НАЧАЛО Прессъобщения

Предпродажбата на Wall Street Memes приключва в 21:00. Инвеститорите бързат да не изпуснат последния шанс.

септември 25, 2023 13:31 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на Wall Street Memes приключва в 21:00. Инвеститорите бързат да не изпуснат последния шанс.

Wall Street Memes буквално изригна през уикенда, което беше очаквано. Само в рамките на уикенда проектът събра над $1.7 милиона, като меме инвеститорите очакват с нетърпение листването на крипто борсите.

Феновете на Wall Street Memes в Twitter вече надминават 280,000, като потребителите на проекта могат наистина да се забавляват на някои постове.

Но отвъд подигравките с Уолстрийт и икономическите шеги, $WSM според мнозина има реален потенциал да скочи много в следващите дни и седмици.

Защо? Ами, нека разберем тук.

Броени часове остават до края на ICO-то

Часовете, които остават до края на ICO-то на Wall Street Memes, карат инвеститорите да тръпнат в очакване на нещо наистина голямо. Завършването на предварителната продажба ще бъде в 21:00 българско време, маркирайки последния момент, в който токените могат да бъдат закупени на цена от $0.0337.

Инвеститори от цял свят се включват, търсейки да се възползват от тази последна възможност да добавят токенът към своите портфейли. Закупуването на токени е все по-лесно и бързо, като позволява на инвеститорите да използват различни методи за плащане като Етериум, USDT, BNB, и дори дебитни и кредитни карти. Този процес отнема едва пет минути, но последствията могат да имат значителен и продължителен ефект върху инвестиционните портфейли.

В този ключов момент, много инвеститори и любители на криптовалутите водят битка с времето, за да си гарантират своя дял от този перспективен токен преди крайния срок.

Какво може да се очаква през следващите дни?

В следващите дни може да се очакват събития, които могат да доведат до значителни изменения в стойността и популярността на Wall Street Memes. След края на ICO-то, има висока вероятност токенът да бъде листнат на няколко от най-престижните крипто борси, като Binance, Coinbase и Kraken, което може да доведе до изключителен интерес и търсене.

Очакванията са, че Twitter (X) каналът на проекта ще привлече още по-голям трафик, след като вече е събудил значителен интерес в крипто общността. При благоприятни условия, цената на токена има потенциал да увеличи стойността си с 10Х-15Х. Екипът зад проекта има амбицията да достигне пазарна капитализация от $1 милиард, и дори ако се осъществят само половината от плановете, инвеститорите, които закупят токени сега, могат да очакват над 16Х печалба.

Тези развития предвестяват възможност за огромен успех на Wall Street Memes, като високата активност и интерес от общността в социалните медии и потенциалното листване на водещи борси само увеличават този потенциал.

Стейкинг пулът допълнително вкарва стойност в проекта

Стейкинг пулът на Wall Street Memes привлича значително внимание, като създава нова стойност и възможности в рамките на проекта. Към момента на писане на тази статия, той предлага 50% годишна лихва (APY), което предоставя допълнителен стимул за инвестиране в този иновативен проект.

Доверието в проекта е на високо ниво, с почти 400,000,000 $WSM токена, които вече са вкарани в ликвидния баланс на пула. Това не само подчертава доверието и ентусиазма на инвеститорите, но и показва силната им вяра в дългосрочния потенциал и стабилност на проекта.

Този масивен интерес е ярък индикатор за желанието на участниците в пазара за дългосрочни печалби и стабилен ръст. Дългосрочното задържане на токени може също така да подобри значително цената на токена, тъй като ще ограничи спекулативните търговски стратегии и ще насърчи сериозните и добре обмислени инвестиции.

Този поход напред изпраща сигнал до големите играчи в крипто света, или така наречените „крипто китове“, които са се заели да вземат под внимание Wall Street Memes като потенциален кандидат за инвестиция. Освен това, успешният стейкинг пул демонстрира силата и устойчивостта на проекта в конкурентен и бързо развиващ се крипто пазар. Това според мнозина поставя Wall Street Memes на едно ниво с вече доказани имена като Shiba Inu, Dogecoin и Pepe.

Как да закупя Wall Street Memes?

Ако искате да инвестирате в Wall Street Memes и все ще не сте го сторили, сега ще ви покажем как да го направите в няколко стъпки:

  1. Посетете сайта на предварителната продажба на Wall Street Memes
  2. Изберете колко токена искате да закупите
  3. Свържете своя крипто портфейл
  4. Завършете транзакцията си
  5. Вземете своите токени няколко часа след края на предварителната продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.