НАЧАЛО Биткойн

Предстои ли корекция за Биткойн (BTC)?

април 11, 2022 16:35 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстои ли корекция за Биткойн (BTC)?

Отблизо следван крипто стратег и търговец казва, че ценовото действие на Биткойн наподобява пазарния връх от ноември 2021 г. и е готов за нова дълбока корекция.

В нова стратегическа сесия анализаторът ‘DonAlt’ казва, че мечките са поели контрол над Биткойн, след като биковете не успяха да тласнат пазара нагоре, въпреки големите покупки от Майкъл Сейлър от MicroStrategy и основателя на Terra (LUNA) До Куон.

“Мисля, че предположението трябва да е, че това е [с низходящи перспективи], защото имахме куп добри новини. Имахме куп алткойни [нагоре], което е наистина интересно, защото това изглежда е така през цялото време, когато имаме тези пробиви, при които хората се вълнуват и започват да купуват алткойни вместо Биткойн и ETH…

И тогава Сейлър и До Куон купиха покрай положителни новини и цените паднаха.”

DonAlt казва, че отхвърлянето на Биткойн на $45,000 е основен червен флаг за биковете. 

Не Пропускай: Трейдър предупреждава за подвеждащ възход при Биткойн

Според крипто стратега, неуспешният пробив напомня пазарната структура на BTC през ноември, където той се покачи близо до $70,000 и проби предишния си най-висок връх за всички времена, само за да започне многомесечен низходящ тренд.

“Тръгнахме към $70,000, върнахме се надолу, не задържахме $60,000 и това беше мечи. Беше много [явно низходящо] и сега е същата настройка, където очевидно е [на по-ниска] времева рамка, като се има предвид, че е на дневната, а не на седмичната, но все още е същата настройка.

Технически погледнато, трябва да сте мечи. [Обезсилването на тезата] е в рамките на $47,000, а целта ви трябва да бъде [най-ниският] диапазон, който е $33,000.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC) напуска борсите – какво означава това?

Близо 78% от общото предлагане на Биткойн в обращение е неликвидно, според данни на Glassnode, като по-малко от 22% от всички добити BTC сменят собствениците си.

декември 2, 2022 7:09 1 мин. четене

Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

Основателят на Gokhshtein Media, Дейвид Гохщайн каза, че в момента би избрал Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC) само поради възвръщаемостта.

декември 2, 2022 6:04 1 мин. четене

Биткойн и Етериум: Трейдър, предвидил мечия пазар от 2018, дава прогноза

Крипто стратегът, който прогнозира мечия пазар през 2018 г., твърди, че двата най-големи криптоактива се подготвят за периоди на възход.

декември 1, 2022 7:27 1 мин. четене

ЕЦБ: Биткойн е на път към ирелевантност

Представители на Европейската централна банка (ЕЦБ) отправиха остри (и неоснователни) критики към Биткойн (BTC).

декември 1, 2022 6:09 1 мин. четене