НАЧАЛО Прессъобщения

Предварителната продажба на Algotech (ALGT) върви напред! Биковете на Cardano (ADA) и Solana (SOL) я наблюдават

11.03.2024 10:22 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на Algotech (ALGT) върви напред! Биковете на Cardano (ADA) и Solana (SOL) я наблюдават

С нарастването на вълнението около предварителната продажба на Algotech (ALGT), стремителният възход на проекта поражда вълнение в криптовалутната общност.

С текущата си предварителна продажба, която напредва бързо към своя край и токените ALGT се разпродават с бързи темпове, Algotech успя да събере приблизително $2 милиона в рамките на първите седмици от стартирането си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно други проекти като Cardano (ADA) и Solana (SOL) се опитват да се възползват от настоящите бичи пазарни условия.м

Solana (SOL) се превръща в магнит за разработчици

Инвеститорите в Solana (SOL) се радват на впечатляващия си месечен скок от 35%, като в момента на писане на статията SOL се търгува на цена от $148. Докладът на разработчиците на Solana за 2023 г. подчертава разрастващото се присъствие на мрежата в блокчейн пейзажа. Докладът разкрива стабилна общност от 2,500 – 3,000 месечно активни разработчици, като Solana запазва над 50% от базата си от разработчици от предходната година.

Това подчертава нарастващата значимост на мрежата, като експертите отдават нейната привлекателност на неотдавнашните подобрения, като например въвеждането на допълнителни езици за програмиране като Rust и Move.

Cardano (ADA) изглежда обещаващо от техническа гледна точка

Според техническия анализ на InvestorsObserver Cardano (ADA) е получила положителна дългосрочна оценка от 74 точки, което показва силен потенциал за бъдещ растеж. Към момента Cardano (ADA) се търгува на цена от $0.74, което показва почти 4% увеличение на цената през последните 24 часа.

Освен това обемът на търговията с Cardano (ADA) се е увеличил повече от 48% през последния ден. Тези показатели предполагат обещаващи перспективи за Cardano (ADA) занапред, подчертавайки потенциала му за продължителен растеж и развитие.

Перспективата за 275% ръст привлича много инвеститори към Algotech $ALGT

Algotech (ALGT) прави революция в търговията с криптовалути с предстоящата си платформа, задвижвана от усъвършенствани алгоритми. Използвайки машинното обучение, Algotech предлага високочестотна търговия на ниски цени, като елиминира недостатъците на платформите за ръчна търговия. Със сделките, изпълнявани въз основа на данни, а не на емоционални пристрастия, Algotech гарантира точност и ефективност на търговските операции.

Нарастването на популярността на алгоритмичната търговия подчертава търсенето на пазара на надеждни и ефективни решения за търговия. Algotech е готова да се възползва от този растящ пазар, като се очаква индустрията на алгоритмичната търговия да достигне $20.77 милиарда до следващата година. Използвайки изкуствен интелект, Algotech проследява пазарните данни и тенденции, откривайки аномалии и измамни дейности, за да осигури данни за търговците.

Платформата на Algotech поддържа множество криптовалути и типове поръчки, като си сътрудничи с водещи крипто борси, за да предложи широк спектър от двойки за търговия. С първокласна мащабируемост, Algotech е добре подготвена да се справя с нарастващите обеми на търговия и да посреща нарастващото търсене на потребителите. Инвеститорите, участващи във фазата на предварителна продажба на Algotech, могат да се възползват от различни привилегии, включително право на глас, дивиденти и възможност да спечелят ексклузивни награди като iPhone, часовници Apple или VIP билети за събитието Blockchain Life 2024 в Дубай. Тъй като се твърди, че стойността на Algotech (ALGT) може да нарасне с 275% по време на етапа на предварителна продажба, присъединяването към проекта представлява привлекателна възможност за инвеститорите, които търсят проекти с потенциал.

За повече информация относно този проект:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.