НАЧАЛО Прессъобщения

Предпродажбата на Fezoo привлича търговци на Litecoin и Ethereum в търсене на стабилност и изключителен растеж

30.03.2024 19:29 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на Fezoo привлича търговци на Litecoin и Ethereum в търсене на стабилност и изключителен растеж

Колкото и инвеститорите винаги да търсят токени с висок положителен скок, стабилността остава цел. Но не толкова, колкото стабилността, която предлагат стабилните монети.

Ето защо потребителите търсят както стабилност, така и изключителен растеж. Значителният ръст предлага причината, поради която инвеститорът инвестира, докато стабилността го уверява в неговия токен.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Пазарните наблюдатели са забелязали, че Litecoin и Ethereum бягат, за да намерят утеха във Fezoo (FEZ) . Новата платформа за обмен, Fezoo, е изградена с надеждата за това какво ще представлява бъдещето. На първия етап търговците могат да се сдобият с Fezoo на цена от $0.013. Приемането на пазара на Fezoo се разраства, като се наблюдава голям брой регистрациите и нови притежатели.

Ръстът на Litecoin изненада притежателите на криптовалути

Освен годишния растеж, Litecoin остана предимно стабилен и може да нарасне още повече. През последните 24 часа цената се движеше между $100 и $104, като текущата цена на търговия е $102. Litecoin може да се покачва бавно, за да набере инерция преди последния резултат, когато потребителите могат да се възползват масово. През последните седем дни Litecoin нарасна от $86.

Преди няколко дни Litecoin слезе под $100 и се потопи още надолу. Поглед към пазарната графика показва, че най-ниската стойност, на която се е търгувал през последния месец, е била $69. Това показва, че сегашната цена е действително покачване на цената. Очаква се Litecoin отново да поскъпне над $110.

Какво мислят трейдърите на Ethereum за Fezoo

Притежателите на Ethereum вярват в бъдещето на Fezoo и в това как тя може да промени екосистемата. Макар че някои притежатели на Ethereum бяха скептично настроени към токена, той расте. Ethereum сега се оценява на около $3,590, което представлява увеличение.

Въпреки това, ако се съди по бавното покачване, то може да е в полза на потребителите. Появиха се въпроси дали Ethereum отново ще премине границата от $4,000. Актуализацията Dencun беше стартирана с цел да подпомогне намаляването на таксите за транзакции.

Fezoo обещава стабилност и ръст на пазара

Fezoo наблюдава повишен интерес не само от страна на крипто потребителите, но и генерира много вълнение в общността. Токенът е радост за пазара и много инвеститори вярват в неговото бъдеще. На платформата притежателите на токени ще получат възможност да се възползват от генерираните такси за приходи. Това означава, че таксите за приходи се разделят между притежателите на Fezoo и платформата. Притежателите на токени също така ще имат възможност на да участват във вземането на решения.

Платформата ще подпомага размяната, а транзакциите бъдат обработвани при 0% комисиона. Помислете за по-лесни и по-ефективни борси, а след това помислете за проекта Fezoo (FEZ) . Платформата е фокусирана най-вече върху овластяването на потребителите и предоставянето им на пазарни права. За да поддържа целта си, прозрачността и сигурността ще бъдат основни приоритети с цел да се създаде доверие в крипто платформата.

Научете повече за предварителната продажба на Fezoo (FEZ), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.