НАЧАЛО Прессъобщения

Предпродажбата на Kelexo (KLXO) напредва на фона на импулса на Chainlink (LINK) и Polkadot (DOT): Прогнозира се 30х ръст

02.03.2024 20:01 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на Kelexo (KLXO) напредва на фона на импулса на Chainlink (LINK) и Polkadot (DOT): Прогнозира се 30х ръст

Уникалността на даден проект допринася за това колко популярен става той и колко печеливш може да бъде за инвеститорите. Проекти като Chainlink (LINK) и Polkadot (DOT) се радват на голямо внимание поради своята основна функционалност.

Chainlink (LINK) е оракулска мрежа, изградена върху блокчейна на Ethereum (ETH), която улеснява функциите на блокчейна, като използва защитени от фалшифициране данни извън веригата. Polkadot (DOT) е протокол за междуверижна оперативна съвместимост и комуникация. И двата токена са умерено успешни, като пазарната им капитализация е съответно $11 милиарда и $10 милиарда.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Друг проект обаче също получва нарастващо медиино внимание поради прогнозираният потенциал да реализира 30х ръст – първата в света платформа за крипто заеми Kelexo (KLXO).

Колко скоро Solana (SOL) може да достигне $150?

Напоследък се наблюдават още новини неща за Solana (SOL). Тя постигна значителен пробив в края на февруари, като избухна напред от спада и достигна $136 точно в края на месеца. Solana (SOL) нарасна с 23% през последните 7 дни. В сравнение с преди 30 дни тя също е добавила 29%. Изглежда, че ръстът му запазва инерцията си и ако нищо не се промени, Solana (SOL) може да достигне $150 още в средата на месеца.

Polkadot (DOT) се стреми към $10 преди април

По време на писането на статията Polkadot (DOT) се търгува за $9.10 след поредната седмица на растеж. За това време Polkadot (DOT) е поскъпнал с над 16%. В сравнение с началото на февруари, сега монетата се търгува с над 30% повече. Интересното е, че Polkadot (DOT) изглежда няма намерение да спира скоро. Ако настоящите тенденции се запазят, Polkadot (DOT) би трябвало да достигне $10 в рамките на този месец.

Големи очаквания за Kelexo (KLXO)

В Kelexo (KLXO) потребителите могат да получат заеми за няколко минути. Тя има прост процес на регистрация, не преминават KYC проверка и работят директно с кредитори. Тези стъпки премахват много забавяния, които конвенционалните платформи за кредитиране имат в изобилие. Кредитополучателите в Kelexo (KLXO) ще получат парите си почти незабавно и ще плащат и по-малко, тъй като комисионите за брокерите са премахнати от платформата на Kelexo (KLXO).

Потребителите плащат и по-малко такси за депозити и тегления и ще получат дебитна карта за сметката си в Kelexo (KLXO), която е свързана с няколко търговци по целия свят.

Тези и много други функции печелят на Kelexo (KLXO) висока оценка, пройзхождаща от функционалността на платофмрата. От друга страна, тя получава голямо внимание, защото защитава интересите на инвеститорите. Родния токен на платформата е ограничен до 440 монети като тя напълно блокира отборните принадлежащите на разработчиците на проекта KLXO токени за повече от 500 дни, за да предпази инвеститорите от измамни схеми.

Kelexo също така блокира ликвидността за цял живот, както и е завършила одит, така че инвеститорите да бъдат сигурни в максималната прозрачност.
Токените на Kelexo (KLXO) се предлагат на ниска цена от $0.028 за единица. Предварителната продажба обаче се разпродава бързо и скоро може да завърши първия етап. Това може да е една от последните възможности да се сдобиете с Kelexo (KLXO) на тази ниска цена.

Разгледайте допълнителни подробности за предварителната продажба на Kelexo (KLXO) на уебсайтa.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.