НАЧАЛО Прессъобщения

Предварителната продажба на DTX Exchange надхвърля $600,000 и засенчва потенциала за растеж на Notcoin и Wormhole

10.06.2024 9:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на DTX Exchange надхвърля $600,000 и засенчва потенциала за растеж на Notcoin и Wormhole

DTX Exchange (DTX) предизвиква вълнение сред бързо развиващия се пазар на криптовалути. След като вече набра над $600,000 в предварителната си продажба, DTX се показа като изключителен участник, привличайки голям интерес.

Много анализатори намекват, че тази звезда от етап 2 на предварителната продажба може да достигне $1 по-бързо от Notcoin (NOT) или Wormhole (W) – двете топ криптовалути през 2024 г.

DTX Exchange (DTX): Най-добрата крипто инвестиция

DTX Exchange (DTX) бързо се превърна в една от най-добрите криптовалути, като досега даде на ранните купувачи 100% възвръщаемост на инвестицията в предварителната продажба. Този проект има за цел да предефинира онлайн търговията, като въведе нещо ново – хибридна платформа за търговия, съчетаваща най-доброто от CEX и DEX.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


По този начин потребителите получават достъп до над 120,000 класа активи, висок ливъридж до 1,000Х и бърза скорост на транзакциите.

Една от характеристиките, които отличават борсата DTX, е нейният ангажимент за защита на личните данни на потребителите. Без да се изисква преминаване през KYC процеси при регистрация, тази платформа става идеална за търговци, които ценят анонимността преди всичко. Тази отдаденост привлича много лица, за да осигури безопасна и частна среда за търговия.

Цялата екосистема се захранва от токена DTX, който носи различни предимства, като например по-ниски такси за търговия и управленски права на глас за притежателите. Те допринесоха значително за успеха на борсата DTX, където вече са събрани над $600,000, като прогнозите сочат $1 милиона до края на юни 2024 г.

Цената на всеки DTX токен е само $0.04 по време на Етап 2 на предварителната продажба; тя обаче ще се повиши до $0.06 след началото на Етап 3, като по този начин дава на тези, които го купят сега, 50% възвръщаемост на инвестицията. Силните връзки на DTX в рамките на много финансови пазари на стойност трилиони долари предполагат дългосрочен потенциал за растеж. Поради това експертите предвиждат DTX да поскъпне до $1, след като през третото тримесечие на 2024 г. бъде листната на централизирана борса.

Notcoin (NOT): Предстои ли потенциален ценови скок?

Notcoin (NOT) също се очертава като една от водещите криптовалути. По данни на CoinMarketCap цената на Notcoin се е увеличила с над 50% само през последната година. Крипто анализаторът Web3 Vibes твърди, че в момента NOT се намира в зоната си на акумулиране. В публикацията на анализатора в X се твърди, че скоро тази криптовалута може да отбележи скок на цената.

Техническият анализ на криптовалутата Notcoin също подкрепя това твърдение. Например, 11 технически индикатора мигат в зелено. Поради всички тези причини пазарните анализатори направиха бича прогноза за цената на Notcoin – достигане на $0.048 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Wormhole (W): Познат анализатор остава бичи

Междувременно Wormhole (W) също влезе в заглавията на крипто вестниците. От стартирането ѝ през март цената на Wormhole е спаднала с над 50%, според CoinMarketCap. Криптоаналитикът Майкъл ван де Поуп твърди, че сега W държи важното си ниво, тъй като стейкингът също влезе в действие. Поуп прогнозира, че би било добре, ако Wormhole се задържи над $0.60.

От гледна точка на техническия анализ бъдещето на монетата Wormhole също е светло. Забележително е, че над 15 технически индикатора показват сигнали за покупка на тази криптовалута. В резултат на това в своите прогнози за цената на Wormhole експертите в областта на криптовалутите предвиждат скок до $0.83 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Ще изпревари ли DTX Exchange проекти като Notcoin и Wormhole?

Макар че Notcoin и Wormhole все още са интересни криптовалути за покупка, техният дългосрочен потенциал за растеж може да не съответства на този на DTX Exchange. Забележително е, че DTX Exchange има по-ниска пазарна капитализация и е свързана с пазара на облигации на стойност $133 трилиона. По този начин този новак ще се нуждае от много по-малко нови средства, за да може цената му да скочи и да остане стабилна във времена на волатилност.

Ето защо DTX се очертава като една от най-интересните криптовалути, в които да насочите вниманието си в момента. Като държат DTX на стойност $100 в предварителната му продажба, търговците участват и в раздаването на $1 милион, в което десет души печелят по $100,000. Ако се интересувате от участие, регистрирайте се за предварителната продажба на DTX, като използвате линковете по-долу.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Нови и обещаващи криптовалути, които да следите този уикенд

Проследяването на всички криптовалути, налични на пазара, само по себе си може да бъде работа на пълен работен ден.

21.06.2024 13:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.