НАЧАЛО Прессъобщения

Предварителната продажба на Algotech наближава края си: Последен шанс да инвестирате в AI DeFi токена

06.06.2024 8:59 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на Algotech наближава края си: Последен шанс да инвестирате в AI DeFi токена

DeFi токените са криптовалутни единици, които функционират на блокчейн чрез използването на смарт договори и са част от екосистемата на „Децентрализираните финанси“ (DeFi).

Някои от тези DeFi проекти използват AI в тандем, което дава началото на нова категория.

DeFi проектите използващи AI преминават през изключително популярни предварителни продажби. Например, след като набраха невероятните $6.05 милиона, разработчиците смятат токена на Algotech за един от най-добрите „AI DeFi“ токени на пазара.

Изкуственият интелект и облачните изчисления, съчетани с тази най-съвременна технология, ще променят изцяло сектора на търговията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия ще обсъдим предварителната продажба на ALGT и прогнозата за бъдещата ѝ цена след края на предварителната продажба, както и кои са най-добрите DeFi монети на пазара.

Най-добрите DeFi монети с изкуствен интелект на крипто пазара през 2024 г.

Нов вид криптовалута, известна като децентрализирани финансови токени с изкуствен интелект, или AI DeFi токени, използва машинното обучение и изкуствения интелект, за да трансформира пространството на децентрализираните финанси (DeFi).

Тези валути работят в съвременни блокчейн мрежи и използват смарт договори, за да изпълняват сложни алгоритми и да правят преценки, базирани на данни.

AI DeFi токените, които могат да се обменят или съхраняват като други криптовалути, осигуряват на потребителите достъп до най-съвременни финансови услуги и приложения, базирани на блокчейн. AI DeFi монетата използва машинното обучение и изкуствения интелект, за да предизвика установените финансови системи и да установи нов стандарт за децентрализирано финансиране.

Една от най-интересните криптовалути за покупка в момента

Algotech (ALGT) се счита за една от най-добрите криптовалути за покупка в момента. Със своята революционна платформа Algotech е готова да промени пазарните тактики, като даде възможност на инвеститорите чрез използването на изкуствен интелект (AI). Тя вече е на мода, след като набра над $6 милиона в предварителната си продажба, което я прави една от най-интересните криптовалути за наблюдение в момента.

TAO е и една от най-големите AI монети по отношение на пазарната капитализация. Месеци наред тя беше една от най-добре представящите се криптовалути, като от ноември 2023 г. насам цената ѝ се увеличи с над 500%.

Пикът настъпи през март, когато оценката ѝ надхвърли $750. Сега TAO се търгува на цена от приблизително $410.

Много анализатори смятат, че тя ще бъде добра дългосрочна инвестиция. Освен това друга криптовалута с изкуствен интелект, Fetch (FET), сега е с ниска цена, което я прави една от най-интересните криптовалути за покупка.

Какво е бъдещето на DeFi монетите?

Крипто проектите, свързани с изкуствен интелект, се разрастват, като само за една година общата им пазарна стойност нарасна от $2.7 милиарда до $26.4 милиарда. Тази тенденция не показва признаци на забавяне.

Според инвестиционната компания VanEck приходите от тези проекти могат да достигнат $10.2 милиарда до 2030 г., а в най-добрия случай – зашеметяващите $51 милиарда. Потенциалът на това пространство е повече от ясен.

Прогноза за цената на ALGT след листването

Помислете за това, че имате достъп до мощни технологии, които могат да анализират пазарни данни, да генерират автоматизирани методи за търговия и да дават информация в реално време.

Algotech превръща тази цел в реалност, което го прави едно от най-забележителните ICO на настоящия пазар. Не става въпрос само за автоматизация; става въпрос за предоставяне на персонализирано преживяване, което по някакъв начин съвпада с финансовите цели на по-голямата част от инвеститорите в Биткойн.

Тъй като предварителната продажба на Algotech (ALGT) е в последната си бонусна фаза, тя се счита за най-добрата криптовалута за покупка преди листването ѝ. Понастоящем на атрактивната цена от $0.08 се очаква тя да се листне на $0.15, което би представлявало 87.50% печалба.

За повече подробности относно Algotech:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Променящият играта AI токен печели популярност сред феновете на меме монети, докато Dogecoin (DOGE) и Pepe (PEPE) губят популярност

Спомняте ли си дните, в които Dogeecoin (DOGE) се издигаше до нови висоти, а меметата на Pepe (PEPE) се лепяха по всички крипто форуми?

18.06.2024 9:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.