НАЧАЛО Прессъобщения

Предварителната продажба на Pushd (PUSHD) прави революция в сектора на електронната търговия, а притежателите на Polkadot (DOT) и Cosmos (ATOM) наблюдават

13.03.2024 16:01 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на Pushd (PUSHD) прави революция в сектора на електронната търговия, а притежателите на Polkadot (DOT) и Cosmos (ATOM) наблюдават

Polkadot (DOT) и Cosmos (ATOM) са едни от най-утвърдените криптовалути, като всяка от тях може да се похвали с огромна пазарна капитализация и специализирана потребителска база.

Но всеки крипто инвеститор знае, че най-големите печалби няма да бъдат открити в проекти като Cosmos (ATOM) и Polkadot (DOT), които вече са достигнали исторически върхове. Вместо това те ще бъдат открити в проекти с ниски пазарни капитализации или още по-добре – в проекти, които тепърва ще стартират.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Точно тук се появява децентрализираният онлайн пазар Pushd (PUSHD). Pushd (PUSHD), който вече е привлякъл десетки регистрирани за предварителна продажба след стартирането си, сега се посочва от крипто анализаторите като една от най-потенциалните инвестиционни възможности за 2024 г.

Polkadot (DOT) продължава да разочарова

Polkadot (DOT), основана от бившия съосновател на Ethereum (ETH) Гавин Ууд, има впечатляваща пазарна капитализация от $9.2 милиарда към момента на писане на статията. Но както и да е, нейният токен Polkadot (DOT) разочарова притежателите си със слабо ценово действие през 2024 г. Polkadot (DOT) се търгува с 88% под най-високите си стойности за всички времена, като по време на пресата токенът сменя собственика си на цена от $7.20.

Въпреки сравнително силното представяне през 2023 г. след скока от $4.20 през януари до $8.20 през декември миналата година, е разбираемо защо разочарованите притежатели на Polkadot (DOT) търсят другаде по-добра възвръщаемост на инвестициите през 2024 г.

Може ли Cosmos (ATOM) да придобие по-широка популярност?

Cosmos (ATOM) се рекламира като “интернет на блокчейн”, като се фокусира върху оперативната съвместимост, свързваща различни счетоводни книги под един хъб. Cosmos (ATOM) служи като негов роден токен, позволяващ на потребителите да стейкват, да участват в DeFi протоколи и да участват в airdrop събития на Cosmos. Cosmo (ATOM) се търгува на цена от $10.10 към момента на писане на статията, губейки 38.3% от стойността си през последните 12 месеца или 80% под предишното си ATH от $45. Въпреки това, ако Cosmos (ATOM) успее да набере сила през 2024 г., той може да изненада притежателите си с 2х до 3х печалба до края на годината.

Pushd (PUSHD): През 2024 г.

Pushd (PUSHD) променя електронната търговия и предефинира нейните възможности, като стартира първия жизнеспособен децентрализиран онлайн пазар, който да се конкурира с гиганти като Amazon. С успешната си предварителна продажба, която събра над 25,500 регистрирани и продължава да брои, познати крипто анализатори смятат, че той може да разцъфне като един от най-добрите нови проекти на годината. Инвеститорите, участвали в предварителната продажба се възползват от намалените цени за нейния токен Pushd (PUSHD), който понастоящем е в пети етап, на цена от $0.094

Pushd (PUSHD) обединява надеждните характеристики на Web2 платформите с изтънчения щрих на функциите на Web3. Пазарът Pushd (PUSHD) ще включва P2P покупки и продажби с минимални такси, KYC и проблеми, свързани с конвенционалните платформи за електронна търговия. Инвеститорите от предварителната продажба на Pushd (PUSHD) ще имат право и на дял от приходите от таксите на платформата, което ще им позволи да получат пасивен доход само като притежават токени Pushd (PUSHD). Всичко ще се управлява от смарт договори и всички депозити, тегления и плащания ще бъдат незабавни.

И накрая, Pushd полага много усилия, за да гарантира справедливо стартиране и сигурност на средствата на потребителите. Всички смарт договори на проекта са одитирани за максимална сигурност, а блокирането на ликвидността на токените и платформата ще бъде заключена, за да се гарантира, че екипът няма да се опита да измами потребителите и да гарантира бъдещето на пазара на Pushd (PUSHD).

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на официалния им уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.