НАЧАЛО Прессъобщения

Представянето на Algotech и AI технологията привличат китове от Bitcoin Cash на фона на положителната цена на Chainlink (LINK)

30.05.2024 16:11 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Представянето на Algotech и AI технологията привличат китове от Bitcoin Cash на фона на положителната цена на Chainlink (LINK)

Светът на криптовалутите е изпълнен с вълнение, задвижвано от нарастващите стойности и пионерските проекти, които привличат интереса на големите инвеститори.

Водеща в този ентусиазъм е Algotech – революционна платформа за алгоритмична крипто търговия, която стана изключително популярна, привличайки вълна от интерес от страна на големи инвеститори в Bitcoin Cash.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В същото време цената на Chainlink (LINK), известен доставчик на оракулски услуги, се повиши, което допълнително подхрани ентусиазма в общността.

Chainlink достигна месечен връх на фона на партньорството със Swift

Цената на Chainlink се покачи с невероятните 7% между 28 и 29 май, изпращайки токена до нов месечен връх от $18.82. След лека корекция цената на токена към 30 май се движи около $18.27 и се намира сред 15-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация на CoinMarketcap. Двата основни катализатора зад тази активност са новото партньорство с международната платформа за разплащания Swift и реакцията на по-широкото крипто пространство към частичното одобрение на Ethereum ETF.

Сергей Назаров, съосновател на Chainlink Project, заяви:

Това наистина е само началото.

Това дава много ясна индикация за тенденцията: не само Биткойн, не само ETH, но и толкова много различни токени там в крайна сметка ще се сдобият с ETF в някакъв момент, в който по-големите световни капиталови пазари ще могат да взаимодействат с този финансов продукт. Логично, новото институционално приемане засилва търсенето на алткойни като Chainlink.

Bitcoin Cash (BCH) се понижава с 6%, мечи тренд на седмичната графика

За разлика от Chainlink, при който се наблюдаваше бичи тренд, Bitcoin Cash (BCH) се оказа в меча ситуация. Търгувайки се на цена от $469, криптовалутата отбеляза 6.3% спад през последните 7 дни.

Въпреки това общността на Bitcoin Cash гъмжеше от спекулации около неотдавнашно събитие, което привлече вниманието на пазарните участници и печалжите от 6% на месечните графики. Mt. Gox, изпадналта в затруднение известната Биткойн борса, която се срина през 2014 г., категорично отрече съобщенията за потенциална разпродажба на Биткойн (BTC) и Биткойн Кеш (BCH) на стойност приблизително $10 милиарда. Това отричане дойде в отговор на съобщенията, показващи масово прехвърляне на средства от портфейли, свързани с борсата.

В писмо фалиралата борса отговори на опасенията. Тя заяви, че назначеният попечител по възстановяването, Нобуаки Кобаяши, в момента се подготвя за изплащане на суми на кредиторите по възстановяването. Борсата потвърди, че към момента синдикът не е инициирал нито един от тези процеси на изплащане и BTC и BCH активите се управляват сигурно.

Това изявление имаше за цел да разсее слуховете и да облекчи повишената тревога, свързана с управлението на тези активи. Съобщава се, че токените са били прехвърлени в новосъздадени портфейли, което е предизвикало опасения за потенциална пазарна разпродажба.

Инвестицията в графичен процесор H100 на Algotech привлича общността на BCH

Иновативният проект на Algotech привлече интереса на основните играчи в индустрията, особено на тези с големи дялове в Bitcoin Cash (BCH). Това внимание се дължи на авангардното използване на изкуствен интелект (AI) и машинно обучение от страна на Algotech. Тези усъвършенствани технологии предлагат на трейдърите потенциал за повишена рентабилност чрез прозрения, базирани на данни, и сложни алгоритми.

Един от ключовите фактори, привличащи китовете на Bitcoin Cash, е стратегическата инвестиция на Algotech в графични процесори H100. Очаква се това решение значително да повиши скоростта, точността и възможностите на AI двигателя на проекта. Като изпреварва технологичния напредък, Algotech демонстрира ангажимента си да предоставя на потребителите най-модерните и ефективни решения за търговия.

Освен това децентрализираният и прозрачен подход на Algotech съответства на ценностите на общността на Bitcoin Cash. Предлагайки ясна видимост на транзакциите и предпазвайки потребителите от потенциални пазарни въздействия, Algotech се утвърди като надеждна и сигурна платформа. Търговците, които търсят прозрачно и надеждно търговско изживяване, намират Algotech за привлекателна. Тъй като платформата продължава да набира скорост, с текущата си предварителна продажба, събрала над $5.8 милиона, навлизайки в бонусния етап, манията около проекта не показва признаци на забавяне.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.