НАЧАЛО Прессъобщения

Предпродажбата на Milei Moneda ($MEDA) разкрива нов хоризонт, докато инвеститорите в Solana и Binance Coin си осигуряват ранен вход

20.05.2024 12:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на Milei Moneda ($MEDA) разкрива нов хоризонт, докато инвеститорите в Solana и Binance Coin си осигуряват ранен вход

Инвеститорите от Solana (SOL) и BNB, две познати алткойни на крипто пазара, наскоро обърнаха внимание на значителните движения в предварителната продажба на Milei Moneda ($MEDA).

Няколко ключови фактора стимулират тази миграция. Прочетете нататък, за да научите повече за тази промяна!

Присъединете се към предварителната продажба на Milei Moneda тук

Инвеститорите на Milei Moneda очакват невероятни печалби

Предварителната продажба на Milei Moneda отключва нови хоризонти не само за самия проект, но и за по-широката крипто инвестиционна общност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ранното участие на инвеститори от SOL и BNB в предварителната продажба подчертава надеждността на Milei Moneda и потенциала му за потенциални бъдещи печалба, тъй като проектът бързо се превръща в един от най-интересните налични алткойни.

За инвеститорите, които държат SOL и BNB, преместването на средства в предварителната продажба на Milei Moneda означава стратегически ход, който им позволява да хеджират инвестициите си, като същевременно имат достъп до нововъзникващ проект с потенциал да се изравни с представянето на най-добрите криптовалути като SOL и BNB.

Milei Moneda не е просто поредната криптовалута; това е цялостна екосистема, предназначена да революционизира DeFi пейзажа. Освен това ранното участие в предварителната продажба на Milei Moneda предлага значителни предимства.

С токените $MEDA, които се очаква да поскъпнат от сегашната си цена, която по време на етап 3 е $0.015 до прогнозираната по план цена от $0.020 при пускането им в продажба в Uniswap на 21 май 2024 г., ранните инвеститори могат да получат значителна възвръщаемост от поне 33%.

Присъединете се към предварителната продажба на Milei Moneda тук

Solana поскъпва на фона на мрежовите иновации

Въпреки опасенията относно постоянните прекъсвания на работата на мрежата ѝ, на 12 май Solana за първи път официално надмина Ethereum по максимална MEV стойност. Това постижение подсили репутацията ѝ на „убиец на Етериум“, тъй като в различни моменти тази година тя изпреварваше ETH в обемите на децентрализирания обмен.

Цената на SOL отрази това положително представяне, като се увеличи с 24% през последния месец. Този скок следва вълна от дейности в мрежата, включително въвеждането от Marginfi на първия слой за ликвидност на Solana и стартирането от Robinhood на продукт за стейкинг на SOL в Европа.

Освен това Franklin Templeton, известна компания за управление на активи, наскоро призна потенциала на Solana да се превърне в третата по големина криптовалута. Понастоящем петата по големина и с едва 39% по-ниска от рекордния си връх, спекулациите относно способността на Solana да достигне тази позиция и да надмине предишните си върхове са многобройни.

Цената на BNB се изстрелва към рекордни стойности

Само на около 17% от рекордния си връх, BNB показва обещаващи признаци да го надмине преди края на месеца. С впечатляващото 87% увеличение на цената през последната година, BNB твърдо си е осигурила позиция сред 5-те най-големи криптовалути, изпреварвайки 51% от 100-те най-големи криптоактива.

Известна като най-добрата криптоборса, Binance активно укрепва своята позиция на пазара. Неотдавнашното внедряване на нов алгоритъм в мрежата на Binance за борба с измамите за “заразяване” на адреси при крипто транзакциите подчертава ангажимента ѝ за подобряване на мерките за сигурност.

Това усъвършенстване вдъхна ново доверие на инвеститорите, което се вижда от рязкото нарастване на обема на търговията от $991.03 милиона до $1.85 милиарда само през тази седмица. Освен това, търгувайки се над 200-дневната SMA с 16 зелени дни през последните 30, BNB е готова да поддържа бичата си траектория.

Проявявате интерес към $MEDA? Посетете сайта на платформата или разговаряйте с екипът ѝ в Telegram, за да получите необходимата информация. Бързо, забавно и информативно!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 23:50 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.