи (включително криптовалути) в този DeFi проект. Макар че тази борса е основната атракция, екипът на Pullix ще донесе и:

  • Copy Trading: функция, която ви позволява да копирате сделките на опитни трейдъри в екосистемата на Pullix
  • Trade-to-Earn: Pullix ще възнаграждава стейкърите на PLX, като им предоставя част от дневните си приходи.

Понастоящем токенът PLX е на стойност само $0.10. По този начин над 13,000 души са се втурнали да купуват този токен, тъй като притежаването му носи достъп до определени активи и намалени такси за търговия. Тези, които търсят повече, могат да стейвкат други криптовалути с Pullix срещу фиксиран лихвен процент. Поради всички тези причини анализаторите прогнозират скок от 1,000%, след като първокласни CEX листнат този алткойн през първото тримесечие на 2024 г.

Shiba Inu (SHIB) въвежда трансформиращ механизъм за изгаряне на токен

Междувременно Shiba Inu (SHIB) обяви вълнуваща разработка на Shibarium. Според официалната публикация Shibarium ще въведе механизъм за изгаряне на токени, за да автоматизира процеса.

Само през последната седмица стойността на меме монетата се колебаеше между $0.0000092 и $0.000008891. Пазарната капитализация на Shiba Inu също се движеше между $5.45 милиарда и $5.23 милиарда през това време. Техническият анализ обаче рисува оптимистична картина, като SHIB сега се търгува над 100-дневната си ЕМА. В резултат на това експертите прогнозират скок на цената до $0.0000097 за монетата Shiba Inu през февруари 2024 г.

Над 80% от притежателите на Optimism (OP) са на печалба

Според IntoTheBlock над 80% от притежателите на Optimism (OP) вече са на печалба. Това е чудесна новина за Optimism, тъй като тя успя да осигури това в условията на пазарна турбулентност. Стойността на монетата се движи бързо през изминалата седмица. Тя се изстреля нагоре до $3.24 и падна обратно до $3.04 в рамките на няколко дни. Това обаче не е всичко. Пазарната капитализация спадна от $3.13 милиарда на $2.91 милиарда.

От техническа гледна точка този алткойн може да поскъпне, щом се търгува над 21-дневната и 50-дневната си ЕМА. Поради това пазарните анализатори прогнозират, че оптимизмът може да достигне $3.12 в рамките на първото тримесечие на 2024 г.

Ще успее ли Pullix да задмине Shiba Inu и Optimism?

Сега Pullix има малка пазарна капитализация от $20 милиона в сравнение с Shiba Inu и Optimism. Поради това този алткойн ще се нуждае само от малка част от средствата, които трябва да бъдат инжектирани, преди цената му да скочи до небето. Трейдърите ще харесат това, защото могат да видят по-голяма възвръщаемост, отколкото при закупуването на други токени.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.