НАЧАЛО Прессъобщения

Предварителната продажба на DeeStream (DST) привлича вниманието на инвеститорите от Chainlink (LINK) на фона на скок при Polkadot (DOT) и Binance Coin (BNB)

03.03.2024 18:10 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на DeeStream (DST) привлича вниманието на инвеститорите от Chainlink (LINK) на фона на скок при Polkadot (DOT) и Binance Coin (BNB)

Докато бавно наближаваме края на първото тримесечие на 2024 г., инвеститорите правят преоценка на портфейлите си.

Притежателите на Chainlink (LINK) сериозно обмислят следващия си ход, докато инвеститорите в Polkadot (DOT) наблюдават новите предварителни продажби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Докато DeeStream (DST) вече поемаше управлението, изтласквайки Chainlink (LINK) настрани, инвеститорите в Polkadot (DOT) и Binance Coin (BNB) също проявиха интерес.

Предварителната продажба на DeeStream (DST) изглежда може да задържи интереса на инвеститорите от Chainlink (LINK), Polkadot (DOT) и Binance Coin (BNB) за много дълго време.

Може ли Chainlink (LINK) все още да поддържа портфолио?

Chainlink (LINK) е помогнала на хиляди портфейли да процъфтяват през интензивните мечи пазари. Дори и сега инвеститорите имат слабост към алткойна, въпреки че има значителни съмнения дали Chainlink (LINK) може да се повиши до 10х през тази година.

Към момента на писане на статията Chainlink (LINK) възлиза на $20.4 долара благодарение на увеличението от 10% през изминалата седмица. Пазарните анализатори насочват вниманието си другаде, като предпочитат да търсят други възможности, различни от Chainlink (LINK). Chainlink (LINK) може вече да не е достатъчна за поддържане на портфейл сама по себе си.
Притежателите на Polkadot (DOT) и Binance Coin (BNB) имат право да се оглеждат за други проекти. Тъй като Binance остава в заглавията на вестниците заради различни противоречия, е отрази да се види, че Binance Coin (BNB) има солиден месец.

Увеличението от 36.5% на Binance Coin (BNB) през последния месец даде на инвеститорите възможност да си отдъхнат. Все пак притежателите на Binance Coin (BNB) не смятат, че инвестициите им са толкова сигурни, колкото бяха преди.

Polkadot (DOT) по подобен начин се радва на приятно повишение, малко над 18% през последните седем дни. Въпреки че при Polkadot (DOT) има по-малко причини за притеснение, инвеститорите се присъединяват към Binance Coin (BNB) и се пренасят към предварителната продажба на DeeStream (DST).

DeeStream (DST) е тук, за да промени границите на стрийминг индустрията

DeeStream (DST) е първата децентрализирана платформа за стрийминг, но в нея има много повече от това. Екосистемата на DeeStream (DST) поставя потребителите си в центъра, като им осигурява най-доброто изживяване. Създателите на съдържание и феновете имат сигурен и ползотворен дом в платформата DeeStream (DST).

Стрийминг индустрията е твърде доходоносна, за да остане монополизирана. Потребителите и създателите на съдържание често нямат думата за това какво решават компании като Kick и Twitch. Техните правила често са непоследователни и могат да доведат до несправедливи забрани, което няма да е проблем и стриймърите на DeeStream (DST) могат да получават подаръци по различни начини на DeeStream (DST), добавени към незабавните тегления. Феновете могат да се наслаждават на гледането на любимите си създатели и да получат шансове да печелят, като купуват DeeStream (DST). Програмата за награди е на разположение на всички, които могат да се възползват от нея.

DeeStream (DST) е на бърз път към успеха, но възможността за ранно присъединяване все още не е пропусната. Инвеститорите на Polkadot (DOT) вече се присъединяват към този проект, като участват в текущата предварителна продажба на DeeStream (DST). Токените на DeeStream (DST) в момента са на цена от $0.0, което се харесва на инвеститорите в Polkadot (DOT) и Binance Coin (BNB), който се страхуват от загуби.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.