НАЧАЛО Биткойн

Предстои ли корекция за Биткойн (BTC)?

април 11, 2022 16:35 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстои ли корекция за Биткойн (BTC)?

Отблизо следван крипто стратег и търговец казва, че ценовото действие на Биткойн наподобява пазарния връх от ноември 2021 г. и е готов за нова дълбока корекция.

В нова стратегическа сесия анализаторът ‘DonAlt’ казва, че мечките са поели контрол над Биткойн, след като биковете не успяха да тласнат пазара нагоре, въпреки големите покупки от Майкъл Сейлър от MicroStrategy и основателя на Terra (LUNA) До Куон.

“Мисля, че предположението трябва да е, че това е [с низходящи перспективи], защото имахме куп добри новини. Имахме куп алткойни [нагоре], което е наистина интересно, защото това изглежда е така през цялото време, когато имаме тези пробиви, при които хората се вълнуват и започват да купуват алткойни вместо Биткойн и ETH…

И тогава Сейлър и До Куон купиха покрай положителни новини и цените паднаха.”

DonAlt казва, че отхвърлянето на Биткойн на $45,000 е основен червен флаг за биковете. 

Не Пропускай: Трейдър предупреждава за подвеждащ възход при Биткойн

Според крипто стратега, неуспешният пробив напомня пазарната структура на BTC през ноември, където той се покачи близо до $70,000 и проби предишния си най-висок връх за всички времена, само за да започне многомесечен низходящ тренд.

“Тръгнахме към $70,000, върнахме се надолу, не задържахме $60,000 и това беше мечи. Беше много [явно низходящо] и сега е същата настройка, където очевидно е [на по-ниска] времева рамка, като се има предвид, че е на дневната, а не на седмичната, но все още е същата настройка.

Технически погледнато, трябва да сте мечи. [Обезсилването на тезата] е в рамките на $47,000, а целта ви трябва да бъде [най-ниският] диапазон, който е $33,000.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Трейдър очаква изключителни печалби – ето кога

Трейдър, който предвиди срива на Биткойн през май 2021 г., сега твърди, че активът дава сигнали, че се подготвя за масивно движение нагоре.

януари 29, 2023 19:00 2 мин. четене

Над 60% ръст на Биткойн милионерите от началото на месеца

Броят на адресите, притежаващи Биткойн (BTC) на стойност над $1 милион е нараснал с около 60% само за последните 23 дни.

януари 29, 2023 11:11 1 мин. четене

Биткойн остава силен, но може ли да видим корекция?

Анализатор, който правилно определи тазгодишния обрат в криптовалутите, сподели, че бичата му позиция за пазара може да се промени.

януари 29, 2023 9:21 2 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Чарлз Едуардс

Чарлс Едуардс сподели какво може да предстои за флагманската криптоваулта тази година предвид макроикономическите условия.

януари 29, 2023 7:01 3 мин. четене