НАЧАЛО Прессъобщения

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

02.12.2023 12:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

Нека разгледаме прогнозите за тази и друга монета, която според мнозина може да има потенциал за реализиране на печалби до края на 2023 г. и след това.

Dogecoin до $1: Каква е прогнозата?

Уважаваният специалист в областта на пазарните анализи “AngeloBTC” наскоро направи дръзка прогноза за цената на Dogecoin. Тази прогноза намеква за потенциален скок в стойността на Dogecoin, който да доведе до изненадващата оценка от $1 за монета.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Цената на Dogecoin демонстрира възходяща тенденция през последния месец, като се покачи от $0.069 на 29 октомври до $0.079 на 29 ноември. Тъй като пазарните настроения клонят към бичи, а 24 технически индикатора сигнализират за позиции за покупка, перспективата Dogecoin да достигне $1 изглежда намира отклик сред търговците.

Но при поглед на текущата цена на Dogecoin по-отблизо , тази прогноза изглежда невъзможна според някои анализатори.

Dogecoin до $1 – преглед на числата

Ако Dogecoin достигне до $1, то монетата предполагаемо трябва да реализира скок от около 1,150% спрямо настоящата си стойност. По-дълбоко вникване в цифрите разкрива, че за да достигне Dogecoin $1, едно от необходимите неща е пазарната капитализация на монетата да достигне приблизително $142 милиарда. Това е значително увеличение спрямо сегашната му пазарна капитализация от $11.3 милиарда.

Като се има предвид, че Dogecoin не успява да достигне историческия си връх от $0.74 от 2021 г. насам, оценката от $1 може да отнеме години, за да се случи. Дори неотдавнашната новина, че скоро на Луната ще бъде изпратен физически DOGE, не помогна на цената на монетата да премине $0.10 – ниво, което не е достигано от декември 2022 г.

Meme Moguls (MGLS) – начин за печелене на пари от сектора на меме монетите?

Високата пазарна капитализация пречи на Dogecoin да достигне $1, тъй като е необходим масивен приток на парични средства. Поради тази причина добре осведомените търговци търсят алтернативи с ниска пазарна капитализация, но с небесно висок потенциал за растеж. Една такава алтернатива е Meme Moguls (MGLS) – първата в света борса, базирана на мемета.

Нейният роден токен, MGLS, в момента е в първия етап на предварителната си продажба и струва само $0.0021. Ранните купувачи вече реализираха 10% възвръщаемост на инвестициите, тъй като предварителната продажба завърши своя бета етап за рекордно кратко време – една седмица! MGLS може да се похвали и с пазарна капитализация от $6.3 милиона, която е драстично по-ниска от тази на Dogecoin. Така за удвояване на стойността му ще са необходими само $6.3 милиона.

За да постигне оценка от $1, едно от нещата, които трябва да се случат за Meme Moguls, е пазарна капитализация от $3 милиарда. Тази перспектива придобива достоверност, когато се вземат предвид иновативните функции на платформата за търговия, които правят подобни крайъгълни камъни разумно постижими.

Търсенето на Meme Moguls е голямо, за което свидетелства фактът, че по време на бета-етапа на предварителната продажба бяха събрани над 250,000 USDT. Поради тази причина експертите в областта предвиждат 1,000% увеличение на цената на MGLS преди края на предварителната ѝ продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт обяснява защо предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е такъв хит и защо притежателите на Polkadot (DOT) и Dai (DAI) я харесват толкова много

Нарастващият интерес към криптовалутите е част от по-широка тенденция към дигитални финанси, която поставя под въпрос традиционните финансови системи и предлага нови начини за извършване на транзакции и управление на активи.

25.02.2024 10:10 3 мин. четене

Bitcoin (BTC) проби $50,000, Ethereum (ETH) се покачва с над 9%, Pullix (PLX) се подготвя за 100x, предлагайки нова платформа за търговия 

Наскоро Биткойн (BTC) породи доста вълнение в сектора след като надхвърли границата от $50,000, Етериум (ETH) отбеляза 9% увеличение, а Pullix се повиши с 250% по време на предварителната си продажба. 

25.02.2024 10:05 4 мин. четене

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

25.02.2024 9:05 3 мин. четене

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.