НАЧАЛО Прессъобщения

Предварителната продажба на BlastUP се разраства, тъй като нейната популярност нараства експоненциално

02.03.2024 12:30 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на BlastUP се разраства, тъй като нейната популярност нараства експоненциално

С динамичното развитие на крипто пространството някои проекти се превръщат в блестящи звезди. Стремежът към скрити крипто скъпоценни камъни никога не спира.

Крипто пространството кипи от вълнение за предстоящия алткойн сезон, а някои проекти имат реален потенциал да се превърнат в следващото голямо нещо в крипто.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Как разпознавате най-обещаващите проекти, които са на път да излетят? Ключът към идентифицирането на следващите звездни изпълнители е да се анализира как започва тяхното пътуване.

Високият потенциал на BlastUP е забелязан от инвеститорите в ранен етап на развитие

BlastUP е новак в Blast, известен блокчейн от втори слой, който продължава да чупи рекорди по обща заключена стойност (TLV), която вече е надхвърлила $1.5 милиарда. Това е и единственото решение от втори слой, което предлага доходност от 4% за ETH и 5% за стабилни монети, за да ги държите в портфейлите си. Подкрепена от такъв високопрофилен проект, BlastUP обръща внимание на своята пряка стратегия за подпомагане на крипто стартъпите да растат по-бързо и да печелят повече.

Копирайки звездния възход на Blast, BlastUP вече направи фурор. Тя успя да набере близо $500,000 само в три етапа на своята предварителна продажба, която все още е в ход. Тези, които не са се възползвали от възможността да купят BLP на цена от $0.02, може да се почувстват като закъснели за партито. Има общо десет етапа и с всеки етап цената се повишава.

Не закъснявайте за партито! Инвестирайте в BlastUP, за да си осигурите място СЕГА!

BlastUP печели широко признание

BlastUP цени доверието на вече голямата си общност, с повече от 18,000 абонати в X. Освен това BlastUP беше класирана като един от най-добрите стартови площадки в Blast от Blastdapps, което подчертава нейната изгодна позиция сред конкурентите.

Появата на BlastUP предизвика вълнение в крипто общността, като привлече вниманието не на кого да е, а на Benj, известен инфлуенсър в X. В забележителен пост Benj посочи BlastUP, подчертавайки нейната привлекателност като стартова площадка (launchpad) със значителна функционалност, за разлика от обикновените меме монети. С жива концепция, която я подкрепя, BlastUP стои на ръба на значителни печалби, както прогнозира Benj.

Тъй като BlastUP продължава да печели признание, ще бъде интересно да се види как платформата използва репутацията си, за да привлича нови проекти и инвеститори, допринасяйки за устойчивия си успех.

Присъединете се към екосистемата на BlastUP, за да получите пълен достъп до ранните привилегии

BlastUP прилага подход, ориентиран към общността, в полза на всички участници

Като първи стартъп в Blast, BlastUP поставя високи стандарти и се стреми да осигури перфектно изживяване за своите потребители. Тя създава среда, в която всеки участник може да се възползва от споделения растеж. С въвеждането на Програмата за стимулиране на общността BlastUP цели да възнагради активните потребители за техния принос към развитието на общността. По този начин екипът е разработил система, от която печелят всички, така че всеки да може да печели, независимо от своя опит и знания.

Launchpad и проверка на проекти за гладко стартиране на DApp

Крайната цел на BlastUP е да подтикне проектите към успех. За тази цел е разработен Launchpad ускорител, който помага на проектите да усъвършенстват своята документация и токеномика, необходими за безпроблемното набиране на капитал.

Сигурността е от първостепенно значение за BlastUP, което се вижда от щателната проверка на проектите (project screening). Тази функция гарантира, че в общността влизат само проекти от най-висок калибър, като по този начин се запазва целостта на цялата екосистема. Този ангажимент към сигурността позиционира BlastUP като надеждна платформа, готова за устойчив растеж в бъдеще.

Успехът на проектите, стартирани в BlastUP, резонира в цялата екосистема, като оказва влияние върху представянето на роден токен.

Токенът BlastUP (BLP) предлага редица предимства на притежателите си

Полезността на токена BlastUP обхваща широк спектър, като предлага на притежателите си привилегирован достъп до много предимства, включително:

  • многостепенни пускания на IDO
  • примамливи стейкинг награди
  • механизъм за обратно изкупуване, захранван с процент от приходите от стартирането на проекти.

Освен това BlastUP възнамерява да укрепи своята общност, като разпространява безплатни токени чрез Airdrop на ранните потребители на Blast, купувачите на BLP при предварителна продажба и участниците в програмата за стимулиране на общността.

С поглед към бъдещето BlastUP е готова да направи революция в стартирането на стартъпи в мрежата Blast, като използва силата на AI и Web3 инструментите. Пътната карта, очертаваща курса до 2026 г., разкрива вълнуващи функции като скрийнър за AI IDO, инструменти за разработчици на AI стартъпи и иновативен пазар на Общността. Това е знак за отдаден ангажимент за повишаване на възможностите на екосистемата.

Заключителни мисли

Появата на BlastUP бележи ключов момент в развитието на dApp в екосистемата Blast. Със силен акцент върху изграждането на общността и предоставянето на значителна стойност на местния токен, стартовата площадка възприема стратегически подход, даващ приоритет на дългосрочния растеж пред мимолетните печалби. Изпреварвайки очакванията, той успешно си осигури близо $500,000 за няколко седмици. Текущата предварителна продажба на токени BlastUP напредва бързо, така че тези, които искат да инвестират на ранен етап, трябва да побързат. Значителното внимание, което BlastUP вече е привлякла, говори за нейния потенциал да окаже значително въздействие, като затвърждава позицията ѝ на ключов играч, който трябва да се наблюдава отблизо.

Сайт: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.