НАЧАЛО Прессъобщения

Предварителната продажба на DeeStream (DST) предизвиква вълнение при цена от $0.046, Solana (SOL) се стабилизира, а печалбите на Ethereum (ETH) продължават

11.03.2024 18:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на DeeStream (DST) предизвиква вълнение при цена от $0.046, Solana (SOL) се стабилизира, а печалбите на Ethereum (ETH) продължават

Неотдавнашното покачване на цените на крипто проектите в резултат на бичия пазарен хайп доведе до голямо вълнение сред инвеститорите.

Освен това сега инвеститорите започват да научават за нови проекти, които не просто имат добри предложения за стойност, но и се вписват в пазар, който се разраства и се нуждае от техните иновации.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Инвеститорите в Solana (SOL) и Ethereum (ETH) са сред тези, които търсят вълнуващи проекти, в които да инвестират по време на бичия период, като сега те са вперили поглед в DeeStream (DST), първата в света децентрализирана платформа за стрийминг.

Solana (SOL) реализира възходящи движения

Притежателите на Solana (SOL) са свидетели на множество възходящи движения след бичия период, тъй като цената се е увеличила с 12% през последната седмица и с 36% през последния месец. Дългосрочните инвеститори в Solana (SOL) обаче не са по-назад, тъй като цената се е увеличила с невероятните 745% през последната година.

Ethereum (ETH) радва инвеститорите

За много от дългосрочните притежатели на Ethereum (ETH) последната година беше само добра, тъй като те реализираха увеличение от около 180% през последната година. Краткосрочните търговци и инвеститори на Ethereum (ETH) не бяха оставени настрана, тъй като през последните седем дни цената се повиши с 13%, а през последния месец се повиши с 60%.

Вълнението около DeeStream (DST) нараства

През последните няколко месеца тази платформа успя да заинтересува инвеститорите в Solana (SOL) и Ethereum (ETH) за предварителната си продажба. Тези инвеститори обаче не само се интересуват, но следят доста от близо поради мисълта за потенциална дългосрочна възвръщаемост.

DeeStream (DST) разработва първата в света децентрализирана платформа за стрийминг. Разработзиците на проекта искат да завладеят индустрията за стрийминг, която се оценява на $160.55 милиарда и се очаква до 2027 г. да бъде оценена на $247 милиарда. По този начин те се надяват да отнемат челните места на Kick и Twitch.

Това означава, че създателите на DeeStream (DST) няма да имат много строги ограничения за вида съдържание, което могат да създават и излъчват. Създателите на DeeStream (DST) също така ще могат да плащат по-ниски такси, отколкото при традиционните платформи за стрийминг, а освен това ще имат достъп до бутон за незабавно изтегляне на средства, така че да могат да получат полагащото им се, когато имат нужда от пари.

DeeStream (DST) планира да се развива като платформа, предоставяща на потребителите награди в замяна на изпълнението на определени задачи. И накрая, всички инвеститори и притежатели на токени от предварителна продажба на DeeStream (DST) ще могат да помагат при вземането на решения за това какво да се добавя и променя в платформата, получавайки дял от приходите на платформата, държейки токените.

С всички тези фактори е трудно да се повярва, че предварителната продажба на DeeStream (DST), която в момента е в първия си етап предлага монети само за $0.046 всяка.

Научете повече за DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.