Home

Предварителната продажба на PlayDoge достигна $5.5 милиона въпреки спада на пазара

10.07.2024 16:00 5мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на PlayDoge достигна $5.5 милиона въпреки спада на пазара

Play-to-Earn (P2E) меме монетата PlayDoge ($PLAY) успя да се справи с пазарния спад и продължава да се представя добре в предварителната продажба, като събра $5.5 милиона.

Меме монетата, която показва кучето от порода Шиба Ину, което е талисман на Dogecoin в 8-битов стил като своя талисман, има за цел да води сектора, който започна възходящото движение тази година.

Но PlayDoge е далеч от обикновената меме монета. Тя въвежда нова гейминг икономика, вдъхновена от обичаната дигитална играчка Тамагочи от 90-те години.

В основата на тази екосистема е нейният собствен токен, $PLAY, който отключва различни вътрешни гейминг и по-широки пазарни функции.

В момента цената на един $PLAY токен е $0.00517, като стойността му по план ще се увеличи до $0.00518 още утре, когато настъпи следващият етап на предварителната продажба.

Посетете PlayDoge

Пазарът се възстановява? Перфектно време да грабнете токени като $PLAY преди следващото възходящо движение

Крипто пазарът редува възходи и падения, преминавайки в режим на избягване на риска поради възстановяванията на средства от страна на Mt. Gox и продажбите на Bitcoin ($BTC) в Германия.

BTC се срина със 16% през последните 30 дни и има 3% спад само през последната седмица.

Въпреки това изглежда има проблясък на оптимизъм, като BTC отново достигна $59,000 на 10 юли и може би се насочва към $62,000, както показва и техническият анализ.

По-задълбочено разглеждане на данните на веригата на Bitcoin разкрива интересна тенденция: Големите играчи с 10 или повече Биткойн токена се възползват от момента, за да натрупат повече, като увеличават своите запаси до рекорден връх от 16.17 милиона BTC.

Освен това, техните запаси в стабилни монети като USDT и USDC са намалели с 5.37% и 1.99% съответно, което допълнително подчертава очевидната промяна към придобиване на повече $BTC.

Техническите индикатори също мигат с възходящи сигнали, както отбеляза анализаторът Али Мартинез в X, който подчертава, че 3-дневната времева графика на BTC/USDT показва възходяща реверсионна свещ, допълнена от сигнал за покупка от TD Sequential индикаторът.

Но не само Bitcoin се противопоставя на тенденцията по време на този пазарен спад.

PlayDoge събра над $200,000 в предварителни продажби в рамките на последните три дни, което показва, че инвеститорите влагат големи суми и играят дългосрочно с тази възходяща звезда в P2E и меме арена.

Купете PlayDoge

Bitcoin не винаги е най-добрият залог, тъй като три монети на тема шиба ину го надминаха през 2024 г. PlayDoge е наред.

Докато Bitcoin често се счита за най-безопасният “залог” в крипто инвестициите, крипто светът доказва, че големите печалби могат да идват от неочаквани места.

Вземете за пример пазар на меме монети – той е пробивният сектор за 2024 г., доставяйки зашеметяваща средна възвръщаемост от 2,405.1%.

Меме криптовалутите процъфтяват сред интернет културата, а пионерът в това пространство е никой друг освен Dogecoin ($DOGE), създаден от меме през 2013 г., включващ куче от породата шиба ину на име Кабосу, бог да я прости.

Това меме стана “меме на годината” в един момент и положи основите за цял нов жанр криптовалути. Интересното е как тази тенденция засили любовта на пазара към кучетата, по-специално породата шиба ину. Затова не е изненада, че меме монети като Floki ($FLOKI), DogWifHat ($WIF), и Shiba Inu ($SHIB) – всички базирани на тази порода – не само че се справят добре спрямо Bitcoin, но дори го надминаха по отношение на печалби през първата половина на 2024 г.. Ако историята се повтори през втората половина на годината и видим ново възходящо движение на крипто пазара, очаквайте монетите на тема шиба ину отново да вървят напред.

Но следете новите като PlayDoge, които внасят добавена стойност и иновации. Пазарът има нужда от нов претендент – и именно $PLAY може да има “ключа” за успеха.

Вдъхновена от обичаната класическа игра от 90-те Тамагочи, тя потапя играчите в 8-битов свят, където могат да се грижат за своите виртуални шиба ину кучета в замяна на $PLAY токени.

Вместо просто да държат меме монети в своите портфейли, крипто ентусиастите сега могат да взаимодействат със своята любима порода кучета на по-лично ниво.

Грижливото обгрижване и победи в мини-игри възнаграждават играчите с $PLAY токени. А активната грижа за техните виртуални домашни кучета може да постави играчите в класацията на играта за допълнителни награди.

Още нещо, което отличава $PLAY от другите меме монети, е че той е мултичейн и може да се прехвърля между BNB и Ethereum.

Играчите могат лесно да изтеглят играта от Google Play Store и App Store, когато тя стартира, премахвайки нуждата от закупуване на ръчни устройства, с които Тамагочи е популярна.

Освен това, отвъд гейминг привлекателността си, PlayDoge има потенциал да привлече разнообразна база инвеститори, включително жени, привлечени от носталгичния му чар, подобно на популярността на Tamagotchi сред момичетата в миналото.

Със своята комбинация от гейминг забавление и меме атмосфера, $PLAY ще бъде в челните редици на следващото възходящо движение на пазара. Прогнозите за цената на PlayDoge са единодушни, $PLAY може да се отправи към Луната. Това, което наистина усилва стойността на $PLAY токените, е опцията за стейкинг, която предлага впечатляваща 89% годишна процентна доходност (APY).

Това прави държанто на $PLAY още по-сладко за новите инвеститори, които с нетърпение очакват старта на играта.

Около 210 милиона $PLAY токени са стейкнати, което показва силното доверие на инвеститорите в токена и проекта.

На фона на всички тези фактори, не е чудно, че прогнозата за цената на $PLAY е много оптимистична.

Сред тези прогнози е очаквано покачване до $0.01 още тази година, което почти удвоява стойността му от предварителната продажба, и има шанс да достигне $0.03 до 2025 г. Някои оптимистични прогнози дори предполагат потенциално увеличение от 100 пъти.

Купете PlayDoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Алткойн обзор: Най-големите алткойн звезди за това тримесечие

През последните няколко месеца алткойн пазарът стана свидетел на масивни ръстове, предизвикани от очакваното одобрението на Етериум ETF.

19.07.2024 10:22 4мин. четене

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.