НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Предстоят значителни развития за Етериум (ETH)

ОКТ. 18, 2021 11:43 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Предстоят значителни развития за Етериум (ETH)

Одобрението на SEC на фючърсния Биткойн ETF, проправи пътя за други подобни продукти.

Преходът на Етериум към доказателство за залог наближава, като анализаторите очакват ETH да избухне.


Кога да очакваме миграцията към доказателство за залог?


В последната си актуализация за развитие на 16-ти октомври екипът разкри, че преходът ще приключи до февруари 2022 г. Актуализацията гласи:


Стремим се кодът, изключващ PoW завинаги, да бъде готов до февруари 2022 г.


Привържениците на криптовалутата обсъждат ролята на миньорите, след като алткойнът премине към доказателство за залог. Очаква се те да преместят ресурсите си към добива на Етериум Класик или Ravencoin, тъй като и двата могат да бъдат добивани с помощта на платформи, които използват графични процесорни единици (GPU).


Освен това, след одобрението на ProShares Bitcoin ETF от Комисията по ценни книжа и борси (SEC), привържениците очакват преглед на заявленията за Етериум ETF, подадени от базираната в Делауер инвестиционна фирма Kryptoin и Gemini Trust Company.


Ларк Дейвис, YouTuber и анализатор на криптовалута, наскоро сподели мислите си по въпроса в Twitter.Доминантността на Етериум е над 18%. През последните 30 дни бяха изгорени ETH токени на стойност над $825 милиона, което доведе до спад в циркулиращото предлагане.


Недостигът на предлагане е исторически свързан с рали на цените. Спадът в циркулиращото предлагане, съчетан с намаляване на валутните резерви, вероятно ще предизвика възход в цената на Етериум.


Саймън Дедик, управляващ партньор в Moonrock Capital, прогнозира, че втората по пазарна капитализация криптовалута ще се насочи към нови върхове, след като затвори тази седмица над $4,000.
Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Лайткойн (LTC) бележи силен старт на декември

Всъщност инвеститорите в 'сребърната криптовалута' претърпяха загуби и монетата преобърна целия си растеж от първата половина на месеца.Но през декември Лайткойн (LTC) може да види отскок, ако не загу...
ДЕК. 1, 2021 15:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Algorand може да види значителна активност

Borderless Capital иска да използва своя фонд от $500 милиона, за да подкрепя проекти, захранващи "следващото поколение" децентрализирани проекти в блокчейна на Algorand.Фирмата за рисков капитал Bord...
ДЕК. 1, 2021 14:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bancor представя нови стейкинг пулове и нов защитен механизъм

Bancor е основан през 2017 г. и е първият DeFi протокол, който въвежда AMMs в блокчейна. Базираната на Етериум платформа за обмен и кредитиране също така позволява на потребителите да печелят награди ...
ДЕК. 1, 2021 18:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale стартира Solana тръст

Компанията вече има близо $54 милиарда общи активи под управление.Новият тръст, който е 16-ият крипто инвестиционен продукт на компанията, ще инвестира единствено в Solana (SOL). Главният изпълнителен...
ДЕК. 1, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света