НАЧАЛО Прессъобщения

Предпродажбата на DeeStream: Светлина в пазарния спад с инвестициите от притежателите на TRON (TRX) и Chainlink (LINK); Корекция при Етериум

20.03.2024 21:42 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на DeeStream: Светлина в пазарния спад с инвестициите от притежателите на TRON (TRX) и Chainlink (LINK); Корекция при Етериум

В този динамичен свят на криптовалутите, където цените в един ден могат да се повишат, а в друг да се сринат, предварителната продажба на DeeStream (DST) е лъч надежда.

Докато се борят с пазарната волатилност, монети като TRON (TRX) и Chainlink (LINK) са изправени пред трудна битка, но DeeStream (DST) може да донесе привлекателна сделка за инвеститора.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания


TRON (TRX) се потапя на фона на пазарната несигурност

Цените на Tron (TRX) се колебаят в широки граници. Тя се срина до текущата цена от $0.11, след като през март достигна до $0.14. Това отдръпване идва, докато индексът на страха и алчността в крипто сектора оттогава се промени от сигнал за крайна алчност до сегашен сигнал за алчност, което изпраща сигнали за предпазливост сред инвеститорите. TRON (TRX) стои на второ място в списъка на втората по големина верига по обща заключена стойност след Solana (SOL). И именно този по-бавен растеж, особено при нарастващата конкуренция от страна на новосъздаващи се вериги като Solana (SOL) и мрежи от втори слой, оказва натиск върху екосистемата на TRON (TRX).

Chainlink (LINK) показва потенциал в условията на пазарна волатилност

От друга страна, при Chainlink (LINK) се крие възможен шанс за инвеститорите. Майкъл ван де Поуп, известен крипто анализатор, смята, че Chainlink (LINK) може да постави началото на следващото мощно бичо рали. В момента Chainlink (LINK) се търгува близо до $19.45, като за последните 24 часа се е повишила с 10.5% в проява на относителна сила дори по време на пазарни сътресения.

Според анализаторите на Changelly диапазонът на цените, които Chainlink (LINK) може да достигне през март, е между $18.22 и $21.89. Въпреки това Ван де Поуп смята, че ако волатилността на пазара бъде оставена настрана, Chainlink (LINK) ще се изстреля към историческия си връх от $52, при условие че секторът на децентрализираните финанси (DeFi) и в допълнение екосистемата на Ethereum (ETH) изпреварят по-широкия пазар.

DeeStream (DST): Революция в стрийминга чрез децентрализация

Преживявайки бурята в света на криптовалутите, DeeStream (DST) открива хоризонта на стрийминга на живо, предлагайки децентрализирана платформа с еднакво ниво на прозрачно взаимодействие между производителите на съдържание и зрителите. Моделът на DeeStream е изграден върху свободата на изразяване и незабавните плащания, за разлика от другите централизирани платформи, които са прокълнати от пороците на цензурата и високите такси.

Като погледнем иновативната платформа на DeeStream, която ще представи своя POC дизайн на 24 март, и “променящите играта” функции, е лесно да разберем защо тя привлича цялото внимание.

По време на етапа на предварителна продажба DeeStream (DST) представя уникална възможност да станете част от бъдещето на децентрализираните развлечения. В момента DeeStream (DST) се намира на втория етап на предварителна продажба и предлага токени на цена от само $0.055. Такива проекти ще дадат на ранните инвеститори уникалната възможност да участват там, където иновациите са в своя пик, а потенциалът за значителна възвръщаемост е висок.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.