НАЧАЛО Прессъобщения

Предварителната продажба на Everlodge (ELDG) приключва; Chainlink (LINK) и Vechain (VET) срещат препятствия в стремежа си към пробив

09.02.2024 9:23 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на Everlodge (ELDG) приключва; Chainlink (LINK) и Vechain (VET) срещат препятствия в стремежа си към пробив

На динамичния пазар на криптовалути Chainlink, Vechain и Everlodge (ELDG) се наредиха сред водещите криптовалути, които привличат най-голямо внимание.

Макар че всяка от тях представя свои собствени различни реалности, може да е предизвикателство да се реши в коя от тях си струва да се инвестира.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Everlodge, например, в момента предлага възможности за ранни инвестиции с потенциал за високи печалби. В тази статия може да разгледате подробно функционалността на всеки токен и да прецените техния относителен потенциал.

Ще премине ли цената на Chainlink (LINK) границата от $20?

В началото на януари 2022 г. цената на Chainlink (LINK) отбеляза значителен спад от критично ниво на подкрепа. Придвижвайки се напред, обръщането на тенденцията помогняа на LINK да достигне ръст от 16% миналата седмица, като ценовите движения поставиха търговския му диапазон между $15 и $19. Пазарната му капитализация се увеличи от $8 милиарда на $10 милиарда през този период.

Токенът LINK има за цел успешно да пробие границата от $20, тъй като крипто индустрията изпитва значителен бичи импулс. С технически индикатори в зелено, отразяващи оптимистични настроения, пазарните анализатори очакват, че криптовалутата Chainlink може да се покачи до $20 до първото тримесечие на 2024 г.

Анализ на цената на Vechain (VET): Колко ниско може да падне VET?

Търгувайки се на цена от $0.028, VeChain (VET), криптовалутата, е понижила своята цена от пика си при $0.2 през април 2021 г. Според данни на Coinmarketcap седмичният ѝ диапазон е между $0.027 и $0.029, което показва спад от 0.77%. Токенът се бори да възстанови предишния си връх в продължение на почти три години. Криптовалутата VET, фокусирана върху решенията за веригата на доставки, е изправена пред постоянни трудности и остава в застой, твърдо под мечешко влияние.

Според месечната графика цената на VeChain се е понижила с 6.86%, което може да е свързано с общия спад на пазара на криптовалути. Vechain показва стабилна пазарна капитализация от над $2.1 милиарда, с 24-часов обем на търговия от $31 милиона.

Everlodge’s (ELDG) приключва предварителната си продажба

Everlodge (ELDG) е нов токен, който привлича вниманието на инвеститорите с впечатляващата 190% възвръщаемост на инвестициите. По същество иновативният крипто проект предлага частична собственост върху недвижими имоти, включително ваканционни домове, хотели и разкошни вили. Чрез трансформирането на тези реални активи (RWA) в дигитално издадени NFT-та, потенциалните инвеститори могат да станат съсобственици на цена от едва $100.

Потребителите могат да се възползват и от други вълнуващи функции, включително специална кредитна платформа, клуб за награди, минимални такси за наем на съсобствени имоти, търговски отстъпки, пазар и стартова площадка за потенциални разработчици на имоти.

Като се има предвид огромният потенциал на родния токен за комунални услуги на платформата, ELDG, инвеститорите имат възможност да го придобият сега, когато той все още е много достъпен. Междувременно, за да се гарантира стабилността на пазара и да се предпазят инвестициите на инвеститорите, екипът от разработчиците на проекта реши да блокира разпределените за тях токени за две години и пула за ликвидност за осем години, опитвайки се да предотврати всякаква потенциална нестабилност на пазара.

Everlodge достигна значителни етапи след успешното приключване на предварителната продажба. Токенът ELDG, чиято първоначална цена беше $0.01, отбеляза забележителен скок в последната си фаза, достигайки $0.029.

Този скок доведе до това, че ранните инвеститори се радваха на значителна възвръщаемост на инвестициите (ROI) от 190%. Неотдавнашното съобщение за листване в Uniswap показва обещаващи перспективи за бъдещето на Everlodge.

Освен това ELDG планира да увеличи пазарния си обхват, като се присъедини към първокласни борси и се класира като топ криптовалута за покупка. С бързото си разрастване Everlodge се очертава като криптовалута, която може да придобие потенциал да се превърне в топ монета, привличайки интереса на инвеститорите. Тя позиционира своя токен ELDG, като обещаващ вариант за дългосрочни печалби.

За повече информация относно Everlodge (ELDG), моля, посетете техния уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт обяснява защо предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е такъв хит и защо притежателите на Polkadot (DOT) и Dai (DAI) я харесват толкова много

Нарастващият интерес към криптовалутите е част от по-широка тенденция към дигитални финанси, която поставя под въпрос традиционните финансови системи и предлага нови начини за извършване на транзакции и управление на активи.

25.02.2024 10:10 3 мин. четене

Bitcoin (BTC) проби $50,000, Ethereum (ETH) се покачва с над 9%, Pullix (PLX) се подготвя за 100x, предлагайки нова платформа за търговия 

Наскоро Биткойн (BTC) породи доста вълнение в сектора след като надхвърли границата от $50,000, Етериум (ETH) отбеляза 9% увеличение, а Pullix се повиши с 250% по време на предварителната си продажба. 

25.02.2024 10:05 4 мин. четене

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

25.02.2024 9:05 3 мин. четене

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.